Almanyada Leonunda dediği gibi bayernin yokluğunu değerlendirebilirdik, son haftalardaki dengesiz performanslarımız olmasaydı. Ama en azından almanyada bir şampiyonluk alıp ayrılmanı beklerdim, bakalım fenerde nasıl olacak durumlar
Almanyada Leonunda dediği gibi bayernin yokluğunu değerlendirebilirdik, son haftalardaki dengesiz performanslarımız olmasaydı. Ama en azından almanyada bir şampiyonluk alıp ayrılmanı beklerdim, bakalım fenerde nasıl olacak durumlar
Yeni sezon bütçelerimiz açıklandı.
Kadroda yaşı ilerlemiş olan, yeteneğiyle uyumlu ücret almayan ve bizimle olmasını istemediğim isimlerle yolları ayırdık.
6 sezon boyunca Galatasaray forması giyen ve sözleşmesinin bitimiyle kulübünden ayrılan Cihat Ablak'ı kulübe getirdik.
Kadromuzun son hali
Ömer Toprak ve Onur Kıvrak'ı yedek takıma gönderdik. Teklif gelmesi halinde onlarla da yolları ayıracağız.
TariboWest
Teknik kadroyu yeniledik.
Transferler
Jason Steele
Jeremy Toljan
Ryan Gauld
Rufin Minga
Wilfried Zaha
Kerem Kalaycı
Serkan Teytey
Ali Ordu
Mustafa Korucu - Kira
Ahmet İpek
Deniz Çelik - Kira
Koray Günter
Ömer Kurtuluş
Hasan Ali Kaldırım
Ertuğrul Taşkıran
Alpaslan Öztürk - Kira
Transfer Özeti
TariboWest
Çok fazla açık vermişiz , ama kadro muaazzam.
Açığı ne şekilde kapatıcaksan bilemiyorum.
Puan Durumu
UEFA Avrupa Ligi Grup 1. Maç
UEFA Avrupa Ligi Grup 2. Maç
UEFA Avrupa Ligi Puan Durumu
Yönetim sabırsız çıktı. Kayserispor'a 3-0 yenildiğimiz maç sonrası toplantıya çağrıldık. Önümüzdeki maçlarda alacağımız bir beraberlik bile işimizin son verilmesine neden olabilir.
TariboWest
İlk haftalar sallantılı olmuş ama uyumsuzluk diyelim.
Avrupa'da grup kolay çıkarız umarım.
Mali konuda açıklama içinde teşekkür ederim.
İşler kötü anlaşılan ^^
çok oyuncu aldık mutlaka uyum sorunu olacak artı diziliş olarak taktiğinede alışık değillerse problem olacaktır artık 2.devreye kadar inişli çıkışlı bi grafik izleyecek gibiyiz
İlk yarı dalgalı bir performans sergiledik. Bazı maçları kazanmış olsak ligde rahat bir şekilde lider durumda olabilirdik. Fakat yeni bir takım olmanın dezavantajına rağmen iyi bir konumda olduğumuzu düşünüyorum. Brugge'ye deplasmanda yenildiğimiz maç sonrası yönetim yine toplantı yaptı. Rahat bir ortamda çalışmamıza rağmen sezon sonunda iyi bir yerde olacağımıza inancım tam. Çünkü bu takıma güveniyorum.
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur Eşleşmeleri
Rakip Manu
Geçen sezon yine Avrupa Ligi'nde çeyrek finalde elendiğimiz Manu ile rövanşa çıkacağız.
UEFA Avrupa Ligi 2. Tur Eşleşmeleri
Rakip Rizespor-Valencia Galibi
Beşiktaş ve Galatasaray da ŞL'de grularından çıktılar. Sıralamadaki yerimizi bu sene de koruyacağız gibi.
İlk yarı sona erdi...
TariboWest
Evimizdeki Galatasaray mağlubiyeti hiç iyi durmuyor ne kadar kötü olsak ta sahamızda GS kaybetmemek gerekirdi.
Uefa'da Manu bizi eler bir öncek takımda eleyemedik şimdi bu performansla bir hayli zor![]()
1 ve 2 gün arayla maçlarını oynadığımız Türkiye Kupası'na veda ettik.
17. Hafta
18. Hafta
19. Hafta
20. Hafta
21. Hafta
Puan Durumu
Birazdan
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 1. Maçı
Fenerbahçe SK - Manchester United
Yer : Şükrü Saraçoğlu Stadyumu
Eksikler
Fenerbahçe : Cihat Ablak ( Sakat ), Hasan Ali Kaldırım ( Cezalı )
Manchester United : Yok
TariboWest
Hadi bağalım bol şans![]()
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 1. Maç
Fenerbahçe'de Buruk Sevinç !
Maça hızlı başlayan daha 11. dakikada 2-0 öne geçen ve maç boyunca hakimiyeti elinde tutan Fenerbahçe 79. dakikada yediği golle dağıldı ve sahadan 3-2 galip ayrıldı. Deplasmana gideceği için turu riske atan Fenerbahçe'de Enes Ünal taraftarı adeta çıldırttı. İki kafa vuruşu ve bir şutu direkten dönen Enes Ünal'ın moralsiz olduğu gözlendi.
TariboWest
Son dakikalarda o 2 golü yemeseydik çok iyi olacaktı ama yine iyi sayılır.2.maç beraberlik yetiyor![]()
Yapma be3-0'dan 3-2 aldık derken turu vermeyiz inşAllah , o direklerin dönüşünde gol oldu mu olmadıysa büyük yıkım gerçekten ya
![]()
Kötü olmuş o zaman be![]()
UEFA Avrupa Ligi 1. Tur 2. Maç
Teşekkürler Enes Ünal !
Manu fırtına gibi başladı. Maç 3-0 iken Enes pas atmak yerine kendi vurdu bir golden olduk. Daha sonra Alpaslan Öztürk çalımlarla ceza sahası içerine girdi ve penaltıyı aldı. Enes Ünal penaltıyı kaçırdı. Kullandığımız taç sonrası Enes'in asisti ile Zaha'nın bulduğu golle ilk yarıyı 3-1 kapattık. İkinci yarıya çok iyi başladık. Yine Enes Zaha'nın al da at dediği pozisyonda topu kalecinin üstüne vurdu. Bir sonraki pozisyonda ise Enes Zaha'yı pozisyona soktu. Karşı karşıya dışarı vurdu. Dakikalar 60'ı gösterdiğinde hücum oynamaya başladık. 75 i gösterdiğinde ise iyice yüklendik ve forveti çiftledik. Fakat pozisyonları değerlendiremeyince Manu oyuncuları cezayı kesti ve biz maçı 3-2 yapmaya çalışırken 5-1 mağlup olduk, elendik...
TariboWest
Turu daha ilk baştan vermişiz son dakikalarda o 2 golü yiyerek, rövanşta da yapacak bişey yok malesef bizim gençleri koyunca böyle büyük maçlara kendini bi halt sanıyolar ulan Enes .. ! o panaltı kaçmasa maçn seyri değişecekti belki
Ah Enes ah ah , :/
Fenerbahçe Zirvede Yalnız Kaldı !
Puan Durumu
Sezona çok kötü başladık. İki defa yönetimle toplantı yaptık ama pes etmedik. Takımı bırakmadık ve savaştık. İnşallah karşılığını alacağız. Artık taraftarlarımızla beraber şampiyonluk kupasını kaldırmayı bekliyoruz. Önümüzdeki maç mabedde Denizlispor ile oynanacak...
TariboWest