1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Teknik olarak yeterli ama hem fiziksel hem de zihinsel özellikler bakımından çok yetersiz. Güçlü değil , dayanıklı değil, agresif değil, cesur değil. Ve 2 senedir kendini hiç geliştiremedi. Hem de yeterince süre almasına rağmen. İş ahlakı yönünden de yetersiz olabilir. O kadarını bilemiyorum. Açıkçası bu saydığım özellikleri geliştirmesi konusunda da pek ümitli değilim.
    Açıkçası Fernandes gitti gideli ben daha ümitliyim. Fernandes kalaydı eğer ümidi keserdim ben de.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Açıkçası Fernandes gitti gideli ben daha ümitliyim. Fernandes kalaydı eğer ümidi keserdim ben de.
    8-9 kızla eğleniyolardı ikisi Valla kendisi bilir. Önünde bir Sergen örneği var. Ya onun gibi ben yetenikliyim çalışmasam da hallederim derse Türkiye'den dışarı çıkamaz ve asla iyi bir oyuncu olamaz ve son senelerini 3. Ligde geçirir. Ama çalışırsa geleceği çok parlak.

Bir de onun hakkında şöyle bir düşüncem var. Eğer bu oyuncunun çalışma ahlakı yüksek olsa, profesyonel birisi olsa Arsenal böyle yetenekli bir oyuncuyu bırakmazdı.

Mesaj Yetkileri