1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Transferleri beğendim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Artık hedef büyük hocam Biraz daha büyük oyna bence

Spoiler: Alıntılar 

Evet, Emirates Hava Yollarına ait olan uçağımız nihayet Reading Havaalanına indi. Anlayacağınız üzere Reading'e Jem Karacan transferini bitirmek için geldik. Burada beni prolisans kursundaki arkadaşlarımdan.... Şaka şaka.. burada bir arkadaşım yok henüz.. Ben yoldayken bizim transfer komitesi, Reading yönetimiyle irtibata geçmiş ve yolu yarılamıştı. Ben ise buraya Jem'i ikna etmek ve pazarlığı kapatıp transferi sonlandırmak için gelmiştim. Dedim ya zaten pazarlıkta belirli bir aşamaya gelinmişti, o yüzden Reading yönetimi beni pek yormadı. Jem'in bonservisini 2 buçuk milyon euro karşılığında aldık...

Spoiler: Jem Karacan | Reading > Karabükspor (2.5M €) 

Burdan sonraki durağım Liverpool olacaktı.. Forvet hattını Samed Yeşil ile güçlendirmek istiyorduk fakat olmadı.. biz gidene kadar Liverpool Samed'i Blackburn Rovers'a kiralamıştı bile... Bende bunun üzerine hiç vakit kaybetmeden listemdeki bir diğer alternatif isme yönelmiştim...

Bu seferki durağımız İskoçya olacaktı. Dundee United'da oynayan Türk futbolcu Nadir Çiftçi'yi renklerimize bağlamak için ilk uçakla yola çıktım ve fazla vakit kaybetmeden Dundee'ye indim. Aylardan Temmuz olmasına rağmen İskoçya çok soğuktu, daha fazla oyalanmak istemedim, Dundee'li yöneticilerle bağlantı kurdum ve Nadir'i transfet etmek istediğimizi söyledim. Başta bırakmak istemediler, gol sayısı fazla yüksek olmasada memnundular Nadir'den.. Fakat ısrarlarım sonucunda İskoçlar bizi kırmadı ve Nadir Çiftçi'yi 1buçuk milyon euro karşılığında renklerimize bağladık...

Spoiler: Nadir Çiftçi | Dundee United > Karabükspor (1.5M €) 

Bütün transferlerimizi bitirmiş, listemizde olan isimleri takımımıza katmıştık.. Piyasadaki alınabilecek en iyi yerli oyuncuları aldığımızı düşünüyorum, fazla para harcamadan güzel bir transfer dönemi geçirdik, artık çok çalışıp şampiyonlar ligine merhaba demenin vakti !

KARABÜKSPOR SAHAYA İNDİ !

İsviçre ve Almanya'da geçirdiğimiz hazırlık kampında, takımımza 7 yeni oyuncunun katılması nedeniyle yaşanabilecek olası bir uyum sorununu minimuma indirmek için 7 adet hazırlık maçı yaptık. Maçlarda eskiler yeniler çok iyi kaynaştı ve bu güzel skorlar meydana geldi.. Kampın yıldızı gene hiç şüphesiz ki Stanciu'ydu..
    Ve artık kamp bitmiş Karabük'e dönmüş, şampiyonlar ligi 3. eleme turunda karşımıza çıkacak rakibimizi bekliyorduk..
    Bekleyiş fazla uzun sürmedi, rakibimiz Fransız temsilcisi Toulouse oldu..

Fransa Ligini geçen sezon 3. sırada bitirmiş ve şampiyonlar ligi 3. eleme turunda rakibimiz olan bir takım vardı karşımızda, dengeli bir kadroları vardı, açıkçası gelebilecek en kolay rakiplerden birisiydi ve bizde çok zorlanmadan turu geçtik...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ELEME TURU | TOULOUSE FC - KARABÜKSPOR
    Spoiler: Maç Detayları 

Fransız temsilcisini zorlanmadan geçtik, 2 maçtada sahanın tek hakimi bizdik ve herşey çok güzel ilerledi...
    Fransızları geçtikten sonra ise karşımıza gelecek rakip Almanlardan oldu, VFB Stuttgart

Mesaj Yetkileri