Sayfa 135 / 149 İlkİlk ... 3585125133134135136137145 ... SonSon
4,021 ile 4,050 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Cardozo favori oyuncularımdan birisidir, 5-6 yıldır takip ettiğim ve beğendiğim bir golcü Türkiye'ye gelmesi nasip oldu ya çok mutluyum.
    Cardozo yaşlı, iş yapmaz demek = Hooijdonk'un fenerde ne isi var bastonla mi oynayacak demek

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Mental faktörler devreye girmezse (malum trabzonspor ne çekiyorsa kendi taraftarından çekiyor ) Cardozo'nun ölüsü bu ligde 15 golü bulur arkadaşlar , tartışmak yersiz..

Cardozo fizik gücüyle ön plana çıkmış bir oyuncu değil. Klasıyla, yeteneğiyle ön plana çıkmış bir oyuncu. Bir futbolcu fizik gücünü kaybedebilir ama klasını kaybetmez. Şuan 31 yaşında, istese 37'ye kadar oynar. Bizde rahat 3 sene oynar. Ardından Katar'a bile gider.

Medjani, Musa Nizam ve Belkalem sağlık kontrolünden geçmiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Bence takım tutarsa TS çok büyük işler yapabilir.

2. forvet için Slimani ile anlaşılmış, Mitroglou için kiralık anlaşılmış, Mitroglou'nun bonservisini almak için uğraşılıyormuş. Son kararı hoca verecekmiş.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=374630

Constant da geliyor. Hayırlı uğurlu olsun. Ard arda bombalar patlıyor...

https://twitter.com/Trabzonspor/stat...94066109652993

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu Constanti , Atiba'ya benzetiyorlar. Cok yonlu oyuncuymus.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Bu arada Di Marzio yine yanilmadi

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Umarim Trabzon bu sene toparlanir da, yeniden zirveye ortak olur, bizde guzel maclar izleriz.

Cardozo her zaman istatistikleri cok iyi olan bir adam.Onun fuze gibi sutlarini bizim ligimizde izlemek icin sabirsizlaniyorum.

Edit:Kevin mukemmel bir transfer, Halilhodzic takimi yeni bir yapilanmaya sokuyor, sayet bu sistem tutmazsa ayvayi yiyecek fakat tutarsa da(ki bende tutacagini dusunuyorum, Halilhodzic bos adam degil.) Trabzon mukemmel isler basaracak.

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Çok fazla transfer yapıldı, umarım bir an önce uyum sağlanır. Constant'ı epeydir izlememiştim. Enterasan bir transfer olabilir. Tarz olarak Beşiktaş'taki Ramon'a benzer, taraftarların istediği tarzda bir adam. Hayırlı olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Constant da iyi transfer bence. Trabzon ciddi manada iyi transfer yaptı.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=374634

https://twitter.com/yunusemresel/sta...05939706105856

Büyük ihtimal forvet de bugün açıklanacak. Slimani yada Mitroglou olur. Benim tercihim Slimani'den yana.
    Last edited by Falcao9 : 05.Ağustos.2014 at 14:42

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Cardozo her türlü başarılı olur çok kaliteli oyuncu. Ben Constant transferini gereksiz buluyorum oraya İshak alınmadı mı? Ayrıca Hallilodzic çeker giderim dedikten sonra bence burada tutunamaz. O beğenilmeyen Türk oyuncular hoca harcamaları ile ünlüdür.

Quote Originally Posted by himone View Post
    Cardozo her türlü başarılı olur çok kaliteli oyuncu. Ben Constant transferini gereksiz buluyorum oraya İshak alınmadı mı? Ayrıca Hallilodzic çeker giderim dedikten sonra bence burada tutunamaz. O beğenilmeyen Türk oyuncular hoca harcamaları ile ünlüdür.
    Constant'ın asıl mevkisi ortasahadır. Milan'da sol beke çekilmiştir. Fransa'da sürekli ortasaha oynuyordu. Çok teknik, kuvvetli bir oyuncu.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Galatasarayin Yasine odedigi paranin 20% bizimmis

Adamlar baktiki bu adam Trabzonsporda oynamis zamaninda bizde is yapar deyip aldilar

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Trabzonspor büyük mali yükün altına giriyor. 1-2 sene içerisinde takım bir başarı sağlayamazsa iflas eder. Hayırlısı bakalım.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Profesyonel futbolcu Oscar Rene Cardozo'nun kulübümüze transferi konusunda, SL Benfica ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; SL Benfica'ya transfer bedeli olarak 5.000.000.-EUR ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgu...aspx?id=374689

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Güzel para.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Trabzonspor mali yukun altina giriyor ama baskanda riski dogdu zamanda aliyor.

Gecenlerde 40-50 milyon Euro dusuk faizli kredi cekip, yuksek faizli olan borcumuzu kapatti baskan.

Bir sonraki sezonda yeni stadimiza gececegiz ve bizimde stadin isim hakkini satacagimizi dusunuyorum.

Hepsini gectim bu transferlerle kombine ve forma satislari artacaktir ki artmaya baslamis. Sadece Cardozo sonrasi 5bin forma satilmis.

Istanbuldaki taraftarlarda 61bin forma kampanyasi baslatmis destek cikmak icin

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Profesyonel futbolcu Kevin Constant'ın kulübümüze transferi konusunda, AC Milan ile anlaşma sağlanmıştır.Anlaşmaya göre; AC Milan'a transfer bedeli olarak 2.500.000.-EUR ödenecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Yanlis hatirlamiyorsam Milan 8 verip almisti.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kevin Constant 2.5 milyon euro karşılığında Trabzonspor'da.

Onur
    Bosingwa - Mustafa - Medjani - İshak
    Bourceanu
    Özer - Constant - Yusuf
    X - Cardozo

Kanatsız 4-1-3-2. Bakalım 2. forvetimiz kim olucak. Slimani mi Mitroglou mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Sabah SKY İtalia'nın haberi doğru cıktı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Onur
    Bosingwa - Mustafa - Medjani - İshak
    Bourceanu
    Özer - Constant - Yusuf
    X - Cardozo

Kanatsız 4-1-3-2. Bakalım 2. forvetimiz kim olucak. Slimani mi Mitroglou mu?
    Borce - Constant yan yana, serdar ve yusuf kanat ve çift forvet daha mantıklı sanki

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Borce - Constant yan yana, serdar ve yusuf kanat ve çift forvet daha mantıklı sanki
    Hoca 4-1-3-2 oynatacakmış. Özer ve Yusuf hücumda kanatlara açılır.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Trabzonspor çok iyi isimlerle anlaştı. Kostant'ta harika transfer, hayırlı uğurlu olsun.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Constant transferi hem ucuz hem iyi. Hayırlı olsun transferler, Cardozo transferinde fikrim değişmedi ama en azından önceki yıllardaki yabancı sıkıntısını bu yıl yaşamazlar. Şimdi önlerinde iki büyük sorun var, işin mali boyutu ve oyuncuların uyumu. Vahid hoca 10 oyuncu transferi istedikten sonra yanılmıyorsam 2 veya 3. transfer Constant. İsteğinde ciddiyse şu an bile zor olan uyum süreci gelecek diğer oyuncularla daha da zorlaşacaktır. Son yıllardaki en farklı Trabzon olacak ama geri tepme ihtimali de çok fazla.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

8 MN €'ya aldığımız adamı 2.5 MN €'ya satmışız çünkü boş transferdi Milan için Constant.

Trabzonspor'un bu hamlesini gerçekten beğendim çünkü Milan da gitmesini istediğim oyuncuları saysam Constant'ı saymayabilirdim. Yedekte durması gereken kaliteli olmasa bile yeterli bir isim diyebiliriz mevcut oyuncular içinde.

Constant'ı orta alana koymak bence çok yanlış olacaktır. Sol Bek olarak değerlendirilmeli diye düşünüyorum ben zaten bildiğim kadarı ile as mevkisi burası onun değilse bile Milan da emin olun burası oldu.

Milanda da burada oynadı ve çok kötü değildi ama skor katkısı sıfırdı. Constant'ın hırsını severim gerçekten çok hırslı bir oyuncudur.

Hayırlısı olsun.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri