1 ile 30 arası toplam 435 sonuç

Konu: Fetih 2017 Britanya ! | Yıkılmaz Kale St.James Park (2016-17)

Hybrid View

İyi güldüm hocam Ragcu Burnar ilişkiye isim önerilerim

Newcastle da başarılar gelsin yine bir Uefa Kupası

Sen bu takımı yukarılara taşırsın hocam başarılar

Spoiler:  

Evet Newcastle'a imzamızı attıktan sonra kulüp ceo'su Katheryn Winnick ile bir basın toplantısı gerçekleştirdik ve medyanın, futbolseverlerin merak ettiği soruları cevaplandırdık.

Soru: Sayın Lothbrok, Karabükspor'la avrupada yakaladığınız başarılarla adınızdan söz ettirdiniz ve Avrupa Ligindeki başarınızın tesadüf olmadığını hem UEFA Süper Kupayı Barcelona'nın elinden alarak, hemde bir sonraki sezon şampiyonlar liginde çeyrek final oynayarak kanıtladınız.. ve sezon başında takımınızdan istifa ettiniz, sorum şu; bildiğimiz üzere Newcastle'dan ilk teklifi Haziran ayında aldınız fakat geri çevirmiştiniz, şu an lig sıralamasında bu kadar kötü bir durumda olan takımı neden devraldınız ?

Öncelikle şunu söylemek isterim ki; sezon başında evet Newcastle yönetimiyle bir görüşmemiz oldu fakat, takımımdan yeni ayrdılğım ve biraz dinlenmek istediğim için bu teklifi geri çevirdim. Sorunuzun devamına gelecek olursak; Newcastle şuanda 11. hafta itibariyle 18. sırada ve 2 galibiyet almış durumda, Avrupa Liginde de durum çok iç açıcı değil.. Beni buraya çeken şey nedir ? inanın bilmiyorum... ama ben buraya yeni bir Bobby Robson olmaya geldim !

Çok iddialı bir söz kullandınız Bobby Robson olmaya geldim diyerek, peki nasıl Robson olmayı hedefliyorsunuz takımın durumu içler acısı, oyuncuların moralleri dibe vurmuş durumda? Bir de şu durum var; tabi ki Karabükte başarılı bir 2 yıl geçirmiş olabilirsiniz fakat futbolculuk geçmişiniz yok.. Moralleri bu denli kötü olan oyuncuları nasıl kendilerine getireceksiniz??

İyi bir jokey olmak için, önce at olman gerekmez.. (Bu soruyu soran muhabir aldığı cevap karşısında çocukluğuna geri döner)

Peki nasıl bir taktik anlayışınız olacak, oyuncularla tanıştınız sanıyorum yada mutlaka aklınızda bir kaç plan kurmuşsunzdur.

Madem taktiğimi merak ediyorsunuz o halde açıklıyayım...
    İki tür taktik kullanmayı planlıyorum, karabükte yaptıklarımla burada yapacaklarım arasında hiç bir benzerlik olmayacak zira; Karabük'te taktiğime göre oyuncu almıştım, burada ise var olan oyunculardan maksimum verim alabilmek için bu taktikleri kullanacağım...

İlk taktiğim diziliş olarak klasik bir 4-3-3...
    Diziliş olarak riskli ve ofansif olarak görülebilir ama oyun şablonu ve felsefemiz yönünden kontrollü ve net skor almaya yönelik bir taktik olacak.
    Hücum anlamında kesi sonuçlar alacağımza inanıyorum, dar alanda kısa paslarla topun hakimiyetini sağlayarak sabırla rakibin boşluklarını arayacağız ve goller bulmaya çalışacağız.
    Defansif anlamda ise; kenar forvet oyuncuları taç çizgilerine doğru açılarak rakip beklere uygulayacağı press sayesinde rakibin oyun kurmasını engelleyeceğiz. Takım halinde topun arkasına geçerek, 2. bölgede yani orta saha çemberinin rakip yarı sahada olan kısmında tam press başlayacak ve rakibin yarı sahamıza gelmesi, oyun kurması engellenecek.

2. taktiğimiz ise, oyun kurmakta zorlandığımız maçlarda kullanılacak. Bize karşı kapanan katı savunmaları 10 numara pozisyondaki oyuncunun yaratıcılığından yararlanarak açmayı planlıyorum. Bu sayede daha önce 3lü olarak forvetimiz 2ye düşecek ve rakip ceza sahası içinde daha rahat hareket olanağı bulacaklar.
    İşin savunma kısmında gene forvet oyuncuları top rakipteyken taç çizgilerine doğru açılıp beklere press uygulayacak ve kendi adımıza olası bir kontraya çıkmamız durumunda forvetler savunma pozisyonunda olsa bie 10 numara boşta olacağı için takımın atağı sekteye uğramadan şekillenecek...
    Last edited by RagnarLothbrok : 12.Ağustos.2014 at 20:10

Mesaj Yetkileri