1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Hybrid View

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Kardeşim kusura bakma kariyeri pek takip edemedim. Genel özetleyeyim.

Avrupa Kupası'nı alarak çok büyük bir başarı elde ettin gerçekten. Şimdiden birçok kulüp peşine düşmüştür mutlaka

Burcu Esmersoy röportajı çok güzel olmuş, eline sağlık. Photoshop işlemi için uğraştığın belli.

Taktiğin ise gerçekten güzel. Güzel bir taktik. Linkini atabilir misin?

Spoiler: Alıntılar 

İsteğiniz üzerine taktiği upload ettim arkadaşlar, buradan indirebilirsiniz.

-

Hepinizin bildiği üzere sezon bitti, ligi 2. sırada; Avrupa Ligini'de şampiyon olarak tamamladık.. Çok çalıştık çokkk... futbolcular olduğu kadar ekibimle birlikte bende çok çalıştım, sabahlara kadar rakiplerin kasetlerini izledik Tobi'yle, analizler yaptık, yetmedi gittik takımları yerinde izledik... Zafere giden yolda alnımızın terini akıttık bu işe..
    Artık bizimde tatil yapma zamanımız geldi ! Herşeyi yoluna koyduktan sonra önce Stckholm'e gittik Tobi'yle, şehrimde gezdim eğlendim.. ne yaşarsa yaşasın kopamıyor insan doğduğu büyüdüğü yerlerden..

Daha sonra netten tatil için araştırma yaparken ilginç bişey gözüme takıldı; klasik Miami'dir, Havai'dir, Dubai'dir o tarz yerler değilde Tayland'ın Puket Adası ilgimi çekmişt. Nedir ne değildir diyerek iyice araştırdım, böyle bir güzellik olamazdı.. Hemen beş yıldızlı bir otel buldum ve aradım rezervasyonumu yaptırdım, öyle etkilenmiştim ki adaların güzelliğinden bir an önce gitmek için sabırsızlanıyordum... Neyse hava alanını da aradım ve rezervasyonumu yaptırdım, uçak işinide halletmiştik, artık bavulları toplamak kalmıştır bir tek geriye.. onlarıda halletikten sonra herşey hazırdı, sabahta olmuştu. Evden çıktım, hava alanına geldim ve uçağıma bindim herşey hazırdı müthiş bir tatil beni bekliyordu...Uçağımız havalandı kaptan 13 saat sonra Tayland'a ineceğimizi söyledi, havada tam 13 saat vay anasını be...

Neyse yapacağım tatilin yanında 13 saat nedir ki geçer gider... Biraz müzik dinledim, kitap okudum, dizüstü bilgisayarımda football manager falan oynadım derken zaman su gibi akıp geçmişti, uçağımız Tayland'a indi fakat burdanda bir aktarma yapmamız gerekiyordu Puket Adasına gidebilmek için.. Aktarmamızada yaptık ve nihayet adaya geldik...
    Burası nasıl bir yerdir böyle... Cennet adeta.. ölmeden Valhalla'ya geldim Aeris'le şarap içiyorum sanki Ulu Odin... Kalacağım otelde ayrı bir cennet adeta, herşey çok iyi burada.. Odama çıktım, yerleştim, birazda kestirdim 13 saat yol geldik sonuçta biraz yorgunluk vardı.. Daha sonra plaja çıktım biraz.

Plaja indim heryer cıvıl cıvıl insan (kız) kaynıyor... Plajın orta yerinde kızlar toplanmış dans ediyorlar, gelen geçene sataşıyorlar falan.. birden benide aralarına aldılar başladık oynamaya, ne yaptığımı bilmiyordum ama her ne oluyorsa çok iyi oluyordu sonradan öğrendim ki otelin animasyon ekibindenmiş kızlar, ne yalan söyliyim işlerini aşkla yapıyorlar gerçekten...
    Neyse eğlendik işte biraz kafa dağıttım, denize girdim, güneşlendim yedim içtim falan... Bar, disco mevzularına hiç girmiyorum... Geçen yıl Stockholm'de başıma gelen Vertigo Bar olayını hatırlıyosunuzdur...
    On numara bir tatil yaptım; geçen sezonun bütün yorgunluğunu sıkıntısını attım üzerimden, artık bomba gibiyim, Ragnar Lothbrok yeni sezona hazır !

Mesaj Yetkileri