Şu adamı çok merak ettim.
Şu adamı çok merak ettim.
Maddi durum dolayısıyla şovdan çok nokta transfere döndüm zaten
Oyunu açınca güncelleme yapacağım.
Nerde beleş oraya yerleşArada para verdiklerimizde oldu.
İpucu vereyim dribbling'i 19![]()
TRANSFERLER
Klübün verdiği bütçe ile istediğimiz oyuncuları almamız pek mümkün gözükmüyordu. Bende elimdeki fazla para etmeyen ancak maaşı yüksek oyuncuları sattım. Ardından bu sene alt yapıdan çıkardığımız en gözde regene Sunderland'den teklif geldi. Önce satmayı düşünmüyordum ama sonra oyuncunun geliştirilmesi ise çok uğraşmam gerekeceğini düşünerek pazarlık sonucu 500B avroya sattım çocuğu. Profili çok iyi değildi, ben olsam almam o paraya
Ardından gelen parayla transferlere aktık. Size şov sözü verdiğimi biliyorum. ama elimizdeki as takım oyuncularının sözleşmelerini yenilemek durumda kaldım bu yüzden bütçemiz baya azaldı. Bende biraz mütevazi ama nokta atışı transferler yaptım. Kiraladığımız oyuncuların hepsinin sözleşmesi 1 seneye bitiyor. Eğer beğenirsek istediğimizi kadromuza katarız.
Rodrigo Gomez
Geçen sene Manchester'dan kiraladığımzı Bebe, serbeste düştü. Ancak çok fazla ücret istediği için anlaşamadık. Bende aklımdaki diğer isimlerden Gomez'e yönlendim.. Bu sezonun en bomba transferi oldu diyebilirim. Transfer bütçemizin büyük kısmını eritti. Taksitli almamıza rağmen bütçemizin büyük kısmını eritti. ancak her kuruşuna değer. Sağ kanat problemimizi çözeceğini düşünüyorum. Sözleşmesindeki 7,5M a serbest kalır maddesini en ksıa zamanda çıkarmaya çalışacağım.
Liam Kelly
Yine bir Tottenham oyuncusunu kiraladık. Kadro derinliği oluşturması amacıyla takımımıza kattık. Eğer beğenirsek devre arası Bosman kuralıyla temelli kadromuza katabiliriz.
Ragnar Mar Albertson
Yurtdışından bir regen buldum sizlere. Ragnar ismini görünce kaçırmadımSözleşmesi bittiği için hiç ücret ödemeden kattık akdromuza. Gomez'in rotasyon oyuncusu olacak.
Recep Niyaz
Fenerbahçeden Recep Niyaz kadro derinliği oluşturmak için kiralandı. İki ayağını da kullanabildiği için özellikle sol kanat antremanı verip iyi bir kanat oyuncusu yapmayı planlıyorum. eğer verim alırsak devre arası Bosman kuralıyla kadromuza katacağız.
Vittorio Martinangelo
Vittorio Udinese'den kiralık olarak geldi. Elimizde 3 forvetin yepmeyebileceğini düşündüğüm için kadro derinliği için takıma kattım. Eğer verim alırsak Bosman kuralı işte
Transfer Özeti
Gelenler
Gidenler
Kadromuz
Hazırlık Kampı
Transferlerle uğraşmak çok uzun bir kamp yapamadık. Ama verimli bir kmap dönemi geçirdik. 2. Geleneksel Glasgow Cup'u düzenledik ve kendi sahamızda penaltılarla kupayı kazandık.
Kombine satışlarımız gayet iyi, Allah nazardan saklasın
Bu arada durmadan iş görüşmesi geliyor. yönetim ayağını denk alsın, bırakır giderim Rangers'ı.