Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 45 sonuç

Konu: Son Kez Beşiktaş - I.Sezon - emirby

Default Son Kez Beşiktaş - I.Sezon - emirby

Herkese yeni ve son kariyerimle merhaba.Bu kariyerim okulların açılması sebebiyle bilgisayara ara verecek olmamdan dolayı son kariyerim olacak.İşte bu yüzden yurdumuzun bir takımı olan Beşiktaş'ı seçtim.Umarım uzun soluklu bir kariyer olur.

-----------------------------------------

Kuralları okudum ve kabul ediyorum.Ayrıca ;
    Transfer yamasını hazırlayan Sinser'e çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Kariyeriniz onaylanmıştır.

Başarılar dilerim.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

[Red][B]Başarılar, İyi Eğlenceler.[\B][\Red]

(Tapatalk)

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Başarılar dilerim.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Başarılar.
    TariboWest

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

Başarılar dilerim demba ba ile

Başarılar.

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.

Takımın başına geçtiğim gibi mevki analizi yapmaya başladım.Ofansif Orta Saha Merkeze ve Sağ Beke acil transferler gerekiyordu ve scout ekibimle hemen işe koyulduk.Scout ekibime Brezilya ve Romanya'yı gözlemlemelerini söyledim.Bu yönde araştırmalarına başladılar.Ve istediğimiz oyuncu türlerini bu ülkelerden rahatça edindik.Edindiğimiz oyuncular Gabriel Iancu ve Botafogo'nun sağ beki Lucas'tı.Ancak bu transferlerin hızlıca tamamlanması gerekiyordu.Çünkü Feeyenord elenmişti ve gruplara kalmadan önceki ön elemede rakibimiz güçlüydü.

Oyuncuların belirlenmesinin ertesi günü iki futbolcunun takımı ile de görüşmelere başladık.Lucas'ın takımı ile bonservis konusunda anlaşmıştık ve ödememiz gereken bonservis bedeli 1.7M'di.Ucuz bir
    ücretle başarılı olacağını düşündüğümüz sağ beki kadromuza kattık.

Lucas'ın gelmesiyle sağ bek sorunu çözülsede ofansif orta saha bölümünde Sezer dışında oyuncumuz yoktu.Buraya da acilen bir transfer gerekliydi.Taktiğimize göre Gabriel Iancu burası için biçilmiş kaftandı fakat fiyatta direten bi Steaua vardı.2 gün süren pazarlıklar sonrasında yorgun düşmüştük fakat genç yıldızı 2.5m peşin 48 aydada taksitle 2.5 m ödeyecek şekilde 5M'e transfer etmiştik.

Transferler 3 gün sonra takıma katılmıştı ve antreman kampı başlıyordu.Asistana kalsa 6 hazırlık maçı oynayacaktık ve takımlar bizden daha alt seviyedeydi.Bunu istemedim.Evet yine o takımlarla oynayacaktık ama benim gözüm bizi gerçekten zorlayacak takımlardı.Hazırlık maçlarını o takımlarla ayarladık ve gerek yedek oyuncularımızla gerek as oyuncularımızla çok iyi işler çıkardık.

Maçlarda iyi olmamıza rağmen mali durumdaki sıkıntı beni endişelendiriyordu.Oyuncu satmamız gerekiyordu fakat oyuncularımıza iyi teklifler gelmiyordu.Gelenlerde değerlerinin altındaydı ama satmak zorundaydık.İşte bu yüzden Filip Holosko'yu peşin 2M değerle Eskişehirspor'a,İbrahim Toraman'ı ise 575B peşin fiyata Gençlerbirliğine yollamıştık.Ayrıca gençlerimizin hepsini kiraya yollayarak maaşlarından kurtulduk.

Nesil
    2012
    Yer
    ankara

2 transfer de başarılı ama gözün sag bekte yine yerlide olsun 2. sezon başı yada ortası bursasporun durumuna göre şener özbayraklının bonservisi duşuyor yerli olarak ofansif oyuncuda 2. sezona emre çolak'ı öneririm kerim koyunlu super bir sol açık yerli anlamında oğuzhan aydoğan için fırsat kollar bitirebilirsen takımı yerli anlamında zenginleştirirsin bence

başarılar tekrardan

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Başarılar.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başarılar Dilerim.
    ADANA DEMİRSPOR

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Harcanan parayı çözemedim ben :P

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar dilerim transferleri beğendim rakip fena değil.

@Sinser; Önerilerini dikkate alacağım.Teşekkürler.
    @burakdinc;@Ali Hikmet; Teşekkürler.
    @ErsunYanal; Anlayamadım hocam ? Neyi anlamadın ki ?
    @ibo1919; Teşekkür ederim.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul/Kadıköy

Ba'yı satın mı aldın

Başarılar Dilerim. Gözlemci ekibine türk gençlerini izlet. Aradan iyi yetenekler çıkabiliyor.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Başarılı bir transfer dönemi olmuş.

Başarılar, benim Romenler'den biri almışsın, beni delirttiği gibi senide delirtmez umarım sağ bek takviyeside güzel tekrar başarılar

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Başarılar, benim Romenler'den biri almışsın, beni delirttiği gibi senide delirtmez umarım sağ bek takviyeside güzel tekrar başarılar
    Yok gayet iyi Iancu.
    Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Başarılı bir transfer dönemi olmuş.
    Saol.
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar Dilerim. Gözlemci ekibine türk gençlerini izlet. Aradan iyi yetenekler çıkabiliyor.
    Dikkate alacağım.
    Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post
    Ba'yı satın mı aldın
    Hayır.Sonradan takıma katıldığı için bonservisi gözüküyor.

İki tane transferi yapmıştık yapmasına ama aklımdaki 11'i bir türlü kuramıyordum.Çünkü bize engel olan yabancı sınırlaması tüm planlarımı engelliyordu.Antreman esnasında bu endişelere dalıp gitmişken asistan menejerimin yanıma oturmasıyla kendime geldim.Sana güzel bir haberim var diyerek tabletini açtı ve endişelerimi yok edecek haberi gösterdi.

Süper Lig 1.Hafta

İlk yarıda biten basit bir maçtı.Lige iyi girdik diyebilirim.Gabriel ise umut verici başladı.

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu 1.Ayak (Evsahibi Beşiktaş)

Maçın başlamasına saniyeler kalmıştı.Herkes maç sahasındaki atmosferi biliyordu ve taraftarmızı arkamıza aldığımızda yapabileceklermizden Leverkusen'de haberdardı.Soyunma odasında tüm oyunculara gol yemeden kazanmalarını söyledim.Her birini cesaretlendirdim.Artık sahaya çıkmaya hazırdık.Yavaşça ilk adımlarımızı attığımızda binlerce kişi bizi desteklemeye gelmişti.Her birinin ağzından BEŞİKTAŞ kelimesi dökülüyordu.Son hazırlıkları yapıp sahaya girdi.

Maçın başında baskılı oynamaya başlayınca golü erken bulduk.Alman ekibi yememek için geri çekilsede Kerim Frei 77'de topu ağlara gönderdi ve gruplara kalmak için büyük avantaj sağladık.

Süper Lig 2.Hafta

Önümüzdeki Leverkusen deplasmanı için full yedeklerle çıktım bu maça.Asıl hedefim beraberlikti ama Mustafa'nın son dakikalardaki şovu bize galibiyeti getirdi.

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Turu 2.Ayak (Deplasman Beşiktaş)

85.dakikadan sonra tam gruplara kalmanın sevincini yaşarken 89'da gol yedik.Uzatma devrelerinde topu oyalayarak maçı penaltı atışlarına götürdük.Tüm oyuncularım harikulade iş çıkararak 5 penaltıyı attı.Tolga ise efsanevi bir kurtarış yaparak gruplara kalmamızı sağladı.

Grup çekilirken oradaydım ve çıkan takımları görünce bir yutkunma isteği gelmişti.Real Madrid - Liverpool zorlu 2'liydi ve bu benim Avrupa'ya aklımı kaydırdı.Bu gruptan çıkamayacaktık.Bu yüzden 3.lük için savaşacaktık.

Süper Lig 3.Hafta

Rahat bir galibiyet aldık.Ayrıca Gabriel Iancu'dan çok memnunum.

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Lig güzel
    ŞL gruplara kaldık süper ama grup zor. Çıkmak için çabalicaz çıkamazsak bile 3. olup AL de olabilir
    ADANA DEMİRSPOR

Sivok hangi yıl Türk oluyor?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Bunu kaç saat sonra kapatıyorsun Emir ?

Sivok gerçekten çok iyi olmuş.Grup kazık. Ama bunun gibi bir düşünce Galatasarayda hakimdi bu sezon, biz yine de ilk iki için umut yitirmeyelim. Bu arada taktiğin ne?

Quote Originally Posted by balot50 View Post
    Sivok gerçekten çok iyi olmuş.Grup kazık. Ama bunun gibi bir düşünce Galatasarayda hakimdi bu sezon, biz yine de ilk iki için umut yitirmeyelim. Bu arada taktiğin ne?
    Forumdan hazır taktik kullanıyorum.
    Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Bunu kaç saat sonra kapatıyorsun Emir ?
    17 eylüle kadar devam.
    Quote Originally Posted by o2bucak View Post
    Sivok hangi yıl Türk oluyor?
    Başlangıç yılı.
    Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Lig güzel
    ŞL gruplara kaldık süper ama grup zor. Çıkmak için çabalicaz çıkamazsak bile 3. olup AL de olabilir
    Evet.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Lig çok iyi ŞL grubu çok zor çıkmış belli olmaz bir sürpriz neden olmasın?

Şampiyonlar ligi harbiden bayaa kazık olmuş ama Liverpool'dan puan alsak falan diyeceğimde zor be ya ölüm gurubu olmuş direk neyse Uefa bizi bekliyor

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

En kotu UEFA`ya gideriz, hatta Liverpool maclarindan 4 puan cikarirsak gruptan cikabilecegimizi dusunuyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Banega View Post
    En kotu UEFA`ya gideriz, hatta Liverpool maclarindan 4 puan cikarirsak gruptan cikabilecegimizi dusunuyorum.
    Liverpool'u yenemez bu fark yer üstüne

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar. Gruptan zorlarsak çıkarız

Yorumlarınız için teşşekür ediyorum.

Süper Lig 4.Hafta

Evimizde kazanmamız gerekirdi ama defanslarımız çok geçit verdiği için sıkıntılı bir oyun yaşadık.

Şampiyonlar Ligi Gruplar 1.Maç

Gerrard'ın duran top ustalığı bize pahlıya patladı.Lillenin güzel gidişatından dolayı Avrupa ligine bile kalamayabiliriz.

Süper Lig 5.Hafta

Liverpool maçının moralsizliğini bu maçla düzelttik diyebilirim.Ligde iyi ilerliyoruz.

Şampiyonlar Ligi A Grubu 2.Maç

Bu skorla bence Avrupa kupalarına elveda diyoruz.

Süper Lig 6.Hafta

İyi bir maçtı.Baskıyı kurduk.

Puan Durumları

Ligde iyi gidiyoruz.Bu sene şampiyon olmak istiyorum.Şampiyonlar Liginde ilk sezonumuz olduğu için pek önemsemiyorum diyebilirim.Seneye doğru transferlerle bomba gibi geleceğiz.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri