4.Hafta

Evet işte beklediğim maç geldi çattı. Tuttuğum takıma karşı oynayacaktım. İdolüm olan oyuncuya karşı oynayacaktım. Bunları bir kenara bırakıp profesyonelce hazırlandık. Amacımız sağlam bir defans yapmaktı. Bunu tam anlamıyla başardık. Savunma oyuncularımızın hepsi 7.00 üstü performansla oynadılar. İki oyuncumuzu sakatlığa kurban verdik. Allahtan uzun süreli sakatlıklar değildi. İstediğimiz almıştık. Deplasmanda şampiyonluk yarışı yapacağımız ekiplerden birini yenerek üstünlük sağlamıştık.
5.Hafta

Bu sezonki en zorlu maçlarımızdan birini oynadık. Yorgunduk bunun için sakin ve yavaş oynamalıydık. Dinlenerek oynamanın bedeli topla oynamada üstünlüğümüzü kaybetmemizdi. Son vuruşlardaki kalitemizle ve taraftarımızında yardımıyla 3 puanı aldık.
6.Hafta
Sinirden küplere bindiğim bir maç oldu. İlk yarıyı 1-0 önde kapatmıştık ve oyunculara dikkatli oynamalarını söyledim. Akabinde 48'de penaltı yaptırdılar ve golü yedik
Tek kaleyi bulan şutları gol olmuştu. Jeremy Menez değişikliğimiz hemen işe yaradı. Golü onla bulduk. Penaltıyı da o yaptırdı. Pratto'da golü attı. Güzel bir 3 puan oldu. Takım yavaş yavaş rayına oturuyor.