başarılar Ragnar. umarım başarılı olursun.
başarılar Ragnar. umarım başarılı olursun.
Spoiler: Alıntılar
-
12.HAFTA | FULHAM - NEWCASTLE UNİTED
Spoiler: Maç Detayları
13.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - MANCHESTER UNİTED
14.HAFTA | CARDİFF CİTY - NEWCASTLE UNİTED
15.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - BURNLEY
16.HAFTA | SWANSEA - NEWCASTLE UNİTED
17.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - SOUTHAMPTON
18.HAFTA | WEST HAM - NEWCASTLE UNİTED
19.HAFTA | LİVERPOOL - NEWCASTLE UNİTED
20.HAFTA | ARSENAL - NEWCASTLE UNİTED
21.HAFTA | NEWCASTLE UNİTED - ASTON VİLLA
Spoiler: Puan Tablosu
Bu yıl lig maçlarını çok detaylı paylaşmıyacağım arkadaşlar, 10lu maçlar hallinde paylaşıcam malum benim kurmadığım bir takımla ligi tamamlayacağız. Devre arasında sadece boşta bulunan Vagner Love ve Karabük'ten Dorin Rotariu'yla sözleşme imzaladık, Rotariu'nun bonservisini 3milyon euroya aldık. Benim 8 milyona Dinamo'dan aldığım adamı Karabük 3milyona bana sattı...
Neyse ligde 10 maçta çok iyi bir çıkış yakaladığımızı düşünüyorum; tek mağlubiyetimizi Swansea'den aldık, Liverpool, Manu, Arsenal gibi kalbur üstü takımlara puan vermedik en sevindirici olay bu oldu. Takımı devraldığımda 11 maçta 20 gol yemiş bir takım vardı şuan ise 10 maçta 4 gol gördük ağlarımızda... 10 maçta 1 mağlubiyet 1 beraberlik aldık ve dipten zirveye doğru çıkıyoruz...
Spoiler: Vagner Love
Spoiler: Dorin Rotariu
Spoiler: Newcastle - Ajax Maç Detayları
Spoiler: Beşiktaş - Newcastle Maç Detayları
Spoiler: Puan Durumu
Avrupa Liginde ise yapılabilecek çok fazla birşey yoktu esasında, takım zaten 4 maç oynamış ve 2 beraberlik 2 mağlubiyet almıştı.. ilk ikiyle puan farkı 4'tü çıkmamız için kalan 2 maçıda kazanmamız ve Molde'nin Beşiktaşı farklı mağlup etmesi falan gerekiyordu, imkansız gibi birşeydi yani...
İŞTE BAŞARININ SIRRI
10 hafta gibi kısa bir zamanda büyük işler yaptık sanırım, takımı dipten alıp orta sıralara getirdik ve sezon sonuna kadar zirveye çıkacağımızdan şüphem yok.. Takımın bu dirilişinde ki en önemli unsur takım oyunu ve dayanışma sanırım. Kaldı ki sezon başındaki oyuncularda bunlar, benim elimdeki çocuklarda... değişen bir şey yok.. değişen tek şey teknik direktör.. Buda Ragnar Lothbrok farkı olsa gerek...
Süper başlamışız inşallah devamı gelir.![]()