Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
121 ile 150 arası toplam 382 sonuç

Konu: Gücün Simgesi " GALATASARAY " | B.Yıldırım / 5.Sezon

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Çok güzel bir giriş yapmışsın. Dediğin gibi bu performans ile neden bir final olmasın.
    Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Çok iyi başlamışız barca elimizden kaçmış ama evimizde rahat alırız ligde zaten açık ara şampiyon olacakmışız gibi duruyor başarılarının devamını dilerim
    Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Herkesin söylediği gibi gayet iyi ilerliyoruz, barçaya nou campta yenilmemek daha doğrusu 90+3te elimizden kaçırmak süper, umarım istkrarımız devam eder
    Quote Originally Posted by emirby View Post
    Finale adım adım ilerliyoruz.Barçayı evde yenersek efsane olur.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Büyük olasılıkla gruptan çıkarız , Barcelona maçında olması gerektiği gibi oynamışız buda ayrı başarı (:
    Selçuk İnan'da gol katkısı vermesi gayet olumlu.
    Ligde namağlup rica ediyorum ^^
    Sağolun beyler yorumlar için. Ligde rakibimiz yok dediğiniz gibi. ŞL'de ise işler umduğumuz gibi gitmedi. Güncellemede sizlere aktaracağım.

Quote Originally Posted by 24kobebryant View Post
    Hangi veritabanını kullanıyorsunuz ?
    Forumda mevcut kullandığım veritabanı ;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=120751

Quote Originally Posted by Armindo View Post
    Kardeş taktiği upload edebilirmisin?
    Normalde taktiğimi paylaşma taraftarı değilimdir fakat 3 farklı takımda denedim çok önemli başarılara imza attım bu taktikle. Bakalım başkalarında da aynı etkiyi yaratacak mı diye paylaşıyorum.

Taktiğini denedikten sonra görüşlerini yazarsan ya da ÖM atarsan sevinirim

http://www.dosya.tc/server33/tQwvQ0/...icTAC.rar.html

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

11. - 17.HAFTA MAÇLARI

STSL'DE DEVRE ARASI

Devre arasına en yakın takipçimiz Fenerbahçe'ye 13 puan fark atarak giriyoruz. Hedefimiz ligi namağlup bitirmek.

Olcan Adın'dan jeneriklik gol ;

[YOUTUBE="2x_4h111mQI"]OlcaN[/YOUTUBE]

UCL - G GRUBU

Spoiler: G Grubu Maçları 

UCL - OYUNCU İSTATİSTİKLERİ

UCL - 1.TUR EŞLEŞMELERİ

Kura şansımız yanımızdaydı (!)

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Sağolun beyler yorumlar için. Ligde rakibimiz yok dediğiniz gibi. ŞL'de ise işler umduğumuz gibi gitmedi. Güncellemede sizlere aktaracağım.

Forumda mevcut kullandığım veritabanı ;

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=120751

Normalde taktiğimi paylaşma taraftarı değilimdir fakat 3 farklı takımda denedim çok önemli başarılara imza attım bu taktikle. Bakalım başkalarında da aynı etkiyi yaratacak mı diye paylaşıyorum.

Taktiğini denedikten sonra görüşlerini yazarsan ya da ÖM atarsan sevinirim

http://www.dosya.tc/server33/tQwvQ0/...icTAC.rar.html

hemen deneyeceğim kardeş görüşlerimi yazarım.Taktiği verdiğin için sağol

Chelsea den öcümüzü alırız
    Last edited by AkdenizKutay : 07.Ağustos.2014 at 18:52 Reason: yanlış yazım

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Ligde mağlubiyetsiz şampiyon olalım
    Chelsea ye acıma rövanşını al
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

- DEVRE ARASI -

Aydın Yılmaz, Boluspor'da

Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan tecrübeli futbolcumuzu Boluspor'a bedelsiz gönderdik. Temmuz 2015'te Boluspor'a katılacak olan Aydın'ı yedek takıma gönderdik.

Gökhan Zan, 2 yıl daha Aslan !

Emektar futbolcumuz Gökhan ile 2 yıllık yeni mukavele imzaladık. Galatasaray ruhunu yaşayan ve yaşatan her futbolcu gibi, O da bu takımın değişmez bir parçası olarak kalacak.

Alex Telles Yuvada Kaldı

Sezon başından beri Juventus'un göz hapsinde olan Brezilyalı yıldızımızın İtalyan ekibine transferi; tarafların bonservis bedeli konusunda anlaşamamasından dolayı iptal oldu. Juve 12m€ teklif ederken biz Telles'i 20m€'dan aşağı bir bedelde bırakmayı düşünmüyoruz.

Vfb Stuttgart'tan Şaka Gibi Teklif !

Takımımızın en yetenekli ve en fazla potansiyele sahip ismi olan Bruma (bonservisi 7.5m€) için Alman ekibi Stuttgart 4m€'luk bir teklifle kapımızı çaldı. Onları, takımımızdan 4m€'ya hiç bir oyuncuyu alamazsınız diyerek geri çevirdik.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by AkdenizKutay View Post
    Chelsea den öcümüzü alırız
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Ligde mağlubiyetsiz şampiyon olalım
    Chelsea ye acıma rövanşını al

Devre arasında 1 aylık bir ara vardı ve bol bol taktik çalıştık. Deyim yerindeyse Chelsea'ye bilendik diyebiliriz.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul, Muğla

Gilardino'dan eski topraktan mükemmel performans. Chelsea bizden korkmalı artık.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

STSL Sahnesinde 2.Perde Açıldı

Sivas ve Bursa galibiyetleri taraftarlar tarafından oldukça olumlu karşılandı. Bursa maçını da @Leonadias'a armağan ediyorum

STSL - PUAN DURUMU ve İSTATİSTİKLER

Ligdeki muazzam formumuz devam ediyor. 15 puana çıkardık en yakın takipçimizle puan farkını. Gilardino da bu sezon gol krallığını alacak gibi görünüyor.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by perasis View Post
    Gilardino'dan eski topraktan mükemmel performans. Chelsea bizden korkmalı artık.
    Gilardino sırtlıyor vallahi takımı. Burak ve Umut'un esamesi okunmuyor O'nun yanında.

Bu sezon kupada " Tamam ! " dedik. Yardımcı antrenör eşliğinde oynadığımız kupada 4.tura kadar gelebildik. Aslında iyi olduk. Fikstürü çok sıkıştırıyordu maçlar. Ligde yedekler ve ŞL'de de as oyuncular için 3-4 günlük dinlenme fırsatları olacaktır diye düşünüyorum.

İtalyana baksana boş geçmiyor maşallah, alındığında hepimiz ne gerek var demiştim adam 2.sezonda yardırıyor

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Hocam çok iyi gidiyoruz intikam zamanı geldi

21 haftada 61 puan gerçekten çok iyi.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Takımımızın Kayseri Erciyesspor'u TT Arena'da 1-0'la geçmesiyle birlikte maç sonunda statta büyük bir şölen ortamı oluştu. 21.şampiyonluk zaferinin sarhoşluğunu yaşayan futbolcular ve taraftarlar kocaman bir aile tablosu ortaya sundular.

STSL - PUAN DURUMU ve İSTATİSTİKLER

Namağlup bir sezon hedefliyorduk fakat ŞL maçları öncesi denk gelen TS ve BJK derbileri bu planımızı sekteye uğrattı. Yedek ağırlıklı oynadığımız BJK deplasmanından elimiz boş döndük ve bu sezon STSL'deki ilk mağlubiyetimizi tattık. Fakat sonrasında Chelsea'yi Londra'da safdışı bırakarak yine tarih yazdık.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

" TARİH, KORKAKLARI YAZMAZ.. "

UCL / SON 16 - 1. ve 2.MAÇ

Spoiler: Galatasaray 0-1 Chelsea 

Spoiler: Chelsea 1-2 Galatasaray 

Geçen sezonunu ŞL şampiyonunu Londra'da madara ettik ve geçen seneden kalan intikamımızı aldık. İki maçtada açık ve hücum futbolu oynadık. İlk maçta Selçuk başta olmak üzere birkaç as oyuncumuz daha yoktu. İkinci maçta Bruma, bizi çeyrek finale taşıyan isim oldu.

UCL - ÇEYREK FİNAL EŞLEŞMELERİ

Bu sezon gerçekten ŞL çok zorluyor bizi. Grup zordu zaten, sonra Chelsea şimdi de Bayern Münih geldi. Kura şansımı yoksa UEFA lobisinde Türk korkusu mu var anlamayadık

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Chealse'yi görünce yine mi Chelsea dedim ama aşağıları indikçe yeni rakibi gördükten sonra elini öpesim geldi

Bursaspor maçı gözümün önünden şu an gitmiyor , lig başladı elbet Galatasaray gelecek karşıma ^^

dAleksic senin taktikle Şampiyonlar liginde Atletico Madridi 6-2 yendim taktik işe yarıyo

Galatasaray ruhuyla Bayern'i de yıkabilriiz diyorum.Bu arada kura şansı yok diyosun da her takım zor kolay takım yok.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tebrikler Şampiyon

Gilardino iyi bir oyuncu gözüme kestirdim..

Münih, korkulur ondan
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Tebrik ederim dostum. 21. şampiyonluk gelmiş. Şl de artık kolay takım yok hepside güçlü ama chelsea maçındaki gibi oynarsak alabiliriz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Chealse'yi görünce yine mi Chelsea dedim ama aşağıları indikçe yeni rakibi gördükten sonra elini öpesim geldi

Bursaspor maçı gözümün önünden şu an gitmiyor , lig başladı elbet Galatasaray gelecek karşıma ^^

Chelsea'yi eledik ya öcümüzü aldık o bize yeter. Bayern'i elersek de şahane olur fakat zor be hacım

Quote Originally Posted by Armindo View Post
    dAleksic senin taktikle Şampiyonlar liginde Atletico Madridi 6-2 yendim taktik işe yarıyo
    İşe yaradığına sevindim

Quote Originally Posted by emirby View Post
    Galatasaray ruhuyla Bayern'i de yıkabilriiz diyorum.Bu arada kura şansı yok diyosun da her takım zor kolay takım yok.
    Valla Bayern bu ruh falan dinlemiyor adamlar gerçekten panzer

Tebrikler Şampiyon

Gilardino iyi bir oyuncu gözüme kestirdim..

Münih, korkulur ondan
    Eyvallah sağolasın

Gilardino futbol hayatının son baharını yaşıyor, yaşatıyor

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Tebrik ederim dostum. 21. şampiyonluk gelmiş. Şl de artık kolay takım yok hepside güçlü ama chelsea maçındaki gibi oynarsak alabiliriz.
    Sağolasın dostum

ŞL'yi çok istiyoruz fakat oyun inatla bütün zorlukları yaratıyor

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

SONA ERDİ !

Şampiyonluğu garantiledikten itibaren Gilardino'yu gol kralı yapmak için bütün takımca seferber olduk

STSL - SEZON SONU

Bu sezon STSL'de aşırı mı başarılıyız acaba ?

83 gol atıp 23 gol gördük kalemizde. 34 maçın 29'unu kazandık. 21.şampiyonluk çok rahat geldi.

STSL, santrafor görsün dedik Gilardino'yu aldık. İyi ki de almışız. Sabri'den sonra takımın yeni Reyizz'i oldu. Gol krallığını da bize ithaf etmiş. Sağolsun kendileri

Fernando Muslera, bu sezon çıktığı 38 maçın 19'unda kalesini gole kapattı ve STSL'de yılın kalecisi ödülünün sahibi oldu.

Bu sezon yabancılarımız STSL'nin altını üstüne getirdi diyebiliriz.

STSL Yılın takımına giren oyuncularımız şüphesiz hakettiler ve primi kaptı keratalar

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Süper bir sezon olmuş ŞL maçlarını paylaşmamışsın herhalde gözden kaçırmış olabilirim

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

UCL - ÇEYREK FİNAL

ŞL'DE "TAMAM" DEDİK

İlk maçta iki tarafa da avantaj sağlamayan bir skor çıktı benim gözümde. Eğer bir gol bulabilsek her şey çok farklı olabilirdi.

İkinci maç tam tur geliyor derken Matheu Lahoz yaktı bizi ve turu Almanlara verdi. Penaltımıydı değilmiydi muamma fakat elenmeyi haketmemiştik.

UCL - FİNAL

Bu sezon ŞL finali El Classico'ya sahne oldu. Barça son anlarda bulduğu golle kupayı müzesine götürdü.

Bu sezon ŞL'de takım başarısı yanında bireysel başarı olarak da Olcan Adın'ın " Turnuvanın En Güzel Golü " ödülünü alması oldu.

[YOUTUBE="eH7ZMaIutPU"]UCL - Turnuvanın Golü[/YOUTUBE]

(Top görünmese de anlaşılıyor yani idare edin beyler )

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Süper bir sezon eleneceğimiz belliydi ama yine de çok iyi oynamışız itibarımız ne alemde gelişmeler var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Süper bir sezon olmuş ŞL maçlarını paylaşmamışsın herhalde gözden kaçırmış olabilirim
    Ekledim şimdi

SEZON SONU DEĞERLENDİRMESİ

Bu sezon hücum oyuncularımızdan maksimum verimi aldığımızı söyleyebiliriz. Ayrıca ortasahadaki mevcut oyuncularımız da oldukça gol katkısı verdi.

En Çok Maç Oynayanlar

En Golcüler

En Çok Gol Pası Verenler

Takımımız adına yılın oyuncusu şüphesiz Alberto Gilardino oldu. Ligdeki gol krallığının yanında ŞL'de de bir ara krallıkta 2.liğe kadar geldi fakat elenmemiz vesilesiyle ödülü Oscar Cardozo'ya kaptırdı.

En iyi katkı veren ikinci oyuncu ise sezon başı takıma kattığımız Lewis Holtby oldu. 12 gol 11 asistle muazzam katkı verdi. Bu da transferde ne kadar başarılı olduğumuz bir göstergesi

Hücumsal olarak son değinmek istediğim kısım ise Bruma. Genç oyuncu kendisini gerçekten çok iyi geliştirdi ve takımın en çok asist yapan ismi oldu bu sene. Bitirciliğini de geliştirdiği vakit çok üst düzey bir isim olacağına şüphe yok

Defansif bağlamda değerlendirmemizde ise göze çarpan isim Fernando Muslera. Önemli maçların hepsinde oynadı ve 38 maçın 19'unda kalesini gole kapattı. STSL'de yılın kalecisi oldu ve Avrupa'dan da birçok dev kulübün transfer listesinde şuanda. Yeni sezonda kendisini takımda tutmamız zor görünüyor.

İkinci göze çarpan isim Alex Telles oldu. Yaptığımız analizlerde de en az pozisyon verdiğimiz bölgenin sol kanat mevkisi olduğunu gözlemledik. Hücumsal katkısının yanında defansını da geliştirmesi bizi bir hayli mutlu etti. Bonservis bedeli ise 16m€'ya fırladı genç Brezilyalı'nın

Son olarak Semih Kaya ve Koray Günter ikilisini değerlendirmeye alalım. 2 sezon boyunca sık sık beraber oynadılar ve oldukça uyumlular. Birbirlerinin açığını kapatan ve çok iyi anlaşan ikili takımız ve Türk Milli Takımı'nın da değişmez 2 stoperi oldular

SEZON SONU FİNANS DEĞERLENDİRMESİ

Finansal Fair Play'e oldukça dikkat ettik ve sanırım oldukça iyi bir iş başararak 80m€'ya yakın kar elde ettik. Tabi bunda ŞL'nin de büyük katkısı olduk. TV gelirleri, maç başına para ve diğer ekstra gelirlerle oldukça iyi bir finansal tablo ortaya çıktı.

Bir diğer güzel haber de borçların temizlenmesi oldu. Başkanımız Ünal Aysal'ın kurumsal başarısı olarak görebileceğimiz gibi biz de oldukça iyi hamleler yaptık.
    Yeni sezona borçsuz-alacaksız temiz bir şekilde giriyoruz. İnşallah bu transfer bütçesine de yansır

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Tebrikler Şampiyon
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Tebrikler Şampiyon
    Eyvallah dostum sağol

Gilardino'nun halen bu kadar iyi olması tam bir sanet eseri güzel bir sezon geçmiş ellerine sağlık.Seneye daha büyük başarılara inşallah

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Daha başlarda Gilardino hakkında görüşüm aklıma geliyor da pişmanım çok ya
    Bayern maçında elenme şeklimiz çok acıklı aslında neden olmayaymış diyor insan ^^
    Seneye inşallah

Sayfa 5 / 13 İlkİlk ... 34567 ... SonSon

Mesaj Yetkileri