1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Avrupa da böyle oynarız, ligde performanslarına göre biri kulübeye geçer.

Vahid Hoca'nın 4-1-3-2 oynatacağından eminim. Duruma göre bazı maçlarda 4-1-4-1 oynatacaktır.

Bosingwa'nın gitme durumu kesinlikle söz konusu bile değil. Geçen sezon devre arası 3,5 milyon euro teklifde bulundu, satılmadı. Bu sezon başı da İngiltere'den teklifler olmuş ama satılmamış.

Bourceanu'nun gitme durumu var. Bu sezon başı 3,5 milyon euro teklif gelmiş Katar Liginden ama bizim kulüp kadro planlamasında Bourceanu'ya yer verdiği için satmamış. Şimdi ise sakatlığı olduğu için gitme durumu konuşuluyor. Ama ben kimsenin sakat adama talip olacağını sanmıyorum. Büyük ihtimal o da kalıcaktır.

Yabancılarından Colman, Malouda, Bamba ve Celustka'nın gitmesi planlanıyor. Kalma ihtimali en yüksek olan oyuncu Malouda ama ben kalacağını düşünmüyorum.

Yerlilerden de çok gidenler olucak. 1461'den gelenlerden Yusuf hariç hepsinin gitmesi konuşuluyor. Belki Yusuf'a ek olarak Hasan Batuhan kalabilir. Bu sezon başı alınan Turgut Doğan Şahin ve Anıl Taşdemir'in kesin gideceği söyleniyor. Ayrıca hoca Emre Güral'ı hiç beğenmemiş. Emre'nin gitme olasılığı oldukça yüksek. Hoca Salih Dursun'u da hiç beğenmemiş. Kiralık sözleşmenin iptal edilebileceği söyleniyor.
    O halde epey bi yerli transferi olacak.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    O halde epey bi yerli transferi olacak.
    Hoca en son 5 yerli 5 yabancı istedi. Cardozo, Constant, Medjani, İshak, Fatih Atik ve Musa geldi. Geriye 2 yerli 2 yabancı kaldı. Yerliler 3-4 olabilir, yabancı 1'e düşebilir.

Mesaj Yetkileri