1 ile 30 arası toplam 689 sonuç

Konu: Efsaneyi Geri Döndürdük l ABD'de Tarih Yazdık l Rangers FC & ABD

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Şu adamı çok merak ettim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Nokta transferler bekliyorum.
    Maddi durum dolayısıyla şovdan çok nokta transfere döndüm zaten

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Hadi bakalım kimler varmış görelim.
    Oyunu açınca güncelleme yapacağım.

Quote Originally Posted by RagnarLothbrok View Post
    Bekliyoruz hoca getir bakalım beleş yıldızları
    Nerde beleş oraya yerleş Arada para verdiklerimizde oldu.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Şu adamı çok merak ettim.
    İpucu vereyim dribbling'i 19

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

TRANSFERLER

Klübün verdiği bütçe ile istediğimiz oyuncuları almamız pek mümkün gözükmüyordu. Bende elimdeki fazla para etmeyen ancak maaşı yüksek oyuncuları sattım. Ardından bu sene alt yapıdan çıkardığımız en gözde regene Sunderland'den teklif geldi. Önce satmayı düşünmüyordum ama sonra oyuncunun geliştirilmesi ise çok uğraşmam gerekeceğini düşünerek pazarlık sonucu 500B avroya sattım çocuğu. Profili çok iyi değildi, ben olsam almam o paraya

Ardından gelen parayla transferlere aktık. Size şov sözü verdiğimi biliyorum. ama elimizdeki as takım oyuncularının sözleşmelerini yenilemek durumda kaldım bu yüzden bütçemiz baya azaldı. Bende biraz mütevazi ama nokta atışı transferler yaptım. Kiraladığımız oyuncuların hepsinin sözleşmesi 1 seneye bitiyor. Eğer beğenirsek istediğimizi kadromuza katarız.

Rodrigo Gomez

Geçen sene Manchester'dan kiraladığımzı Bebe, serbeste düştü. Ancak çok fazla ücret istediği için anlaşamadık. Bende aklımdaki diğer isimlerden Gomez'e yönlendim.. Bu sezonun en bomba transferi oldu diyebilirim. Transfer bütçemizin büyük kısmını eritti. Taksitli almamıza rağmen bütçemizin büyük kısmını eritti. ancak her kuruşuna değer. Sağ kanat problemimizi çözeceğini düşünüyorum. Sözleşmesindeki 7,5M a serbest kalır maddesini en ksıa zamanda çıkarmaya çalışacağım.

Liam Kelly

Yine bir Tottenham oyuncusunu kiraladık. Kadro derinliği oluşturması amacıyla takımımıza kattık. Eğer beğenirsek devre arası Bosman kuralıyla temelli kadromuza katabiliriz.

Ragnar Mar Albertson

Yurtdışından bir regen buldum sizlere. Ragnar ismini görünce kaçırmadım Sözleşmesi bittiği için hiç ücret ödemeden kattık akdromuza. Gomez'in rotasyon oyuncusu olacak.

Recep Niyaz

Fenerbahçeden Recep Niyaz kadro derinliği oluşturmak için kiralandı. İki ayağını da kullanabildiği için özellikle sol kanat antremanı verip iyi bir kanat oyuncusu yapmayı planlıyorum. eğer verim alırsak devre arası Bosman kuralıyla kadromuza katacağız.

Vittorio Martinangelo

Vittorio Udinese'den kiralık olarak geldi. Elimizde 3 forvetin yepmeyebileceğini düşündüğüm için kadro derinliği için takıma kattım. Eğer verim alırsak Bosman kuralı işte

Transfer Özeti

Gelenler

Gidenler

Kadromuz

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Hazırlık Kampı

Transferlerle uğraşmak çok uzun bir kamp yapamadık. Ama verimli bir kmap dönemi geçirdik. 2. Geleneksel Glasgow Cup'u düzenledik ve kendi sahamızda penaltılarla kupayı kazandık.

Kombine satışlarımız gayet iyi, Allah nazardan saklasın

Bu arada durmadan iş görüşmesi geliyor. yönetim ayağını denk alsın, bırakır giderim Rangers'ı.

Mesaj Yetkileri