Basamakları takılmadan aşıp yeniden Celtic'e kafa tutmaya başlarız umarım
İnşallah
Originally Posted by RagnarLothbrok
Glaskowamı koşuyor yoksa pascal
Üstüne bastın
Pascal Nouma Rangers'ta!!!
Teknik ekibinde detaylı bir eleme yapan Rangers Menajeri Rodi Mood , boşalan koltukları yeni isimleri getirmeye başladı. Bu kapsamda klüpteki bütün gözlemcilerle yollarını ayıran İskoç temsilcisinde gözlemci pozisyonuna getirilen ilk isim Pascal Nouma oldu.
- Evet Pascal , uzun süredir Türkiye'de futboldan uzak bir şekilde radyo programı yapıyordun, seni tekrar futbolun içine çeken ve İskoçya'ya getiren ne oldu?
+ Şimdi abicim yanlışın var, ben futboldan uzak falan değilim. Türkiye'de olup da futboldan uzak kalmak pekte mümkün değil zaten. Ama beni İskoçya'ya getiren sebepler ise öncelikle eski dostum Rodi'nin çağrısı oldu. Bana gözlemci lazım dedi, ağzımdan girdi gözümden çıktı falan ikna etti beni. İkinci sebebim ise burada erkeklerin etek giydiğini söylüyorlardı, kendi gözümle görmek istedim
Oyuncu transferlerinden önce benim için önemli olan başka başka bir konu vardı. Geçen sezon vasat durumda olan personellerimizin birçoğuyla yolumuzu ayırdık. Özellikle gözlemcii konusunda hiçbirinin gözünün yaşına bakmadım. Ardından Javi ile birlikte gerekli bölgelere personel transferlerimizi yaptık. Son durum bu şekilde oldu: