1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: Çöplükte "Çilek" Yetiştirmece | Sezon 1

Hybrid View

Süpersin. Milanımız ait olduğu yere gidiyor.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    İyi gidiyoruz
    Teşekkürler

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Süpersin. Milanımız ait olduğu yere gidiyor.
    Teşekkürler. Hedeflerimden biri de Şampiyonlar Ligini En Çok Kazanan Takım olabilmek. Bunun için her sene kesinlikle direkt olarak Şampiyonlar Ligine gitmemiz lazım. Ve ben bunu düşük bütçe ile başarmak istiyorum.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Teşekkürler

Teşekkürler. Hedeflerimden biri de Şampiyonlar Ligini En Çok Kazanan Takım olabilmek. Bunun için her sene kesinlikle direkt olarak Şampiyonlar Ligine gitmemiz lazım. Ve ben bunu düşük bütçe ile başarmak istiyorum.
    Başarılar.Güzel gidiyorsun Benim hikayeme beklerim bi çayımı için

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Armindo View Post
    Başarılar.Güzel gidiyorsun Benim hikayeme beklerim bi çayımı için
    Teşekkürler. Tüm kariyerleri takip ediyorum kardeşim. Sana da kariyerinde başarılar.

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Teşekkürler. Tüm kariyerleri takip ediyorum kardeşim. Sana da kariyerinde başarılar.
    Sanada.Sağol

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

7.Hafta

Ligde şampiyonluğun en büyük adayına karşı çok önemli bir galibiyet aldık. Maç tam da istediğimiz gibi gitti. Juventus'un kanat beklerine ve oyun kurucusu Arda Turan'a önlem alınca maçı kitledik. Hiç pozisyon vermeden önemli bir 3 puan aldık. Pratto altın değerinde bir 3 puan kazandırdı bize.

8.Hafta

Juventus'a karşı zorlu bir maç geçirdikten sonra takım yorgundu. Sakin oynamamız gerekiyordu. Rakibe karşı önlemlerimizi aldık. Ama rakip neredeyse hiç birşey yapmadı. Atak yapmak istemedi sanki Biz de rahat bi galibiyet aldık. Stanciu çok güzel iki gol attı.

9.Hafta

Çok saçma sapan bir maçtı. Takım saçmaladı resmen. Karşı takımda çok beceriksiz olduğundan gol atamadı. Maçta sadece sağ bekimiz Abate ve Stanciu çabaladı. Ve Stanciu bu çabalarının meyvesini 90+1 ' de aldı. Kendisine güvendik ve bizi bir kere bile yüzüstü bırakmadı. Kendisinde bu takımın Yeni Kaka'sı olma potansiyeli var.

Mesaj Yetkileri