Sayfa 428 / 447 İlkİlk ... 328378418426427428429430438 ... SonSon
12,811 ile 12,840 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Sen sanıyor musun ki takımı İsmail Kartal kuracak? Aziz Yıldırım şunu oynat bunu oynat diyecek oynayacak.Çok net.
    Şartlara göre konuşuyorum ben, yaratılan şartların doğru olduğunu düşünmüyorum ama bu başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Dün Mehmet Demirkol güzel bir tespitte bulundu, Aziz Yıldırım aslında teknik direktör değil, takımı iyi çalıştıracak bir antrenör istiyor dedi. Bu İsmail Kartal açısından bir handikap belki ama başarı açısından bakarsak şartlar müsait. Aziz Yıldırım önemli olan takımın iyi çalışması, parasının zamanında yatması ve futbolcuların birlik olup istemesi diyor. Mourinho, Pep, Kloop gelse Aziz Yıldırım ona da karışır. O olduğu sürece bu düzen değişmeyeceğine göre, bu düzene en uygun isimlerden biri olan İsmail Kartal bu işi götürür diye düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

Fenerbahçe yönetim açısından çok garip bir yolda ilerliyor.. Ersun Yanal ile ilgili yapılan şampiyonlukta herhangi payı yoktur açıklamaları vs çok samimiyetsiz.. külüpte herkes birbirinin kuyusunu kazıyor herhalde. . Aykut Kocaman, Daum sonrası geçti takım başına ki külüpte görevliyken.. şimdide İsmail Kartal görevliyken Ersun Yanal yerine geldi.. tuhaf geldi bana.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Ben çok merak ediyorum: o yerden yere vurduğu Ersundan farklı olarak ne yapacak bu İsmail Kartal. Taktik aynı kalacak antrenman sistemi aynı. Hani ersun hoca değildi o şampiyon yapmamıştı. Bu şartlar altında İsmail Kartal'ın görevi kabul etmesi de çok komik bence. Bi insanda hiç mi şahsiyet olmaz. Hayırlı işler. İzlemeye devam.
    Bence Turhan Sofuoğlu gibi olur sonu.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Bu şartlar altında İsmail Kartal doğru karar. Sene başında gelseydi bende tepki gösterirdim. Takımı bilen, oyuncular tarafından sevilen birisi. Bu yüzden oyuncuları motive etme konusunda bir sıkıntı çekeceğini sanmıyorum. Taktiksel bilgi birikimi de iyiyse başarısız olması için sebep yok. Ama tabii bu takımın hem yönetim hem oyuncular olarak büyük bir revizyona ihtiyaç duyduğu gerçeğini değiştirmiyor. Aziz Yıldırım'ın artık bırakması gerekiyor. Volkan, Selçuk, Emre, Bekir, Meireles, Baroni gibi adamların da yollanması lazım.

Ben oyun anlayışını merak ediyorum. Ersun Yanal gibi mi Aykut Kocaman gibi mi oynatacak? Yoksa farklı bir diziliş farklı bir oyun anlayışı mı belirleyecek? Ben bu soruların cevabını merak ediyorum. En yakın hazırlık maçın da bu soruların cevabını alırız.

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Ben oyun anlayışını merak ediyorum. Ersun Yanal gibi mi Aykut Kocaman gibi mi oynatacak? Yoksa farklı bir diziliş farklı bir oyun anlayışı mı belirleyecek? Ben bu soruların cevabını merak ediyorum. En yakın hazırlık maçın da bu soruların cevabını alırız.
    oyun anlayışı mı ? yeniçeri ocağı olmuş fenerbahce. bizim gibi olmuşlar. oyun anlayışını oyuncular belirler artık. deplasmanlarda kedi evde şahane. geniş alana yayılmış bir takım olacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Daha önce tahmin ettigimiz gibi İsmail Kartal başa geçti.Ancak dogru bir tercih gibi gelmeye basladı son olan olaylardan sonra.Cünkü bu iş ahlakı sıfır olan futbolculara ancak sohbet muhabbet edecek sevdikleri birinin gelmesi top oynattırabilir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Başkan hoca değil şahsiyetli,karakterli futbolcularım bu takımı şampiyon yaptı demiş. E 3 senedir neredeydi bu şahsiyetli futbolcuların?
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

artık iş çığırından çıktı. taraftarın çok büyük tepki göstermesi lazım başkana.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Oyuncu grubu İsmail hocayı çok seviyormuş.

Başkanında desteği arkasında

Taraftar zaten destekleyecektir.

Bence başarılı olacaktır
    güzel ironi

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Şartlara göre konuşuyorum ben, yaratılan şartların doğru olduğunu düşünmüyorum ama bu başarısız olacağı anlamına gelmiyor. Dün Mehmet Demirkol güzel bir tespitte bulundu, Aziz Yıldırım aslında teknik direktör değil, takımı iyi çalıştıracak bir antrenör istiyor dedi. Bu İsmail Kartal açısından bir handikap belki ama başarı açısından bakarsak şartlar müsait. Aziz Yıldırım önemli olan takımın iyi çalışması, parasının zamanında yatması ve futbolcuların birlik olup istemesi diyor. Mourinho, Pep, Kloop gelse Aziz Yıldırım ona da karışır. O olduğu sürece bu düzen değişmeyeceğine göre, bu düzene en uygun isimlerden biri olan İsmail Kartal bu işi götürür diye düşünüyorum.
    aynen oyle millet sanıyorki ancelotti gelse bu takımı ucurur, ama 1 ay sonra kaçar gider

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Default Fenerbahçe Sohbet Alanı | Ersun Yanal İstifa Etti Yeni TD İsmail Kartal

Sene başında oyuncuların isteksizliğini gördükten sonra şampiyonluk zaten hayaldi bu yüzden İsmail Kartal seçimi çok ta önemli değil. Nasıl olsa herşey oyuncularda bitiyormuş! Bence doğru karar en azından düşük maliyetli. Bir de şu veya bu şekilde çabuk karar verilmesi iyi oldu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

bilgisayarla falan şampiyonluk olmaz diyor ya ah ulan aziz yıldırım. abaküsle olur değil mi antrenman?

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

takıldığım nokta: neden sezon sonu yollar ayrılmadı neden sözleşmesi uzatıldı sorusuna araya kıramayacağım kişiler girdi demiş. Koskoca kulüp başkanının cevabına bak.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Ismail kartal ile başarılı olmak gunu kurtarmanin otesine gecemez. Eger bu kadar buyuk sorunlar varsa neden sezon basinda yollar ayrilmadi, neden sabredildi diye sormak lazim aziz yildirim'a. Fenerbahce gibi buyuk bir camia baskan yuzunden her yıl sezonu ve gunu kurtatma hesaplari yapiyor. Bu 3 temmuzdan oncede boyleydi sonrasi da. Ne zamam gelecek ile ilgili planlar yapilsa, konusulsa ve tartisilsa her zaman bu planlamayi baltalayacak birsey cikiyor mutlaka. Asil sorulmasi gereken soru da aziz yildirim gercekten basarili mi yoksa basarisiz bir baskan olusu mu oldugudur. Bana soracak olursaniz kulubun basina hangi baskan gelirse gelsin fenerbahce her zaman sampiyonluga oynayan ve kupa başarılari kazanan bir takim olacaktır. Aziz Yıldırım olmasa fenerbahçe icin hersey cok farkli olurdu.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Aziz Yıldırım'ın şu dediklerinden sonra Aziz Yıldırım bulundugu sürece bize gelecek antrenörün zekasından şüphe ederim.Artık diyecek birşey yok bu adama ya şaka gibi.Madem kimsenin katkısı yok sampiyonluklarda hoca alma niye alıyorsun ki ? Sadece futbolcu al kendi kendilerine oynasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Belki bu defa hoca giderken yanında büyük bir yüküde götürür kim bilir?

İsmail Kartal şunu iyi bilmeli, isterse en kralını yapsın, yarın giderken başkan tarafından "Zaten bir hiçti" olarak lanse edilecek. Zaten Aziz Yıldırım kovacağı tarzda bir hoca getirdi. Nitekim giden hocanın ardından,

"Türkiye'de başarısı olmayan
    Zaten bir hiçti
    Antrenman yaptırmayı bilmiyor
    Otoritesi yok
    Onsuz da yapılabilir
    Varlığı bir şey ifade etmiyodu"

gibi ifadeleri taşımak önemli.

Sanırım Arap İsmail'de bu özelliklerin hepsi var. Aziz Başkan büyük adam ilk kez kovacağı özelliğe göre hoca seçerek çığır açmıştır. Helal olsun.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

valla onu bunu bilmem bir kulüp başkanı hocasının antremana getirdiği kadınlara/insanlara hayat kadınının küfür versiyonunu söylüyor. Bundan büyük bir terbiyesizlik yok. Aklını yitirmiş başkan.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Valla Aziz Yıldırım'a yazıklar olsun, bu sezon kombine alacaktım ama sırf bu yaşananlardan dolayı almayacağım.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Aziz yıldırımın kafama en uygun hoca aragones açıklaması yaptıktan sonra kartalın da aynı makus talihle karşılaşacağından kimsenin şüphesi olmasın umarım bizi yanıltır

Yıllarca kulübe hizmet vermiş bir hocanın gelmesinden memnunum. Gönlümden geçen 3-5 sezon kalmasıdır. Ama kalıcı olacağına inancım maalesef sıfırdır.

Nesil
    2007

Şu anda gelebilecek en iyi isim geldi belki de. Takımı, ligi tanıyor; daha ne olsun. Çok kötü bir tercih olarak görmüyorum.

Aziz Yıldırım'a da teşekkür ediyorum, stajda sıkılırken günümü şenlendirdi Yarın da Ersun Yanal'ı okuruz artık

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Büyük ihtimalle başarılı olacaktır İsmail Kartal ama Aziz Yıldırım'ın dikdatörvari davranışları ve özellikle bugünkü basın toplantısındaki halleri hiç hoş değil. Bir de kalkmış kurumsallıktan bahsediyor ayıp gerçekten.

İsmail Kartal'ın da daha önce çalıştığı Aykut Kocaman ve Ersun Yanal'la ilgili böyle aşağılayıcı ifadeler kullanılmasına izin vermesi de karakteri açısından şüphe uyandırdı bende. Kaliteli adamlar tarafından yönetilmediğimiz ortada...

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Aziz Yıldırım kimse kusura bakması ama hasta, narsizmi dibe vurmuş...Neredeyse ben şampiyon yaptım diyecek utanmadan..

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Zaten bana göre şampiyonlukta kimse Aziz yıldırım a pay vermeyince egoları tavan yapıyor, sinirleniyor bence. O adam herkes beni övsün istiyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Karar çok canımı sıktı ama Fenerbahçe'nin başarısız olmasını isteyecek değiliz. Umarım bizleri yanıltır ben pek sanmıyorum 10. haftayı göremez diye bir düşüncem var.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Zaten bana göre şampiyonlukta kimse Aziz yıldırım a pay vermeyince egoları tavan yapıyor, sinirleniyor bence. O adam herkes beni övsün istiyor.
    Tam aksine son sampiyonlukta Aziz Yıldırım a fazlaca paybicildi. Futbolcular da dahil tüm kulüp şampiyonluk Aziz Başkanın deme gafletinr düştüler. Bu pohpohlamaların sonucu olarak görüyorum ben bu A.Yıldırım'daki "ben yaptım ben başardım " ukalalığını

Yönetimin tavırlarına çokta kızmıyorum, bu konuda kulübe yapılan eleştirilere çok katılmıyorum.

Ersun hocayı genel olarak severim, sistemli ve bilimsel çalışmasını vs. takdir ederim. Ama bu adam şampiyonluk kutlamasına bile katılmadı kardeşim. Söz verilen Adriana Lima veya Obama bile olsa orada olacaksın. Bunu kimse sindirememişti o günden beri bu kesin.

Keşke olaylar bu noktaya gelmeden o gün ilişki bitirilseydi o ayrı bir mesele ama kusura bakmasın bizim teknik direktörümüz değildi.

Bence İsmail Kartal bu şartlar altında seçilebilecek en iyi teknik direktördü. 4 yıldır bu kulüpte, Aziz Yıldırımı tanıyor ve onun suyuna gidebilir. Yabancı değil, uyum sorunu yaşamaz. Volkan, Emre gibi oyunculara da nabza göre şerbet verebilir. Bence bir Vahid Halilhodzic olmayacak ama neyse. Çok kritik bir sezondayız. Dileğim ilk sezon ki başarısından çok istikrar sağlayıp takıma hizmet etmeye 3-5 sene devam etmesi.
    Last edited by Kaka Leite : 12.Ağustos.2014 at 23:27 Reason: Kimsenin karakterine laf etme hakkımız yok.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Neden Volkan ve Emre'ye nabza göre şerbet versin ki. Bu oyuncuların ne özelliği var.

Mesaj Yetkileri