Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Arsenal kazanır
atatürk olimpiyat stadium nedir arkadaş.
ya "olympic stadium" olsun ya "olimpiyat stadı" olsun.
beşiktaş çok şanssız kura çekti. elenirse çok yazık olacak. işi çok zor.
Beşiktaş her açıdan maça hazır, Arsenal yerine başka takım olsa net galibiyet beklerdim ama rakip güçlü Arsenal ve onlar da hazır. Demba Ba ve Sanchez'in golleriyle 1–1 biteceğini düşünüyorum maçın.
Olumsuz düşünmüyorum aslında ilk maç için, kazanan çıkarsa Beşiktaş olur gibi geliyor. Sadece beklediğim skor beraberlik. Arsenal - City maçında özellikle hücum anlamında tedirgin edici bir görüntü verdi ama savunmaları o kadar da iyi değil. Turun geneline bakarsak olumsuz düşünüyorum ama, Arsenal ile hangi Türk takımı oynayacak olursa olsun her zaman Arsenal favoridir benim için. Arada çok büyük fark var.
Bu maçın en kötü berabere biteceğini düşünüyorum, Turu ise Arsenal'in geçeceğini. Çünkü inanılmaz bir hücum hattı var. Bence bu sene 1-2 takviye ile beraber Premier Lig'in bile en kuvvetli favorileri arasında. Bir kura bu kadar kötü olabilirdi.
...
BJK bu maçı alır deplasmanda beraberliğe yatar.Demba Ba ve Olcay golleri atar.
Bu maçtan beklediğim beraberlik. Arsenal çok iyi ve güçlü bir takım ama en azından bu maçtan beraberlik bekliyorum. N'olursa olsun Beşiktaş pes etmeyecektir. Rakip Arsenal olduğu için de daha motive çıkacaklardır bu maça.
Arsenal her türlü favori, umarım BJK bir mucizeye imza atar. Ben de Türkiye'de Arsenal'i eleyecek takım olmadığına inanıyorum.
Arsenal çok formda. Çok rahat kazanır.
tribünlerin dolu olmasını düşünüp umut ederek beraberlik bekliyorum.
Beşiktaş ilk maçı alacakmış gibi bir his var içimde.Umarım hislerim beni yanıltmaz.
Arsenal, bugüne kadar çıktığı ön eleme ve play-off maçlarının tamamını kazanmış. Böyle de bir istatistikleri var. İşimiz çok zor, içerideki maçta golsüz beraberlik bile iyi sonuç bence. Gol yiyeceksek tek farklı da olsa galip gelelim. Demba Ba'ya çok güveniyorum.
Allah yardımcımız olsun.
Bilic takım savunmasını güzel oturttu takıma ama Arsenal seviyesinde bir takıma karşı resmi bir maçta görmedik tabii bu savunmayı.Bireysel bir hata yapmazsak ve araya da bir tane sıkıştırırsak diye ufak da olsa bir umudum var ama genel kanının düşündüğü gibi bence de Arsenal favori.Bu maçta istedikleri skoru alamasalar bile sahasında bitirirler büyük ihtimal işi.İnşallah şans bizden yana olur.
So what?
Saike
Bence Arsenal 2-1 alır gibi geliyor. Ama tabii Beşiktaşın kazanmasını istiyorum.
Büyük Başkan'ın vefatından sonra bu maç artık daha da önemli. Böyle bir döneme denk gelmesi futbolcular üzerinde nasıl etki yapar bu bir soru işareti ancak itici bir güç olarak geri yansıması kuvvetle muhtemel.
Beşiktaş'ı üzmeyin çocuklar. Allah yardımcınız olsun.
Arsenal iki maçı da çok rahat alır. Tur şanslarını ise %95-%5 olarak görüyorum, Beşiktaş bence iyi bir kura çekti Avrupa Ligi'nde devam etmeleri onlar için daha iyi olacak.
Ben takımıma inanıyorum ve güveniyorum. Arsenal'ı sahaya dar edeceğiz. Süleyman Seba büyük başkan için oynayacakları için de maçın atmosferi de çok farklı olacak. Sadece Beşiktaş değil tüm Türkiye kazansın..
Maçın tarihi eklenmemiş.
Üzülerek söylüyorum ki Arsenal zorlanmadan kazanır. Keşke haksız çıkarsa beni Beşiktaş.
Maçın Hakemi Sırbistan Futbol Federasyonundan Milorad Mazic Oldu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Arsenal Saraçoğlu'nda bile çok rahat kazanmıştı. Çok hazırlar. Palace karşısında da geriden gelip kazanmayı bildiler. Yine de Beşiktaş'ta yeni sezon için çok iyi bir görüntü çizdi. Feyenoord maçları ölçü olmamalı bitik bir takımdı onlar. Arsenal'in kazanmasını bekliyorum ben ancak umarım yanılırım ve temsilcimiz galip gelir.
Her ne kadar Besiktas'in turu gecmesine istesem de Arsenal'in gruplara kalicagini dusunuyorum. Umarim ben de yanilirim..
Yarın, maçta açılacak dev pankart:
![]()
Meali nedir?
FM Gazetesi
Zafer bizim olacak!
Konuda belirtilmemiş sanıyorum . Mücadele Star TV'den yayınlanacak . Atiba'nın oynamayacağı söyleniyor Feyenoord maçlarının kahramanlarındandı kuşkusuz . Oğuzhan o bölgeden denenebilir . Bilic Mustafa - Demba Ba'yı birlikte oynatacak mı merak ettiğim nokta bu.Başarılar Beşiktaş .