Onaylandı, başarılar.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Başarılar,her türlü soruna yardımcı olmaya çalışırız tabikiBol şanslar şimdiden
Başarılar.
Başarılar, yardım istersen ÖM atman yeterli![]()
İyi eğlenceler dostum
Başarılar.Uzun soluklu bir kariyerin olması dileğiyle.
başarılar![]()
Başarılar...
Başarılar Dilerim.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Başarılar dilerim.
Başarılar.![]()
Başarılar.
ADANA DEMİRSPOR
HAZIRLIK KAMPI
Hazırlık kampında oynanan futboldan hiç memnun değildim.Oynatmak istediğim taktiğe futbolcuların alışamaması nedeniyle hazırlık kampı iyi geçmedi ama takımın taktiğe alıştığı zaman galibiyet serisi başlayacaktır buna inanıyorum![]()
Takımın Gözbebeği
TRANSFERLER
OYUNCU PROFİLLERİ
Transfer bütçemizi faydalı kullanarak başarıya aç futbolcuları kadroya kattık.Bu futbolcuların içinde büyük şeyler beklediğim genç yetenekler var.Bunun yanı sıra Peter Crouch gibi bir efsane var.Transferlerin takıma büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum.İnşallah öyle olur
Last edited by Armindo : 09.Ağustos.2014 at 18:42
obertan ı newcastle kariyerimde sağ kanatta destek rolüyle oynatmıştım sezonu çok yüksek bir ortalamayla oynayıp epl de şampiyonluğumuza büyük katkı sağlamıştı. sezon başında satmayı düşünmüştüm, elden çıkaramayınca mecbur oynattım ama harika bir performans sağladı yeni bir transfermiş gibi sevinmiştimgerçekten çok hızlı ve tehlikeli olabiliyor büyük maçlarda katkısı çok sağlamdı sağolsun, umarım sana da katkısı olur
![]()
Graça pek iş yapmaz , Crouch'ta gereksiz olmuş sanki
Garça bana inat mı yapıyor ^^
Başarılar.
Gilardino diyorum anladın sen onu![]()
@Armindo, maçlar güzel. Lille maçına takılmamak gerek. Sezonun geneline aynı performansı yayabilirsen daha iyi yerlere gelir bu takım.
AL grubu orta şekerli gelmiş. Sevilla güçlü fakat Krasnodar ve Torino da kapalı kutu. Sürpriz yaşamamak için dikkatli davranmalısın. En kötü 2.bitiririz grubu.
Maçlar güzel.