-

Evet herşey bitti... 2 yıl önce gelip herşeyini tek tek değiştirdiğim tabiri caizse ekibimle beraber baştan yarattığımız takımdan ayrıldım. Karabük benim ilk göz ağrımdı, yaşama tutunma sebebimdi.. o'nu elimde aldılar ama inanıyorum ki BU HAYATTA YOLLARIMIZ GENE KESİSECEK KARABÜK...
Her neyse olan oldu biten bitti... Kendime biraz kafa izni vericem futboldan falan uzan tatil falan yaparım heralde zaten sezon arası yaz güzel bişeyler yaparım.. Geçen seneden beri, daha doğrusu Vasfiye teyze beni evden kovduğundan beri tesislerde kalıyordum, o yüzden eşyalarımı toplamak çok zor olmadı. Benimle birlikte Tobi, Eser Özaltındere, Aykut Erçetin, Adnan Örnek gibi hoca arkadaşlarımda kulüpten ayrıldılar.. Tobi Stockholme gideceğine söyledi ailesiyle vakit geçirmek istiyormuş, tabi adam haklı.. evli mutlu çocuklu...
Bense İstanbul'a gidiyorum, artık Karabük'te durmamın bir anlamı yok.. en azından İstanbul'da biraz gezer tozarım ...
Yeni aldığım arabama atladığım gibi :P İstanbul yollarına koyuldum, yalnız şöyle bişey söyliyim araba akıyoooo arkadaş.. Mercedes CLA 250 AMG.. yok böyle bir makine sınıfının en iyisi.. alamanlar yapmış pusat abi.... 4 saatlik yolu 2 buçuk saatte geldim.. sabaha karşıydı zaten Bolu Tünellerinden yardırdım E5 falan derken Beşiktaş'a geldim.. Otel'e yerleştim biraz dinlendim uyudum falan... akşam dışarı çıktım...

Karnımda acıkmıştı boğaza iniyim dedim, daha sonra Reina'ya gitmeye karar verdim hiç olmazsa yemekten sonra biraz eğlenirdik.. Yok böyle bir manzara... Köprünün altında, denize sıfır, boğaza nazır.. gerçekten yok böyle birşey.. Ne İsveç'te ne de Avrupa'nın herhangi bir şehrinde.. Masal gibi bir şehir İstanbul.. birde trafik belası olmasa.. Neyse mekan çok kaliteli abi, şarkıcısından tut, iş adamına, profesörüne, futbolcusuna kadar kimi ararsan burda bulabilirsin... Neyse yemeğimi yedim falan tam bara geçicektim birden mesaj geldi...

Burcu takımdan ayrıldığımı öğrenmiş mesaj atmıştı.. İşte halimi hatrımı soruyor, bu aradada işini yapıyordu. Spor spikeri ya bizim güzel bayan arkadaş ayağına bir yandanda ağzımdan laf almaya çalışıyordu. Benimde işime geliyordu aslında baksana on numara hatun, e muhabbetimizde var, şan şöhret yerinde.. Neyseee artık başka bir zaman devam ederiz Burcu muhabbetine....