Olcan'dan özel eğitim aldırıyorum bakalım gelişme kaydedecek mi
İnşallah, bu yola ŞL parolasıyla çıktık. Almadan dönmeyeceğiz.
Stegen transferi tamamen kullandığım veritabanının sayesinde oldu. Yamayı yapan arkadaş Barça'ya yollamamış sezon sonu gelince de açıkta kalmış erken davranıp ilk biz teklif götürdük ve öyle gerçekleşti yani. Yoksa normal şartlarda imkansız bedelsiz almamız
Enes transferinde de tepemin tasını attırdılar bastım parayı aldım. Mustafa Pektemek'i alacaktım aslında fakat yaşı 27 olmuş ve Enes'le aynı parayı istediler biz de doğal olarak Enes'i tercih ettik.
- ŞOK ŞOK ŞOK !!! Transfer Döneminin Son Saatlerinde; Adada Liverpool Transfer Bombasını Patlattı !! -
Transfer döneminin sonlanmasına 48 saat kala, İngiliz ekibi Liverpool çok cazip bir teklifle kapımızı çaldı. İlk olarak 30m€ öneren Premier Lig ekibi yoğun pazarlıklarımız sonucu 35m€'ya yükseltti teklifi ve Brezilyalı starımız Alex Telles adaya transfer oldu. Liverpool teknik patronu Vicente Del Bosque düzenlenen basın toplantısında " Dünyanın en iyi sol bekini transfer ettik." dedi.
İşte transferin detayları ;
PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK ?
Bu transferden yüklü miktarda bir gelir elde ettik. Fakat Telles'in takımdan ayrılmasıyla mevcut kadromuzda sol bek asıllı futbolcu kalmadı. Bu bölgeye en az 2 transfer şart oldu.
Bu bağlamda, sol bek mevkisi için düşündüğümüz isimler İsmail Köybaşı veya Caner Erkin
( Sizlerin de tavsiyelerinizi bekliyorum.).