Kasımpaşa'yı resmen ezmişiz diğer maçlarımızı da böyle oynarsak açık ara şampiyon olacağımızı düşünüyorum artık ŞL'de de bir şeyler bekliyoruz.![]()
Kasımpaşa'yı resmen ezmişiz diğer maçlarımızı da böyle oynarsak açık ara şampiyon olacağımızı düşünüyorum artık ŞL'de de bir şeyler bekliyoruz.![]()
Teşekkürler
Ligi inşallah açık ara götürürüzŞL'de de kura şansı yanımızda olursa neden olmasın
FUTBOLCU TRANSFERLERİ
GİDENLER
Mert Çetin , Diyarbakır Belediyespor'a kiralandı.
GELENLER
Paris Saint-Germain'den Edinson Cavani'yi 27 B € fiyatla sezon sonuna kadar kiraladık.
SPOR TOTO SÜPER LİG START ALDI !
1. Hafta
Takımdaki uyum sorunu oyunumuzu çok etkiliyor. Neyseki Enes son dakikalarda üç puanı getiren golü attı.
2. Hafta
Derbide tek kelimeyle muazzam bir oyun ortaya koyduk. 2-0'ı ilk yarıda bulduk. Fakat ikinci yarıda bir anlık boşluğumuzda kalemizde iki gol birden görerek bu sezon hem ilk gollerimizi yedik hem de ilk puan kaybımızı yaşadık.
3. Hafta
Yeni transferimiz Nicolas Isimat-Marin Süper Kupa maçının ardından bu maçta da 2 gol atarak takımımızı galibiyete taşıdı.
4. Hafta
Enes Ünal "altın vuruş"larla 3 puanları toplamaya devam ediyor.
Puan Durumu
İyi başladık lige. Oyuncular birbiriyle uyum sağladıkça daha iyi oynayarak ilerleyeceğimizi düşünüyorum.
ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE RAKİPLERİMİZ BELLİ OLDU !
Şampiyonlar Ligi B Grubu Rakiplerimiz :
Real Madrid
FC Porto
Legia Varşova