Spoiler: Profil
Gaetan Courtet, yeni takımımızda yaptığımız ilk transfer oldu. Fransa da geçirdiğim 3 sezon boyunca genel olarak araştırmalarım oldu. Burada görüp beğendiğim ancak Monaco seviyesi olmayan oyuncular vardı.
Courtet de o oyunculardan birisi, 3 sezonda 31 gol atmış. Bedelsiz olarak imzayı atan Courtet artık La Liga da bizim için ter dökecek artık ondan beklentim büyük.
Johann Berg Gudmundsson, bedelsiz olarak transferini gerçekleştirdiğimiz yıldız sol kanat oyuncusu benim çok dikkatimi çekiyordu.
7 gol 6 asist ile geçen sezonu kapatan oyuncuyu bedelsiz olarak almak harika oldu.
Tenik olarak mükemmel bir oyuncu olduğunu biliyordum ve ondan beklentimiz üst seviyede.
Orta alan benim için çok önemlidir ve bu bölgede Alex Barrera harici sağlam oyuncu yoktu. MC de güvendiğim isimlerden birisi olacak Salih yalnız Salih'i zaman zaman AMC olarak da oynatacağım çünkü burada bana göre daha etkili.
Fenerbahçe ile uzun süren pazarlıklarla fiyatı 4.6 MN €'ya çektik ve transferi gerçekleştirdik.
İnanılmaz yetenekli bir kaleci olmasa bile bedelsiz iken kesinlikle kaçırılmayacak bir kaleci idi. Javi Jimenez'i kale bölgesinde AS olması için aldık ve öyle de olacak.
Kanatlardan birisini Almanya'dan bulduk ve ülkemize getirdik. Augsburg'dan 5 MN €'ya anlaştığımız Clemens'den beklentiler çok..
24 yaşındaki genç oyuncudan iyi bir performans sergilemesini ve fiyatının biraz üstünde satıp kâr ettirmesini bekliyorum.
Bir türlü beklenen patlamayı yapamayan bir başka Fransız oyuncu Thievy'i 1.5 MN € karşılığında Espanyol'dan satın aldık.
Alternatif olarak elimizin altında bulunması iyi olacak bizim için çünkü yedek kulübesi çok zayıftı.
Sol bek sorunumuzu Dortmund'un yıldız ismi Schmalzer ile çözdük. 2 MN € gibi inanılmaz ucuz bir fiyata anlaştık kendisi ile.