Gönder pascalı fransaya getirsin bebeleri![]()
Gönder pascalı fransaya getirsin bebeleri![]()
TRANSFERLER
Bard Finne
Juan Diaz'ın bebeğini Köln'den 400B Nakit / 1,5 M 48 Ay vadeli olarak aldık. Forvet hattımıza çok iyi bir yatırım yapmış olduk.
Spoiler: Profil
Samed Yeşil
Genç Türk forveti 1 yıllığına bedelsiz olarak kiraladık. Maaşının da %60 ını ödeyeceğiz. Eğer verim alabilirsek ilerisi için satın almayı düşünüyoruz.
Kenny McEvoy
Yanlışlıkla Bale'nin resmini koymadım, bu çocuk Bale'nin tıpkısının aynısı ve mevkileri de aynı. Tottenham'dan ücretsiz olarak kadromuza kattığımız bu genç, kanatlarımız için iyi bir rotasyon olacak. İlerisi için beklentimiz büyük.
Matt Doherty
Sağ bek sıktımız için çözüm olması amacıyla aldık, yaşının genç olması ve gelişime açık olması büyük bir artı.
Lawrence Vigouroux
Tottenham'dan ücretsiz aldığımız bir oyuncu daha. Yedek kalecimiz olacak bu arkadaş. Bosman Kuralı sağolsun
Jason Naismith
Stoper ve Sağ Bek pozisyonlarında oynayabilen yetenekli bir futbolcu. 475B Nakit karşılığında aldık. Bekletimiz büyük...
Emil Asmundsson
Elimizdeki gençleri kiralayınca orta sahada rotasyon oyuncusu lazım gibi geldi, kadro derinliği olması için ücretsiz olarak kiraladık. Beleş oyuncu
GELENLER
GİDENLER
Takımda bulunan işime yaramayacak tüm oyuncularla yollarımızı ayırdık. Bazı as takım oyuncularını ise gelir amacıyla sattık. Özellikle maaşı yüksek olan oyunculardan kurtulmamız iyi oldu. As takıma giremeyen gençlerimizi ise çeşitli takımlara kiraladık. Hepsinin geri çağırma opsiyonu aktif, eğer ihtiyacımız olursa geri çağırabilirim.
Hazırlık Kampı
Hazırlık döneminde transferle uğraştığım için bazı maçları kendim oynadım maçı maçları ise asistana bıraktım. Genel olarak güzel bir kamp dönemi geçirdik. Tüm oyuncular forma şansı buldu. Ancak sakatlıklar canımı sıkmaya başladı. Yine bir sezon başı yine sakatlıklar... Bence bunun sebebi sezon öncesi antreman seviyesini yüksek tutmam.
Hazırlık Kampı Sonu Kadro Durumu