En büyük sıkıntı o işte artık bedelsizleri toplamaya çalışacağız. bir iki sezon bizde iş yapabilecek ama sonrasında da para edecekleri yakalayabilirsen iyi olacaktır.
En büyük sıkıntı o işte artık bedelsizleri toplamaya çalışacağız. bir iki sezon bizde iş yapabilecek ama sonrasında da para edecekleri yakalayabilirsen iyi olacaktır.
Valla gece 3-4 saat uğraştım, şimdi de uğraşıyorum hala bir çözüm bulamadım para konusuna. Yönetimin verdiği bütçe kısıtlı , oyuncu satmaya çalışcam pek alan çıkmıyor. Elimdeki iyi çocuklara 1M falan veriyorlar, bende o paraya satma istemiyorum. Çünkü satsam o paraya daha iyisini bulamam. Artık kiralık oyunculara yöneleceğiz. Zaten bu sene avrupa'ya gidemiyoruz bu yüzden elimdeki karo ligi rahatlıkla çıkarır.
SEZON ÖZETİ
Arkadaşlar malum sezon bitti. bizim ligimizle ilgili paylaşımları yapmıştım. İskoçya Premier Ligi ve Kupaları toplu paylaşayım dedim.
İskoçya Premier Ligi
Celtic şampiyonluğu kaptırmışGörüldüğü üzere Şl ye 1 takım , AL'ye 3 takım gönderiyor İskoçya.
İskoçya Kupası
İskoçya Lig Kupası
Kupaları toplamış Celtic.
İskoçya zorlu Kupası
Sonunda kurtulduk bu teneke kupadan, Premier Lig takımları katılmıyor bu kupaya.
Bu seneki takımın en iyi oyuncusu ödülümü Lee Wallace ve Samed Yeşil e paylaştırıyorum. İkisi de takım için çok yararlı işler yaptılar.
Reddettiğim İş Teklifleri