1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Arsenal'in bırakması gözüyle bakmak yanlış olur. Gençlere önem veren bir adam diyoruz Wenger için ama Carlos Vela gibi bir adamı harcamış biri kendisi. Kiralık göndere göndere bir hal oldu. Şimdi istese alamaz Sociedad'dan. Chamberlain ve Sanogo transferleri ses getirir dedik Chamberlain bizim maçın listesinde yokmuş bile. Sanogo'nun da geçen sene esamesi bile okunmadı. O yüzden Arsenal bırakmazdı gözüyle bakmıyorum ben olaya.
    Hocam güzel yazmışsın da yanlış bilgi çok. Carlos Vela'yı çok fazla kiraladılar ve sonunda kendisini Sociedad'da buldu. Çok da iyi oynuyor ama istese alamaz dediğin adamı, 20 milyonluk Vela'yı 3 milyon euroya kolayca alabilir. Sözleşmesinde geri alma maddesi var. Bonservisiyle verdiği adamların çoğuna böyle yapıyor. Ama Oğuzhan'da bunu uygulayamamış.

Sanogo konusunda haklı olabilirsin ama premier lig seviyesinde değil bence. Chamberlain ise sende farketmişsindir dünkü maçta oynadı. 18'lik sağ bek Chambers'ı şampiyonlar ligi maçında stoper olarak oynatması bile gençlere verdiği önemi gösteriyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Juan Quintero ismi konuşuluyor. 1 milyondan az bir miktara kiralayabilirsek ben razıyım. Turu geçemezsek elde nakit para yok. Gelecek sezon Ruiz'i veya başka bir ismi daha rahat alabiliriz. Yanılmıyorsam sözleşmesi bitiyor.

İsmail sağda iyi oynadı ama sağlı sollu sol bek oynatacaksak Ümit Karaal'ı da oyuna dahil etmeli ya da bir tane bek almalıyız alternatif veya as.

Beşiktaş'ın oynadığı oyun umut veriyor, sadece kadro derinliği lazım.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quintero'yı kiralamak büyük başarı olur bana kalırsa ve eğer kiralanacaksa satın alma opsiyonu koydurmak gerek.

Bu meblağ yüksek olur belki ama koydurmak mantıklı olacaktır. Porto'nun kiralayacağını ben pek sanmıyorum ama göreceğiz.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
    Hocam güzel yazmışsın da yanlış bilgi çok. Carlos Vela'yı çok fazla kiraladılar ve sonunda kendisini Sociedad'da buldu. Çok da iyi oynuyor ama istese alamaz dediğin adamı, 20 milyonluk Vela'yı 3 milyon euroya kolayca alabilir. Sözleşmesinde geri alma maddesi var. Bonservisiyle verdiği adamların çoğuna böyle yapıyor. Ama Oğuzhan'da bunu uygulayamamış.

Sanogo konusunda haklı olabilirsin ama premier lig seviyesinde değil bence. Chamberlain ise sende farketmişsindir dünkü maçta oynadı. 18'lik sağ bek Chambers'ı şampiyonlar ligi maçında stoper olarak oynatması bile gençlere verdiği önemi gösteriyor.
    Wenger'in kurnazlığı değil Sociedad'ın beceriksizliğidir o zaman o sözleşme

Chamberlain'i bir haber sitesinde ismi verilmeyen oyuncular arasında gördüm diye hatırlıyordum , yanılmışım.

He bir de Chambers dışında stoper yoktu takımda , yani biraz da zorunluluk durumu var ortada. Tamamiyle öyle güvenden falan değil

Mesaj Yetkileri