1 ile 30 arası toplam 63 sonuç

Konu: R.C.D Mallorca | Irishman

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Baya ilginç senaryolu kariyerler çıkmaya başladı. Başarılar

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Ben ne arıyorum ya burda Bar olayını görünce bi laf falan atıyosun sandım olay bize dönmüş baksana Kardeşim karabük camiası olarak her zaman arkandayız stajını benim yanımda yaptın nede olsa artık tek başınasın hayatta başarılar
    senden cok sey ögrendik hocam

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Başarılar dilerim. Nerden nereye gelmişsin. Bakalım takımın hangisi olacak.
    Teşekkür ederim

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Mete sen bu işi biliyorsun (: güzel eğleniyorum devamını bekliyorum .
    İyi eğlenceler dostum
    Teşekkürler Leo biraz geciktik ama toparlıcaz
    Quote Originally Posted by burakdinc View Post
    Baya ilginç senaryolu kariyerler çıkmaya başladı. Başarılar
    Cok teşekkür ederim

Arkadaşlar öncelikle gecikme için çok özür diliyorum malesef kariyeri açtıktan sonra gerek eğitim gerekse özel işlerimden dolayı ilgilenemedim FM15'e kadar sizlerleyim eglenceli ve uzun olur umarım

Hola Amigos !

Karabüksporda sevgili dostum Ragnar ile geçen yarım sezonun ardından 3 aylık bir kurs dönemim oldu 3 ayın sonunda ise tamamen bir takımın 1 numarası olmaya hazırdım , hayatımdan koca bir sene daha geçti ve gitti . Yeni insanlarla tanıştım bu dönemde bir kaç klüpten teklif aldım fakat yeni sezonu bekledim sezon ortasında kendi kurmadıgım bir takımla mücadele etmek istemedim , İskoçya başta olmak üzere İtalya ve Türkiye'den de teklifler aldım . İtalya cok cazip gelmişti düşünsene bir gün pizza bir gün makarna bir gün Maria bir gün Angelina ÇILDIRIRSIN !

Günler haftaları kovalaya dursun sezonun en büyük maçında ordaydım bu maç kaçmazdı Jose Mourinho sonunda Chelsea ile bu kupayı kazanabilirdi , maç öncesinde İrlandalı bir arkadaşım sayesinde M.Owen ile tanışma fırsatı buldum güzel bir sohbetten sonra vedalaştık maç başladı ve Mourinho bana rakip olana dek avrupanın yeniden en büyük hocası olmayı başarıyordu

Finali izledik sezonlar bitti lige yeni çıkan takımlar hayal kırıklıgı yasatıp lige veda eden takımlar bir cok takımla irtibat kurduk .
    Bir sabah uyandıgımda telefonumda bir kaç cevapsız cağrı oldugunu farkettim , kendime bir kahve yapıyordum ki telefonum bir daha çaldı ben o kahveyi içmeden Ragnar arasa açmam sabret diye hayıflanıyordum neyse kahvemi yudumlarken beni arayan numarayı aradım .

Telefonun ucunda ki Lorenzo Serra Ferrer'di tanımayan arkadaşlarımız için ; Sarra Ferrer
    Bu adam benim numaramı nerden bulmuştu sabah sabah hangi kafayla beni arayıp bir de İspanyolca konuşuyordu anlamadım , adam konuştuda konuştu en sonunda AMAN TANRIM DEDİM bi dur be dedecim İspanyolca bilmiyorum İngilizce biliyorsanız anlaşabiliriz dedigimde o iğrenç aksanıyla sacma sapan seyler söyleme başladı en azından benimle görüsmek istedigini anlamıştım sözleştik anlastık 1 hafta sonra İspanya'da görüsmek üzere telefonu kapattık

Peder bey sağolsun işsizlikte para yolluyor fakat üç beş liramızıda uçak biletine verdik bari gittigimize değer bir şey cıksa karsımıza diye düşünürken uçak havalandı , Sayın Ferrer beni Barcelona'da ki evinde ağırlayacagını söylemişti en azından bir iş bulamazsak avrupanın en güzel şehirlerinden birini gezeriz diye avundum neyse uçak Barcelona'ya indi sağolsun bir eleman yollamış aldırmış beni yola koyulduk cok güzel bir çiftlik evine ulaştık , kendini tanıttı bir telefon ile buralara kadar geldigim icinde cok teşekkür etti ne bilsin adam iş bulmak için dünyanın diger ucuna bile gidebilcegimi Ben ona kendimi anlattım o bana yeni işinden bahsetti . Benim numaramı da şampiyonlar ligi finalinde beni Owen'la tanıştıran arkadasımdan aldıgını söyledi kendisi Portekiz'in en önemli spor gazetelerinin birinde editörlük yapıyor .

Kendisi İspanya'da bir futbol klübünün Futbol Direktörlügü pozisyonunda yeni bir proje için başa geçmiş . Bana nasıl bir futbol oynatmak istedigimi felsefemi neler yapabilcegimi ve hedeflerimi sordu bir bir anlattım ;

Önce oyun felsefemi anlattım , istedigim kadroyu kurdugum taktirde bu iki diziliş ile oynamak istedigimi , oyun felsefemizin agırlıklı olarak bol pastan fakat sıkıcı Barcelona taktiginden bagımsız oldugunu anlattım hosunada gitti.

Oyunda ilk sene bitti oyunu Ocak ayından itibaren açtım başta ki hikayeye uygun olarak maalesef sene sonuna kadar istedigim tarzda teklifler almadım , yeni bir sezon başlıyor ve ben İspanyadayım .
    Ben takımımla tanışmaya gidiyorum sizde takım hakkında bir kaç tahmin yapmak ister misiniz ?
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Athletic Bilbao olabilir mi ?

Mesaj Yetkileri