Quote Originally Posted by ErsunYanal View Post
Besiktas, LFC'dan 8 yediğinde "Böyle takımları Şampiyonlar Ligine almayın." diyen Arsene Wenger Besiktas'la zar zor berabere kaldı, ironik!
Arsene Wenger ``oyle bir sey demedim kesinlikle`` demisti.Ben de zannetmiyorum oyle bir sey dedigini.Sayet dediyse de, Besiktas`in ahi tutmus, Arsenal gecen sene falan hep fark yedi bir suru takimdan.Benim kisisel fikrim ise, fark muhabbeti kadar bos bir sey yoktur.Her takimin mazisinde bunlar doludur.Hele ki modern futbolda, en buyuk takimlar bile rahatlikla fark yiyebiliyor.

Her neyse, Besiktas mukemmel bir mucadele ortaya koydu, fakat bence o mucadeleye yazik oldu.1-0 kazanmalilardi..

Arsenal cephesine gelirsek, kendi taktiklerini sahaya yansitamadilar, baski kuramadilar.Bunda Besiktas`in mucadeleci oyuncularininda payi vardi.Fakat iyi ki Giroud gibi bir adam vardi forvette bugun.Gecen sene aslinda fena oynamadi fakat biraz Burak Yilmaz tarzi bir adam.Istatistikleri iyi fakat cok sacma sapan goller kaciriyor.Bugunde net firsatlardan yararlanamadi.Umarim Emirates`teki rovansta da bu etkisiz futbolu surer.