Originally Posted by
EmreDeliveli
Kardeşim kusura bakma kariyeri pek takip edemedim. Genel özetleyeyim.
Avrupa Kupası'nı alarak çok büyük bir başarı elde ettin gerçekten. Şimdiden birçok kulüp peşine düşmüştür mutlaka
Burcu Esmersoy röportajı çok güzel olmuş, eline sağlık. Photoshop işlemi için uğraştığın belli.
Taktiğin ise gerçekten güzel. Güzel bir taktik. Linkini atabilir misin?

Eyvallah sağolasın

henüz gelen giden bir teklif olmadı buralardayız daha, 5 10 dakka uğraştık işte

Originally Posted by
Ali Hikmet
Tebrikler Şampiyon

Röportaj güzel olmuş, o fotoğrafı öyle bi yapmışınki kaç saat uğraşmışsındır

Eyvallah, 5 10 dakikamı aldı ya çok fazla bişey değil

Originally Posted by
pusathan01
Güzel röpotaj olmuş. Artık sık sık İstanbulda görürüz seni
Adam yalnız olacak o kadar
Kardeşim benim cafe bu taktikte orta oss olarak yardırır gibime geliyor. Sol bekim iyi iş yapar kendisi zaten forvetten bozma sol bek ama zehir gibi

sen bir link haline getirsene olmasa bile bakarak ben kendim uygularımda eve gidem ZTK da bir deneyim
Aynen abi bekar adamız takılmıyakmı

Valla abi dene istersen sezon başında paylaştığım o felaket taktikten sonra bu çok iyi geldi bana sonuçlar ortada

Originally Posted by
balot50
Barlar sokağında gördüm geçen gece adamı ya, sezon biter bitmez adam alemlere akmaya başlamış çok hızlı başlamış sezona
Bekarım alayına bakarım diyorum sadece

Originally Posted by
perasis
Kariyerin mükemmel bir şekilde ilerliyor. Özellikle sunumunu çok beğendim. Umarım uzun soluklu bir kariyer olur.
Eyvallah sağolasın

Originally Posted by
kilham96
Taktik on numara cidden.Analizlerin süper.Link upload edip verirsen süper olur göremedim varsada linki
Koyucam linkinide birazdan sağolasın
İncelemedim hiç tikiyi takayı ama bakıcam onada merak ettim şuan, taktiğimi kendim yaparım hep başkasının taktiğiyle maç kazandıktan sonra kendim kazanmış gibi hissetmiyorum

Originally Posted by
Leonadias
Adam almış ya la kupayı 
Ahıllı olacan Leo Efendi !!!