Fatih Atik'de iyi trasnfer gerçekten.
Abdülmü'min Cebu'yla görüşülüyormuş aslı var mı?
![]()
http://www.trabzonajans.com/trabzon/...or-h12110.html
Haber 3 gün öncesinin haberi. Bundan 1-2 hafta önce ismi çok geçiyordu. Şu sıralar pek haberi çıkmıyor. Ben hiç bir zaman görüşüldüğüne inanmadım, hala daha inanmıyorum.
Mitroglou'yu 3,5 milyon euro kiralama ücreti karşılığında 2 yıllık kiralanması için Fulham ile anlaştığımız ama bonservisini almak için uğraştığımız iddaa ediliyor. Ayrıca Mitroglou'nun en başından beri ilk tercihinin biz olduğu iddaa ediliyor.
@IshakDogan68: Allah yolumuzu acik etsin
Merkez orta sahada alinsin cok iyi bir 11'e sahip olacagiz.
Trabzonspor da bizim gibi yıllar sonra adam gibi bir santrafora kavuştu,hayırlı olsun.Bir de Mitroglou gelirse bomba bir hücum hattı olur.Yalnız Mitroglou'nun toparlanmasını beklemek gerekebilir biraz.Malum ağır bir sakatlık geçirdi.
So what?
Saike
Mitro'nun sakatlığından çok korkuyorum. Bir de yarım dönemlik inanılmaz performansıyla kendini bütün Avrupa'ya tanıttı, Dortmund gibi dünya devleri Mitro'yu almak istedi. Ama bunların hepsi yarım dönemlik performans ile oldu onun için balon çıkmasından korkuyorum.
http://instagram.com/p/rSnAoOEG7y/
Hayırlı uğurlu olsun.
Bu sezon gol kralılığı yarışı sıkı geçecek gibi.
Sadri Şener: Trabzon'a dünya yıldızları gelmez.
İHO: Malouda,Bosingwa,Cardozo
devamı da gelecek gibi
Cardozo yeni bir hava katacaktır camiaya.Hayırlı uğurlu olsun,önemli bir hamle bence.
Cardozo, Mitroglou gibi oyuncuların gelmesi forma sponsorunu da etkiler. Cardozo gibi 2-3 transfer daha yapsak iyi bir forma sponsoru alabiliriz.
Eklemek gerekirse,ben Vahid hocanın aksine;kaliteli bir 8 numara transferiyle Trabzonspor'un çok ciddi şekilde bir hedef takımı haline geleceğini düşünüyorum.
Orta alanın ortasına 2-3 çok sağlam transfere ihtiyacı var Trabzon'un. Şu an o bölge tamamen boşaldı. Michael Essien bu transferlerden birisi olabilir mesela. Yanına 1 yerli, 1 yabancı genç oyuncu alınırsa onlara da çok şey kazandırır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu da benden: Trabzon'a dünya yıldızı gelmesin.
Yanlış anlaşılmasın küçümsediğimden değil, yarar sağlayamamalarından. Göremiyorlar mı yaşananları ? Malouda'dan ne verim aldın, Bosingwa'dan ne verim aldın da Cardozo'dan ne bekliyorsun ? Tamam kariyeri ortada, çok iyi sezonlar geçirdi ama son sezon çok fazla oynamadı ve az gol attı. 2,5 milyon euro civarı bir paraya anlaştılarsa bence yazık olur. Ne olacağı meçhul.
Benim anlamadığım bu insanlardaki yıldız merakı nereden geliyor ? Bize de tutturdular Ronaldinho diye iyi ki gelmedi, iyi ki alamadık. Kariyeri ortada yine, efsane bir futbolcu. 3 yıldır oynadığı, istediği bir takımda düzensizlik yaratıyorsa Beşiktaş'ta o kadar gencin arasında kim bilir neler yapabilir ?
Bosingwa çok katkı verdi. Defans hattımızın liderliğini yaptı. Defanstan topu oyuna sokamıyorduk, Bosingwa soktu.
Malouda ise ligin ilk yarısı çok büyük katkı verdi. MRA ile yaşadığı sorunlardan dolayı kampa geç geldi. Geldikten sonra kampa katılmadığı için fiziki durumu kötüydü. O yüzden 1-2 maçta kötü oynayınca yedek kaldı. MRA gitti, Hami geldi. Hami ile hiç anlaşamadı. Hami'nin burada daha çok suçu var gibi gözüküyor dışardan. Ondan sonra Malouda antrenmanlarda en çok çalışan oyuncu olarak göze çarptı. Buna rağmen Hami bir maçta Malouda'yı değil de Şahin'i oyuna alınca ipler koptu. Malouda şehri terketti.
Cardozo'nun geçen sezona kadar olan kariyeri kesinlikle tartışılmaz bile. Geçen sezona gelirsek hocası ile olan sorunlarından dolayı yedek kaldı. Lig de sadece 4 maç 90 dakika oynadı ve 7 gol attı. Yani geçen sezon hocasıyla sorunları olmasaydı geçmiş sezonlarını aratmayacaktı.
Cardozo'nun istatiklerine bakmanız için transfermarkt'ı öneririm. http://www.transfermarkt.com.tr/osca.../spieler/45865
@DiMarzio Cardozo'nun alındığını söyledikten sonra ki gün KAP'a bildirim geldi. Bu adam şimdi de Constant'ı ve Medjani'yi yazmış.
Cardozo'nun formaları satışa çıkarılmış..
![]()
Onur İNCEHASAN @oincehasan 5m
Bazılarını kesmedi galiba
Onur İNCEHASAN @oincehasan 2m
Arkası yarın!
Gaza gelmeyin lan![]()
Yildiz oyuncu tabiki olmali takimda ama 1-2 tane degil. Tam 5 tane yildiz oyuncun olacak, hepsi birbirinin ayarinda. Taraftar ne X'i daha fazla sevecek nede Y olan oyuncuyu.
Tabi bunlari oynatacak hocada lazim onun icin sistemede uymasi lazim.
Onur
Bosi Musti Belkalem Ishak
Medjani
Serdar Ozer Yusuf
Mitro Cardozo
Medjani o bolgede cok yanliz kalabilir, Cezayirden gozlemledigim kadariyla kenar oyuncularida defansif pozisyonlarini on libero yaninda aliyorlardi ve defans blogu onunde pres yapiyorlardi.
Yusuf ve Serdar bunda pek basarili olamaz, bu isi yapacak en iyi oyuncu Engin Baytar'dir oda duzelmez daha. (Senol hoca doneminde cok yapmisti)
SKY Italia'ya gore Trabzonspor, Milan'dan Constant ile anlaşma sağladı.
Mecânî ve Belkalem iyi transferler. Cardozo'yu tartışmak için çok erken. Gayet iyi bir oyuncu.
Valla bu Halilhodziç hoca takımı alt üst edecek. TS dostlarım keşke hami mandıralıyı göndertmemek için baskı yapsaydınız valla çok iyi olurdu.
Medjani sağlık kontrolüne gidiyor.
![]()