Originally Posted by
RagnarLothbrok
Ben ne arıyorum ya burda

Bar olayını görünce bi laf falan atıyosun sandım olay bize dönmüş baksana

Kardeşim karabük camiası olarak her zaman arkandayız stajını benim yanımda yaptın nede olsa artık tek başınasın hayatta başarılar

senden cok sey ögrendik hocam

Originally Posted by
pusathan01
Başarılar dilerim. Nerden nereye gelmişsin. Bakalım takımın hangisi olacak.
Teşekkür ederim

Originally Posted by
Leonadias
Mete sen bu işi biliyorsun (: güzel eğleniyorum devamını bekliyorum .
İyi eğlenceler dostum 
Teşekkürler Leo biraz geciktik ama toparlıcaz

Originally Posted by
burakdinc
Baya ilginç senaryolu kariyerler çıkmaya başladı. Başarılar

Cok teşekkür ederim
Arkadaşlar öncelikle gecikme için çok özür diliyorum malesef kariyeri açtıktan sonra gerek eğitim gerekse özel işlerimden dolayı ilgilenemedim FM15'e kadar sizlerleyim eglenceli ve uzun olur umarım
Hola Amigos !
Karabüksporda sevgili dostum Ragnar ile geçen yarım sezonun ardından 3 aylık bir kurs dönemim oldu 3 ayın sonunda ise tamamen bir takımın 1 numarası olmaya hazırdım , hayatımdan koca bir sene daha geçti ve gitti . Yeni insanlarla tanıştım bu dönemde bir kaç klüpten teklif aldım fakat yeni sezonu bekledim sezon ortasında kendi kurmadıgım bir takımla mücadele etmek istemedim , İskoçya başta olmak üzere İtalya ve Türkiye'den de teklifler aldım . İtalya cok cazip gelmişti düşünsene bir gün pizza bir gün makarna bir gün Maria bir gün Angelina ÇILDIRIRSIN !
Günler haftaları kovalaya dursun sezonun en büyük maçında ordaydım bu maç kaçmazdı Jose Mourinho sonunda Chelsea ile bu kupayı kazanabilirdi , maç öncesinde İrlandalı bir arkadaşım sayesinde M.Owen ile tanışma fırsatı buldum güzel bir sohbetten sonra vedalaştık maç başladı ve Mourinho bana rakip olana dek avrupanın yeniden en büyük hocası olmayı başarıyordu

Finali izledik sezonlar bitti lige yeni çıkan takımlar hayal kırıklıgı yasatıp lige veda eden takımlar bir cok takımla irtibat kurduk .
Bir sabah uyandıgımda telefonumda bir kaç cevapsız cağrı oldugunu farkettim , kendime bir kahve yapıyordum ki telefonum bir daha çaldı ben o kahveyi içmeden Ragnar arasa açmam sabret diye hayıflanıyordum neyse kahvemi yudumlarken beni arayan numarayı aradım .
Telefonun ucunda ki Lorenzo Serra Ferrer'di tanımayan arkadaşlarımız için ;
Sarra Ferrer
Bu adam benim numaramı nerden bulmuştu sabah sabah hangi kafayla beni arayıp bir de İspanyolca konuşuyordu anlamadım , adam konuştuda konuştu en sonunda AMAN TANRIM DEDİM bi dur be dedecim İspanyolca bilmiyorum İngilizce biliyorsanız anlaşabiliriz dedigimde o iğrenç aksanıyla sacma sapan seyler söyleme başladı en azından benimle görüsmek istedigini anlamıştım sözleştik anlastık 1 hafta sonra İspanya'da görüsmek üzere telefonu kapattık