Clasie ve Robin Yalçın'ın sakatlıkları üzerine Jonathan Dos Santos'u 5 m € karşılığında kadromuza kattık.
Kupada grubu lider tamamladık ve yarı finalde Bursaspor ile eşleştik.
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
22. Hafta
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 1. Maç
Muhteşem Fenerbahçe Dortmund'a Acımadı !
Maç öncesinde belirlediğim gibi kontrollü bir oyun sergiledik. Klopp böyle birşey beklemediğinden darmadağın oldular.Jordy Clasie, Sadio Mane ve Caner Erkin bu maçta oynamadılar...
TariboWest
Ligde deplasmanda çok sayıda rakibe pozisyon veriyoruz.
Dortmund'a ne yaptın yaben şans bile vermiyordum sana
Akıllı oyun doğru sistemle bravo tebrik ediyorum ama deplasman performansımız da korkutuyor![]()
Puan Durumu
UEFA Şampiyonlar Ligi 1. Tur 2. Maç
Bize gerekeni aldık ve çeyrek finale yükseldik.
Çeyrek Final Eşleşmeleri
Real Madrid
Dortmund'a karşı uyguladığımız taktiğin aynısını Real Madrid'e deneyeceğiz.
TariboWest
Real Madrid Maçı Öncesi Fenerbahçe'ye Şok !
Clasie ve Robin Yalçın'ı devre arasından beri kullanamayan Fenerbahçe Real Madrid maçı öncesi 3 sakatlık haberi ile sarsıldı. Sadio Mane, Marco Benassi ve Alper Potuk bu maçta oynayamayacak...
TariboWest
Off o nasıl bir haber ustaSadio,Benassi,Alper zaten zor olan tur artık imkansız ,,,
![]()
İlk maçtaki eksiklerimiz elenmemizde en büyük nedendi. İkinci maçta ise Dos Santos'u kullanamadık. Bir de Benassi'nin kırmızı kart görmesi işimizi zorlaştırdı. Fakat 10 kişi kaldıktan sonra 3 gol atmamıza anlam veremedim. Velhasıl Şampiyonlar Ligi'ne çeyrek finalde veda ettik...
TariboWest
ZTK Final
ŞAMPİYON FENERBAHÇE !
Şampiyonluk Sonrası...
Şampiyonluk Sonrası...
Cem Aydoğdu gol rekorunu kırdı...
TariboWest
Zorluklara rağmen elimizden geleni yapmışız deplasmanda 3 gol bile bulmuşuz daha ne olsun , şampiyonluk için ayrıca tebrikler![]()
Şampiyonluk iiçin tebrikler.
Normalde karşı takım kırmızı görünce sanki daha iyi oynuyorlar. Ama bu sefer bu durum senin takıma yansımış. bu yüzden ben karşı takımın kırmızı görmesini pek istemiyorum. Kalecileri hariç![]()
İlk maçtaki skor 2-0 olmasaydı oyun planımız da farklı olacaktı. Belki o zaman turu geçme şansımız olabilirdi. Elendiğimize üzülmüyorum, kolay elenmemize üzülüyorum.
Bir ara turu çevireceğimize inandım. Fakat 4. golü yedikten sonra öyle bir ihtimal kalmadı.
TariboWest
Turksportal Ahalisi
TariboWest
Teşekkürler seninde kutlu olsun.
33. Hafta
34. Hafta
Puan Durumu
Not : Eksik maç olduğu için AL'ye giden takım sayısı bir eksik görünüyor. Kupa finalinde Gs ile oynadığımız için eksik maç tamamlanınca Bursaspor da AL bileti almaya hak kazanacak.
20. şampiyonluğa ulaşarak 4. yıldızı taktık.
Ve İstifa Ettik...
Bu İstifa Geçen Sezon Kellemizi İsteyen ve Bir Türlü Para Bulamayan Yönetime En Ağır Cevabımızdır ! BAGA TARKAN
TariboWest
Bakalım neler olacak..
Marsilya'nın Yeni Teknik Patronu Bir Türk Oldu !
Geçen Sezon Puan Durumu
Kadro
TariboWest
Marsilya güzel bir tercih olmuş. Fransa'da adını duyurma vakti.![]()
Sakatlar düzelince düzmüşüz rakipleri
İstifana bir şey diyemiyorum ama seçim güzel takımda da önemli isimler var,
Alex Sandro çok beğenirim , bek tercihlerini iyi yapmış Marsilya ,
Taider'i de yıldız yapacaksın ellerinden öper
Sağolasın seninde bayramını kutlarım dostum.
Tebrikler Şampiyon olmuşsun. 4. yıldız gelmiş.
Marsilya güzel tercih olmuş. Psg ve Monaco nun devrini bitirirsin.
2-3 yıl da burada kalmayı hedefliyorum. Sonra da İngiltere düşüncem var. Kariyer uzun bir süre devam edecek gibi.
Birçok teklif vardı ama Marsilya'nın kadrosu hedeflere ulaşmada daha cazip geldi, o yüzden bu yönde karar aldım. Alex Sandro, Denswil, Taider, Rode, Ayew, Doumbia. Cidden iyi oyunculara sahibiz.
İnşallah PSG, Monaco hegemonyasını yıkacağız. 92 den beri şampiyonluğu yok galiba takımın. Artık şampiyon olma zamanı.
TariboWest
Yönetime Şampiyonlar Ligi'ne katılabileceğimizi söyledik ve güzel bir bütçe aldık.
TariboWest
Bütçe çok sağlam , istediğini sonunda almışın![]()
bence başlık yeni bir hegomonya yaratmaya geldik olmalıydı lyon hegomonyası 4-5 yıl önce yıkıldı zaten başarılar kardeşim
yeni takım hayırlı olsun
Fransa'nın asıl sahibi hala Lyon bence doğru baslık![]()