1 ile 30 arası toplam 547 sonuç

Konu: Sentugo - Sadece Türkler Bursaspor (14. sezon)

Hybrid View

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post
    13 Sezon'u şimdi okuyamadım eski resimler'de gözükmüyor bende nedense ilk sayfada ki 34'de 34 ve 13.Sezon tebrikler
    İlk 2 sayfadaki görseller okunmuyor. Ondan sonrakileri hızlı hızlı geçebilirsin.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hocam, En zenginlerin kıstası takımın tahmini değeri galiba sattığın aldığın oyuncular değil gibi benmi yanlış anladım.
    Bende en zengini Chelsea ve miktarı ile tahmini değeri aynı değerdeymiş. Aynısı benim içinde geçerli peki tahmini değer nasıl hesaplanıyor?
    Tahmini değer;
    Takımın verebildiği transfer bütçesi + verebildiği maaş bütçesi + takımdaki oyuncuların aldığı maaş + takımdaki oyuncuların bonservis değerleri + kombine fiyatları çarpı kombine alanlar + antrenör giderleri + vs...

şeklinde hesaplanıyor. Mali durumlar sekmesinden her sene ne kadar kar yapıldığını paylaşacağım. Lider olunca...

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    114 milyoncuk kalmış hadi hayırlısı
    Gelecek sene o kadarlık satış yapar, liderliğe otururuz.
    Sentugo.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Quote Originally Posted by sentugo View Post
    İlk 2 sayfadaki görseller okunmuyor. Ondan sonrakileri hızlı hızlı geçebilirsin.
    Saat 13:00 gibi okumaya başladım sanırım şuanda 15.30 yavaş yavaş okuya okuya baştan sona okudum helal olsun herşey için tek tek yorum yazılabilir ama çok uzun olacaktır sıkıcı gelebilir.

Öncelikle tüm sezonlar'da aldığın oyuncuların ücreti 30 £ geçmemiş yanlış hatırlamıyorsam bir tane 40 £ vardı o kadar efsanevi satışlar olmuş 200 £ vs ayrıca bir yorumun var fotoğrafların üstüne yazmışsın bir tane "Milli Yapmadığım Oyuncu Kaldı Mıı" hepsini her "anlamda" yaptın sanırım :P muhteşem bir kariyer olmuş ama yavaş yavaş kariyerin sonuna geliyorsun sanırım en zengin kulüp olunca devam etmeni öneririm işlerinden vakit buldukça kariyeri güncellersin FM 15 duyurulana kadar muazzam bir kariyer olabilir.

Mesaj Yetkileri