Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Eleman Javier Espinosa'da

Akıllı olacağım bundan sonra , hahahha

Bırak futbolu garı gız iyi yav ^^

Evet görüşmek için taa Barcelonalara kadar geldiğimiz oyuncu Javi Espinosa... Menajeri Araujo'yla çok güzel bir görüşme gerçekleştirmiştik her konuda anlaştıktan sonra sıra kulübü Tripolis'le görüşmeye gelmişti.
    İspanya'da işlerimi halletikten sonra ilk Yunanistan uçağına atlamıştım, 1 buçuk saat sonra uçağımız Atina'ya indi ve Tripolise gitmek için 1saat 40 dakikalık kara yolcuğumuz başladı..

Yemin ediyorum maceracılar gibi olmuştum, antrenörmüyüm samanyolundaki ayna programının sunucusumuyum belli değil o adam benden daha az seyahat ediyordur. Her neyse zorlu bir kara yolcuğu sonrasında Tripolis'e geldim.. Kulüp yöneticilerinin geleceğimden haberi vardı neyseki ben İspanyadan ayrılır ayrılmaz, Araujo aramıştı Tripolis yöneticileri.. Rumlar çok iyi karşıladı beni burda, takımın tesislerini falanda gezdim öyle ahım şahım değildi ama güzel, sıcak bir kulüptü Tripolis.. Birazda transfer konuşalım dedik ve kulüp futbol direktörü Nicolas Giaanacapulos ile masaya oturduk, Espinosa; Barça altyapısındn yetişmiş çok yetenekli bir topçuydu ama Barcelona a takımında çok fazla forma şansı bulamamıştı ve bonservisiyle birlikte Tripolis'e gitmişti. Geçtiğimiz yıl Yunanistan Liginde 27 karşılaşmada görev almış 4 gol 7 asistlik bir performans sergilemişti. Evet iyi bir performans değildi belki ama daha çok genç ve potansiyeli olan bir oyuncuydu.. bu nedenli Nicolas pazarlık kapısını 3 buçuk milyon eurodan açtı..Pazarlığı severim, Türklerden kaptığım bir huy olsa gerek... sıkı pazarlıklar sonucunda bonservis bedelini 2 milyon euroya kadar çektik ve Javi Espinosa'yı kadromuza kattık...

Spoiler: Javi Espinosa | As. Tripolis > Karabükspor (2M €) 

Tabi biz burdayken Tobi'de Türkiyede boş durmuyor, listemizdeki yerli oyuncuların transferlerini bitirmek için çalışıyordu.
    Aybars'ı Sampdoria'ya gönderdikten sonra bir santrafor almamız şart olmuştu, ilk 11de zaten 5 yabancımız vardı bu nedenli kaliteli bir Türk forvet almak zorundaydık ve listemize birden geçen yıl Beşiktaş'ta Cenk Tosun ve Dembaba'nın gölgesinde kalan Mustafa Pektemek girdi.

İspanya'dayken Tobi'yle telefonda görüştük ve transferi kamp dönemine yetişmesi gerektiğini söyledikten sonra, Tobi ve asbaşkanımız Yusuf Karahan Mustafa'nın transferini bitirmek için İstanbula doğru yola çıktılar. İlk görüşmede ekibimizi Beşiktaş yöneticisi Ahmet Nur Çebi karşılamış ve oldukça pozitif bir görüşme gerçekleştirmişler.. Mustafa maliyetli bir oyuncu olmasından dolayı transfer ücreti 5 milyon gibi yüksek bir mebladan açılmış fakat oyuncununda gönlü bizden yana olduğu için 2.6 milyona bu transferi bitirmiş bizim ediyle büdü...
    ve Mustafa Pektemek Karabükspor'da..

Spoiler: Mustafa Pektemek | Beşiktaş > Karabükspor (2.6M €) 

Mustafa'nın transferini bitirdiğimizi haber aldıktan sonra hiç zaman kaybetmeden listemizdeki diğer oyuncularla ilgilenmesini söyledim Tobi'ye. O'da bu doğrultuda bu sezon küme düşen Akhisar'ın yetenekli stoperi Uğur Demirok'u takımımıza kazandırmak için çalışmalarına başladı. Akhisar zaten küme düşmüş ve Uğur'da bize gelmek için çok istekliydi. Bu kozu iyi kullandık ve Uğur Demirok gibi kaliteli bir stoperi kadromuza kattık...

Spoiler: Uğur Demirok | Akhisar BLD. > Karabükspor (450B €) 

Tabii ki transferlerimiz bu kadarla sınırlı kalmayacak... Almanya'ya gidiyoruz Tayfun Korkut'u ziyarete, gurbetçi avı başlıyor !

Last edited by RagnarLothbrok : 06.Ağustos.2014 at 15:41

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Bu kadar transfer az bence ama iyi transferler

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel transferler yapmışsın

Transfere devam Aybars güzel bir sürpriz olmuş gerçekten

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Transferler Devamını beliyoruz
    ADANA DEMİRSPOR

-

Transfere son gaz devam ediyoruz ! Yunanistan'dan Karabük'e döndük ama oturmak, durmak yok.. çok çalışmamız lazım çok.. Şimdiki istikametimiz Almanya olacak, hem eski bir dostu göreceğiz; hemde transfer listemizde yer alan isimlerle irtibata geçip onları takımımıza kazandıracağız..

Uçağımız Hannover hava alanına indi, bu arada yakında pilotluk kurslarına yazılmayı düşünüyorum; arabadan çok uçağa biniyorum baksanıza, kim bilir belki Barça'nın falan hocası olursak küçük bir uçak alırım :P

Neyse hava alanına indikten sonra atladım bir taksiye ve otele doğru yola çıktım, yolda Tayfun'u aradım çok sevindi aradığıma; tabi arayacağım ulan onun sayesinde Karabük'te çalışmaya başladım, bana bu imkanı sağlayan adam vefasızlık mı yapacağız.. Vikingiz oğlum biz ! Konuştuk falan telefonda otele gidip dinleneceğimi söyledim, '' delimisin Ragnar, burda ben varken ne oteli direk bizim eve geliyosun, yoksa bir daha görüşmeyiz '' dedi.. Türk'tü adam yaa işte, misafirperver, cana yakın.. adamın hası hası... Telefonu şöföre verdim Tayfun adresi verdi falan derken eve geldim.. Yenge, çocuklar falan çok iyi karşıladılar beni.. aileside çok iyi insanlar..
    Yemek yedik, sohbet ettik çay içtik..
    E tabi iki futbol adamı bir araya gelecekte futbol konuşmayacak ha peh... Neden geldiğimi söyledim, listemde olan oyunculardan bahsettim, fakat hepsinden konuşurken en çok Levent Ayçiçek'in üzerinde durdu. Werder Bremen'in 2. takımında oynayan Levent'i geçen yılın başında Hannover'a almak istemiş fakar Werder yönetimiyle anlaşamamışlar bu yüzden transfer yatmış. Bana ne yapıp edip Levent'i kadroma katmam gerektiğini söyledi.. Gurbetçi oyuncular içinde alınabilecek en ideal isimde gerçekten oydu..
    Bizim Tayfun'la sohbet bitmez dostlar.. bu yüzden kısa kesiyorum...

Levent'in menajerinin numarasını Tayfun'dan almıştım, sabah ilk iş onu aradım. Thomas Hitzfeld isimli bu zat-ı muhterem transfer görüşmelerinde tam bir çakalmış, oyuncusunu ne yapar eder en yüksek fiyata satar ve komisyonunu asla düşürmezmiş.. Bakalım göreceğiz o çakalı.. Biz kimleri aldık oğlum.. Romanya'da çingenlerle pazarlığa oturmuş adamız sen kimsin Thomas !
    Neyse aradım, randevulaştık buluştuk konuştuk herifle.. Adamda tam bir alman pazarlamacısı tipi var (P..z...k'in kibarcası anladınız siz). Öyle diyorum olmuyor, böyle diyorum olmuyor derken toplantıyı sonlandırdık, deli etti çünkü beni... Bu böyle olmayacaktı bu adamdan topçu falan alınmaz. Biz en temizi Levent'in ailesiyle görüşelim dedik ve Tayfun'la beraber Bremen'e doğru yola çıktık.
    Levent'in babası Mustafa Bey'e ulaştık ve tanıştık.. O'na Levent ile ilgili planlarımdan bahsettim, ''20 yaşında bir oyuncu hala 3.ligde oynuyorsa ve yetenekliyse gerçekten seni oğlun buralarda harcanıyor, gelsin Karabük'te kendini kanıtlasın alsın formayı Şampiyonlar Liginde oynasın'' dediğimde çoktan ikna olmuştu bile.. Daha sonra Bremen yönetimiyle görüştük, çok zorlamadılar bizi ve 3 buçuk milyon euro'ya Levent Ayçiçek'i kadromuza kattık..

Spoiler: Levent Ayçiçek | Werder Bremen > Karabükspor (3.5M €) 

Levent'i de kadromuza kattıktan sonra geçelim bir sonraki hedefimze.. Mainz'de forma giyen orta saha oyuncusu Yunus Malli !
    Yunus'un hocası, Mainz'ın eski teknik direktörü Thomas Tuchel prolisans kursundan arkadaşımdı, bu sebeple ondan yardım istedim bu transferde, seve seve yardımcı olacağını söyledi.. Mainz yönetimiyle aramızda o bağlantı kurdu, Mainz futbol direktörü Ralf Ragnick'le bir görüşme ayarladık ve Yunus'u takımıma kazandırmak istediğimi söyledim. Zaten a takımda da pek şans bulamıyor genellikle 2.takımda oynuyordu. Ragnick transferde tam yetkiliydi, görüşmeyi fazla uzatmadı ve 900 bin euro'ya el sıkıştık...

Spoiler: Yunus Malli | Mainz > Karabükspor (900B €) 

Transferler bittimi sandınız ? Bizde transfer bitmez.. Yeni durağımız futbolun beşiği İngiltere iki Türk futbolcuyu alıp geleceğiz...

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Transferleri beğendim

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Artık hedef büyük hocam Biraz daha büyük oyna bence

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Aldıkça alıyorsun yeter

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

En zevli donem transfer donemi, harika isler yapiyoruz ben begendim transferlerini.

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Güzel türk oyuncuları almışız. İngiltereden Adnan ile Sameti mi alacaksın

Biri Jem Karacan rizörvıd

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Evet doğru jem karacan dır.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Aynen biri Jem Karacan.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Kadro kaç kişi oldu. Bayağa transfer oldu ne bu hız
    ADANA DEMİRSPOR

Spoiler: Alıntılar 

Evet, Emirates Hava Yollarına ait olan uçağımız nihayet Reading Havaalanına indi. Anlayacağınız üzere Reading'e Jem Karacan transferini bitirmek için geldik. Burada beni prolisans kursundaki arkadaşlarımdan.... Şaka şaka.. burada bir arkadaşım yok henüz.. Ben yoldayken bizim transfer komitesi, Reading yönetimiyle irtibata geçmiş ve yolu yarılamıştı. Ben ise buraya Jem'i ikna etmek ve pazarlığı kapatıp transferi sonlandırmak için gelmiştim. Dedim ya zaten pazarlıkta belirli bir aşamaya gelinmişti, o yüzden Reading yönetimi beni pek yormadı. Jem'in bonservisini 2 buçuk milyon euro karşılığında aldık...

Spoiler: Jem Karacan | Reading > Karabükspor (2.5M €) 

Burdan sonraki durağım Liverpool olacaktı.. Forvet hattını Samed Yeşil ile güçlendirmek istiyorduk fakat olmadı.. biz gidene kadar Liverpool Samed'i Blackburn Rovers'a kiralamıştı bile... Bende bunun üzerine hiç vakit kaybetmeden listemdeki bir diğer alternatif isme yönelmiştim...

Bu seferki durağımız İskoçya olacaktı. Dundee United'da oynayan Türk futbolcu Nadir Çiftçi'yi renklerimize bağlamak için ilk uçakla yola çıktım ve fazla vakit kaybetmeden Dundee'ye indim. Aylardan Temmuz olmasına rağmen İskoçya çok soğuktu, daha fazla oyalanmak istemedim, Dundee'li yöneticilerle bağlantı kurdum ve Nadir'i transfet etmek istediğimizi söyledim. Başta bırakmak istemediler, gol sayısı fazla yüksek olmasada memnundular Nadir'den.. Fakat ısrarlarım sonucunda İskoçlar bizi kırmadı ve Nadir Çiftçi'yi 1buçuk milyon euro karşılığında renklerimize bağladık...

Spoiler: Nadir Çiftçi | Dundee United > Karabükspor (1.5M €) 

Bütün transferlerimizi bitirmiş, listemizde olan isimleri takımımıza katmıştık.. Piyasadaki alınabilecek en iyi yerli oyuncuları aldığımızı düşünüyorum, fazla para harcamadan güzel bir transfer dönemi geçirdik, artık çok çalışıp şampiyonlar ligine merhaba demenin vakti !

KARABÜKSPOR SAHAYA İNDİ !

İsviçre ve Almanya'da geçirdiğimiz hazırlık kampında, takımımza 7 yeni oyuncunun katılması nedeniyle yaşanabilecek olası bir uyum sorununu minimuma indirmek için 7 adet hazırlık maçı yaptık. Maçlarda eskiler yeniler çok iyi kaynaştı ve bu güzel skorlar meydana geldi.. Kampın yıldızı gene hiç şüphesiz ki Stanciu'ydu..
    Ve artık kamp bitmiş Karabük'e dönmüş, şampiyonlar ligi 3. eleme turunda karşımıza çıkacak rakibimizi bekliyorduk..
    Bekleyiş fazla uzun sürmedi, rakibimiz Fransız temsilcisi Toulouse oldu..

Fransa Ligini geçen sezon 3. sırada bitirmiş ve şampiyonlar ligi 3. eleme turunda rakibimiz olan bir takım vardı karşımızda, dengeli bir kadroları vardı, açıkçası gelebilecek en kolay rakiplerden birisiydi ve bizde çok zorlanmadan turu geçtik...

ŞAMPİYONLAR LİGİ 3.ELEME TURU | TOULOUSE FC - KARABÜKSPOR
    Spoiler: Maç Detayları 

Fransız temsilcisini zorlanmadan geçtik, 2 maçtada sahanın tek hakimi bizdik ve herşey çok güzel ilerledi...
    Fransızları geçtikten sonra ise karşımıza gelecek rakip Almanlardan oldu, VFB Stuttgart

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Bu sene Cl'de yarı en kötü çeyrek istiyorum.Ligde şampiyon olamassan istifa et .Hedefleri çok büyüttün çok

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Doğru tahmin etmişim samedi ama kaçırmışız.

Güzel bir başlangıç oldu. Transferlerin güzel.Bundan sonra transfer konusunda Diaz dan sonra senide izleyeceğim.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Bu sene CL'de bende çeyrek istiyorum. Transferler çok yerinde. Haydi bakalım alırız Süper Kupa'yı.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Nadir iyi transfer Stutgart maçı iç sahanda çözülür

Spoiler: Alıntılar 

-

TFF SUPER KUPA | GALATASARAY - KARABÜKSPOR

Süper Kupa maçını malesef kaybettik.. Galatasaraydan çok daha iyi oynamamıza rağmen, rakibin tecrübeli ayakları bitiriciliklerini konuşturdular. Espinosa'nın golle başlamasına sevindik ama ardarda yediğmiz iki gol 3-1 mağlup ayrılmamıza neden oldu... Sezona kupayla başlamak istiyorduk ama olmadı. Sırada Barcelona'yla oynayacağımız UEFA Super Kupa maçı var...

ŞAMPİYONLAR LİGİ PLAY OFF TURU | VFB STUTTGART - KARABÜKSPOR

Stuttgart maçlarında genel olarak rakibimiz daha iyi oynamış gibi görünsede sahada ne istediği bilen bir Karabükspor vardı. İlk maçta daha 38.dakikadan 10 kişi kalmamıza rağmen maçtan kopmadık, rakibin bir çok gol girişimi olsada atakları kalecimiz Ertuğrul'un ellerinde eridi gitti. Hücum oyuncularımızda gününde olunca deplasmandan fark atarak döndük Karabük'e.
    Rövanş karşılaşmasında ise sahaya yedek ağırlıklı bir kadroyla çıktım. Çok kısır bir maç oldu, gol seside çıkmayınca 0-0 sona erdi ve turu geçi kendimizi guruplara atabildik...

-

ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUP KURALARI

Medya tarafından zor bir gruba, hatta ölüm grubuna düştüğümüz yansıtıldı, fakat ben o kadar kötü bir grup olduğunu düşünmüyorum. Mutlaka çok zor maçlar olacak fakat biz bu gruptan çıkacağız !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Gruplar moralimi bozdu napalım yapacaz bişiler artık

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Gruptan cikabilirsen buyuk basari olur gercekten.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler güzel, ŞL ye de güzel başlamışsın. Gruptan çıkacağımızı düşünüyorum. Zaten çıkamazsan ayıp olur.

Bu arada İngiltere'ye gideceğim dediğinde herkes Jem Karacan demiş , ben direk Nadir Çiftçi diye bağırdım. Ee sonuçta bizde İskoçya'da çalışıyoruz ;D

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Süper kupa için üzüldüm.

ŞL de gruptan çıkamazsak bile en kötü 3. olup Avrupa Ligin gidip tekrardan o kupayı alabilirsin
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Ya ne olacaktı Süper Kupa'yı mı alacaktın bir de
    Galatasaray dersini bildirmiş sana ^^
    Aboooov grup zor ama İnter'e çekersin çelmeyi , Stutgart gibi ballı kura çekmişken onlarıda alt et bir zahmet (:

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Grup zorlu ama geçen sezonki performansımız olursa zorlarız gibi
    Birde sende topla oynama yüksek iken bende çok düşük oldu. Akşam yada hafta sonu senin maçları birde benim denediğim iki maçı inceleyim

Bence avrupayı düşün gruptan önce.İkinci bir avrupa şampiyonluğu güzel olur.

O medya geçen seneki grup için de öyle demişti

Senin veletler yine yapar bişeyler

Sayfa 7 / 15 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri