Quote Originally Posted by canavar20 View Post
Bu oyunu yıllardır oynarım ama hala şu orta sahaların sırlarını çözebilmiş değilim. Orta sahanın ortasında oynayan bir futbolcudan en fazla ne kadar verim aldığınızı yazabilir misiniz?(korner kullanmayacak ama oranı yüksek olacak) Bu seriyi fazla oynamadım ama hatırladığım kadarıyla sadece M'villa ile bir şeyler yapabilmiştim, o da bir sezon.

Ayrıca ek soru olarak ''içe kat et'' komutu verdiğim oyunculardan da verim alamadım.
MC pozisyonundaki oyunculardan maximum verim alabilmek icin kalabalik dizilişleri tercih etmek gerekiyor. 4411, 4141, 451, 433 vs. hatta kimi zaman 433te DMC deki oyuncu MC deki oyunculara oranla daha yuksek ratingle oynuyor. Ozetle kalabalik orta alan ve kisa pas seslenmeleriyle biraz daha fazla verim alinabilir merkez orta saha oyuncularindan (Oyunculara verilen rollerin birbirini tamamlamasi da cok onemli). Mesela şu an Liverpool kariyerimde 4321 dizilişini kullaniyorum ve olmazsa olmaz 4 takim direktifim var. Kisa pas, dar alanda oyna, merkezden oyna ve yuksek tempo. Herşey yolunda gidiyor ve ligin en cok pas yapan iki takimindan biriyiz. MC oyuncularimin raitingleri de fena sayilmaz.