1 ile 30 arası toplam 382 sonuç

Konu: Gücün Simgesi " GALATASARAY " | B.Yıldırım / 5.Sezon

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Özkan hariç hepsini beğendim, özellikle stegen ve süle 10 sene arkana bakmazsın artık stoper ve kalede
    Defansımız gerçekten iyi oldu. Yeterli uyumu sağladığımız takdirde çok zor gol yiyen bir takım olacağız

Özkan'ı beğenmedin, peki neden ?

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Defansımız gerçekten iyi oldu. Yeterli uyumu sağladığımız takdirde çok zor gol yiyen bir takım olacağız

Özkan'ı beğenmedin, peki neden ?
    Dengesiz bi adam 1 maç varsa 5 maç yatıyor hangi takıma aldıysam tam bi verim alamadım umarım sende daha iyi performans gösterir

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Dengesiz bi adam 1 maç varsa 5 maç yatıyor hangi takıma aldıysam tam bi verim alamadım umarım sende daha iyi performans gösterir
    Olcan'dan özel eğitim aldırıyorum bakalım gelişme kaydedecek mi

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Transferleri cok beğendim Muslera'nın yerini doldurabilcegin en iyi isimle doldurmuşsun umarım bu sene şampiyonlar ligi gelir
    İnşallah, bu yola ŞL parolasıyla çıktık. Almadan dönmeyeceğiz.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Stegen beleş he vaay canına ^^
    Enes'ten yine de iyi para kıvırmışız ne yapalım
    Stegen transferi tamamen kullandığım veritabanının sayesinde oldu. Yamayı yapan arkadaş Barça'ya yollamamış sezon sonu gelince de açıkta kalmış erken davranıp ilk biz teklif götürdük ve öyle gerçekleşti yani. Yoksa normal şartlarda imkansız bedelsiz almamız

Enes transferinde de tepemin tasını attırdılar bastım parayı aldım. Mustafa Pektemek'i alacaktım aslında fakat yaşı 27 olmuş ve Enes'le aynı parayı istediler biz de doğal olarak Enes'i tercih ettik.

- ŞOK ŞOK ŞOK !!! Transfer Döneminin Son Saatlerinde; Adada Liverpool Transfer Bombasını Patlattı !! -

Transfer döneminin sonlanmasına 48 saat kala, İngiliz ekibi Liverpool çok cazip bir teklifle kapımızı çaldı. İlk olarak 30m€ öneren Premier Lig ekibi yoğun pazarlıklarımız sonucu 35m€'ya yükseltti teklifi ve Brezilyalı starımız Alex Telles adaya transfer oldu. Liverpool teknik patronu Vicente Del Bosque düzenlenen basın toplantısında " Dünyanın en iyi sol bekini transfer ettik." dedi.

İşte transferin detayları ;

PEKİ ŞİMDİ NE OLACAK ?

Bu transferden yüklü miktarda bir gelir elde ettik. Fakat Telles'in takımdan ayrılmasıyla mevcut kadromuzda sol bek asıllı futbolcu kalmadı. Bu bölgeye en az 2 transfer şart oldu.

Bu bağlamda, sol bek mevkisi için düşündüğümüz isimler İsmail Köybaşı veya Caner Erkin

( Sizlerin de tavsiyelerinizi bekliyorum.)
    .

Mesaj Yetkileri