Türksportal Ailesi ve Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.
Türksportal Ailesi ve Tüm İslam Aleminin Ramazan Bayramını Kutlar Hayırlara Vesile Olmasını Dilerim.
Sanada iyi bayramlar abi![]()
Bayramın mübarek olsun abi
Arkadaşlar bu elemanı alayımmı ?
Benzer oyuncuları bulda Messi falan çıkıyor.
Cevaplarınıza göre alacağım. Sözleşme önerdim daha kabul etmedi.
32.5 liranın altına girme abi ama adamın kararlılığı biraz daha yüksek olsa harika birşey tam kıvrak özellikleri var Messi tarzı denge teknik dribling bu yaşta çok yerinde alalım
Transfer sezonunu açtık. Hala gidecek veya gelme ihtimali oyuncular var. Son durumu yine sonra paylaşırım.
Gelen Oyuncularımız.
Giden Oyuncularımız
Gelen Oyuncularımızın Profilleri
Bu Bruno çift uyrukluymuş. Daha önce Brezilyalı diye görmüştük. Ama Alamanmışta. Şekli şemali değişti bana gelinceKesin Leo dan korktu.
Bu Mina yı şuanda çift forvette sağda kullanıyorum. Ve döktürüyor. Şu anda çabukluk çalışıyor. Hızını artırmam lazım.
Bir sonraki mesajımda ilerde gelecek transferlerimiz (ki bazılarında saçmalamışım gibi)
ve Lig başlangıcı-Süper Kupa ve ŞL gruplarımızı paylaşacağım.
Brunao,Elvis,Assale ve Mehmet İşçan çok iyi adam olacak (:
Bir de hocam bu regenlerin yüz paketine nerden ulaşabilirim , nereye atabilirim![]()
![]()
Ya bu kombineler neden az ben anlamadım gitti.
HAZIRLIK MAÇLARIMIZ
Adana Gençlerbirliği ve sonrasındaki maçları ben, öncekileri asistanım yönetti.
Ben o sırada oyuncu taramasındaydım.
2020 Yılı Türkiye Süper Kupası
Söyleyecek bir söz yok durum ortada parçaladık. İkinci kez üst üste kupa bizim.
Ve 2020-2021 Türkiye Süper Ligi başlıyor.
Ve ŞL kupası grubumuz. Birazcık zorlu gibi ha ne dersiniz yapabilirmiyiz?
İnş. olurlar üstlerine düşeceğiz.
Aşağıdaki linkteki sayfayı tamamen incelemeni öneririm dostum. Aşağılara doğru oluşan sorunun çözümüde yazıyor.
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=119637
Teşekkür ederim![]()
Arkadaşlar bayram nedeni ile pek bir paylaşım yapamadım ama ara ara oyunu oynadım bu akşam yada yarın akşam bir güncelleme yapacağım.
Grup çok tehlikeli![]()
Desene bir 5-6 yedik![]()
öncelikle başarılar kariyerini okudum ben de adanaspor'u yönetiyorum ama daha ilk sezonumdayım garanti çıkacağız aldığın regenler çok kaliteli ama 22 milyon harcadığın adam tam messi olacak ona iyi bak inşallah şampiyonlar lig grubundan da kolaylıkla çıkarız![]()
SL`de ikinci olarak cikariz gibime geliyor.Bu arada, Sili`li Renzo Villegas`a hayran kaldim.![]()
Gruptan çıkarız bir tek chelsea zorlar gibi onada yenilmişiz sanırım.Bu arada regenler harika![]()
Yok be o kadar da yemedik.
Teşekkür ederim. İlk sezonundaysan sana üç oyuncu tavsiye ederim. Birincisi Eren görür ilk sezonun ortasında boşa çıkıyor. Hatayspordan Güney Atılgan ile Soner Ergençay var. Biri sag biri sol kanat oyuncusu içe kat eden rolünde çok iyiler. Eren zaten forvet güzel kafa golleri var. Ama çok ofsayta kalıyor.
Cafe ye çok iyi bakacağım. Geldiğinde yabancılardan birini çıkarıp onu alacağım.;Oynadıkça daha çok gelişecek. Ah kararlılığını geliştirecek bir mentor bulabilsem ama yok.
Benimde umudum o yönde inş. çıkacağız. Ama kupayı alamayız gibi çünkü Chelsea maçı bunu belli etti.
Teşekkürler. Bakalım ne kadar geliştirebileceğiz.
Şimdi biraz güncelleme yapalım.
Resimlerin sırası farklı olabilir. Herzaman yüklediğim site çökmüş galiba giriş yapamıyorum. Ama Eskişehir mağlubiyeti son maçımız ve bu sezonki ilk mağlubiyetimizi aldık. Tabiki Süper ligde aldık.
Resmen takımımı tanıyamadım. Berbat bir performans ve sonuç ta bu oldu. Heleki sinirlendim Ümütü daha 30. dk da oyundan çıkardım. Birebirde adam dışarı atma başarısı gösterdi.
Şimdi Shaktar ı iki maçta yener ve zenit deplasmanında 1 puan çıkarırsak gruptan çıkıyoruz.
Bir sonraki güncellemede dünya kupası maçları var.Ama saat 10 civarı ancak yüklerim.
Ha 5 yemişiz ha 4 ne farkı var
Her maç niye gol yiyiyor bu takım hocaa![]()
Güzel gidiyoruz abiChelsea ikimizede iyi takıyor
Bu arada transferlerini beğendim
![]()
Teşekkürler gün geçtikçe daha iyi olacağız. Bir İngilizler bir de Alamanlar beni heç sevmiyi
Önemli olan onları almak değildi asıl önemli durum şimdi başlıyor bu kaplanları geliştirmek zor iş. Türkiyedeki yabancı sınırlaması yüzünden kadroda yerde veremiyorum. Asla kesmeyi düşünmediğim 2 oyuncum var zaten. Geride kaldı 6 kişi bakalım ne yapacağız.
Adanayı heyecanlandıran bir haber basına sızdı.
Adanasporun, yıldız bir portakalla antlaşmak üzere olduğu söylentileri dolaşmaya başladı.
Yeni gelecek messimizin Mentoru olabilir diye düşünüyoruz.
Sizce olabilirmi birde tahminleri alayım. Photoshop tan anlamadığımdan ve paintten de anca bu kadar yapabildiğimden kolay tahmin edileceğini düşünüyorum.
Bendeki Wesleyin profili daha iyiAma iyi transfer
![]()
Bırak bu Wesley'i diğer portakal Robben'i alak![]()