Bakın amacım kesinlikle Aziz Yıldırım'ı korumak falan değil ama benim kafamda farklı bir düşünce mevcut.

Öyle yangından mal kaçırır gibi Anadolu Ajansı’na açıklama yapmazsın.

Öncelikle inanılmaz saçma bir laf söylemiş. Ersun Yanal'ın bunu yaptığından yakınıyorsun adam gideli daha 2 gün oldu çıkıp arkasından sallıyorsun?

Kafamdaki şeylere gelecek olursak ; Ersun Yanal'ın bu kadın muhabbetlerine ben inanıyorum açıkcası. Ersun Yanal bu kadar olaydan sonra çıkıp açık yüreklilikle ''Tekne olayları falan yalan'' diyemedi. Kovulduğu günün akşamı gidip o tekne fotoğrafını oraya koyması da bana göre bu muhabbeti kabul etmesi demektir.

Salih konusuna gelecek olursak, twitter da Salih'in ''Ersun hoca beni sevmedi'', ''Kanımız uyuşmadı'' tarzı demeçler verdiğini okudum.

http://www.sabah.com.tr/Spor/Futbol/...-yanal-itirafi

Buyurun link de koyayım hatta. Buna bakışla Aziz Yıldırım bu konuda da haklıdır. Ersun Yanal ve Salih arasında belli ki bir problem olmuş bunu bir tek Yıldırım değil Salih de söylüyor.

Aziz Yıldırım düşmanlığı yapıp söylediği her lafı çöpe atmak yanlış olur. Abarttığına şüphem yok ama Kadın ve Salih konularına inanıyorum çünkü Ersun Yanal bu konularda kendi kendini ele verdi. Kadınlarla takılmak amacıyla kulübe gerekli ilgiyi verip, vermediği konusunu ise bilmiyorum.