Anket Sonuçlarını Görüntüle: Karşılaşmanın sonucu ne olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 36.67%
  • Berabere biter

7 23.33%
  • Arsenal kazanır

12 40.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 104 sonuç

Konu: Beşiktaş - Arsenal | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Default Beşiktaş - Arsenal | Şampiyonlar Ligi Play-Off 1.Maç

Beşiktaş Arsenal

21.45

19.08.2014
    Stadium: Atatürk Olimpiyat Stadium, Istanbul (TUR)
    Last edited by anil luque : 15.Ağustos.2014 at 09:29

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

atatürk olimpiyat stadium nedir arkadaş.

ya "olympic stadium" olsun ya "olimpiyat stadı" olsun.

beşiktaş çok şanssız kura çekti. elenirse çok yazık olacak. işi çok zor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Beşiktaş her açıdan maça hazır, Arsenal yerine başka takım olsa net galibiyet beklerdim ama rakip güçlü Arsenal ve onlar da hazır. Demba Ba ve Sanchez'in golleriyle 1–1 biteceğini düşünüyorum maçın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Beşiktaş her açıdan maça hazır, Arsenal yerine başka takım olsa net galibiyet beklerdim ama rakip güçlü Arsenal ve onlar da hazır. Demba Ba ve Sanchez'in golleriyle 1–1 biteceğini düşünüyorum maçın.
    Geçen maçta da Beşiktaşa olumsuz yönde skor yazmıştın elemiştik. Totem yaptım yine yeneriz umarım
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Ralph View Post
    Geçen maçta da Beşiktaşa olumsuz yönde skor yazmıştın elemiştik. Totem yaptım yine yeneriz umarım
    Olumsuz düşünmüyorum aslında ilk maç için, kazanan çıkarsa Beşiktaş olur gibi geliyor. Sadece beklediğim skor beraberlik. Arsenal - City maçında özellikle hücum anlamında tedirgin edici bir görüntü verdi ama savunmaları o kadar da iyi değil. Turun geneline bakarsak olumsuz düşünüyorum ama, Arsenal ile hangi Türk takımı oynayacak olursa olsun her zaman Arsenal favoridir benim için. Arada çok büyük fark var.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bu maçın en kötü berabere biteceğini düşünüyorum, Turu ise Arsenal'in geçeceğini. Çünkü inanılmaz bir hücum hattı var. Bence bu sene 1-2 takviye ile beraber Premier Lig'in bile en kuvvetli favorileri arasında. Bir kura bu kadar kötü olabilirdi.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

BJK bu maçı alır deplasmanda beraberliğe yatar.Demba Ba ve Olcay golleri atar.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bana da berabere biter gibi geliyor bu maçın skoru. Ligler yakın seviyelerde olsa Beşiktaş'ın hem bu maç hem de tur için şansı daha yüksek olurdu ancak EPL ve STSL arasındaki fark aşırı fazla.
    Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    BJK bu maçı alır deplasmanda beraberliğe yatar.Demba Ba ve Olcay golleri atar.
    Müthiş sol ayağıynan yapıştırcak
    Screw you guys, I'm goin' home

Bu maçtan beklediğim beraberlik. Arsenal çok iyi ve güçlü bir takım ama en azından bu maçtan beraberlik bekliyorum. N'olursa olsun Beşiktaş pes etmeyecektir. Rakip Arsenal olduğu için de daha motive çıkacaklardır bu maça.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Arsenal her türlü favori, umarım BJK bir mucizeye imza atar. Ben de Türkiye'de Arsenal'i eleyecek takım olmadığına inanıyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Arsenal çok formda. Çok rahat kazanır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

tribünlerin dolu olmasını düşünüp umut ederek beraberlik bekliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş ilk maçı alacakmış gibi bir his var içimde. Umarım hislerim beni yanıltmaz.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Arsenal, bugüne kadar çıktığı ön eleme ve play-off maçlarının tamamını kazanmış. Böyle de bir istatistikleri var. İşimiz çok zor, içerideki maçta golsüz beraberlik bile iyi sonuç bence. Gol yiyeceksek tek farklı da olsa galip gelelim. Demba Ba'ya çok güveniyorum.

Allah yardımcımız olsun.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Bilic takım savunmasını güzel oturttu takıma ama Arsenal seviyesinde bir takıma karşı resmi bir maçta görmedik tabii bu savunmayı.Bireysel bir hata yapmazsak ve araya da bir tane sıkıştırırsak diye ufak da olsa bir umudum var ama genel kanının düşündüğü gibi bence de Arsenal favori.Bu maçta istedikleri skoru alamasalar bile sahasında bitirirler büyük ihtimal işi.İnşallah şans bizden yana olur.
    So what?
    Saike

Bence Arsenal 2-1 alır gibi geliyor. Ama tabii Beşiktaşın kazanmasını istiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük Başkan'ın vefatından sonra bu maç artık daha da önemli. Böyle bir döneme denk gelmesi futbolcular üzerinde nasıl etki yapar bu bir soru işareti ancak itici bir güç olarak geri yansıması kuvvetle muhtemel.

Beşiktaş'ı üzmeyin çocuklar. Allah yardımcınız olsun.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Arsenal iki maçı da çok rahat alır. Tur şanslarını ise %95-%5 olarak görüyorum, Beşiktaş bence iyi bir kura çekti Avrupa Ligi'nde devam etmeleri onlar için daha iyi olacak.

Ben takımıma inanıyorum ve güveniyorum. Arsenal'ı sahaya dar edeceğiz. Süleyman Seba büyük başkan için oynayacakları için de maçın atmosferi de çok farklı olacak. Sadece Beşiktaş değil tüm Türkiye kazansın..

Maçın tarihi eklenmemiş.

Üzülerek söylüyorum ki Arsenal zorlanmadan kazanır. Keşke haksız çıkarsa beni Beşiktaş.

Maçın Hakemi Sırbistan Futbol Federasyonundan Milorad Mazic Oldu.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arsenal Saraçoğlu'nda bile çok rahat kazanmıştı. Çok hazırlar. Palace karşısında da geriden gelip kazanmayı bildiler. Yine de Beşiktaş'ta yeni sezon için çok iyi bir görüntü çizdi. Feyenoord maçları ölçü olmamalı bitik bir takımdı onlar. Arsenal'in kazanmasını bekliyorum ben ancak umarım yanılırım ve temsilcimiz galip gelir.

Her ne kadar Besiktas'in turu gecmesine istesem de Arsenal'in gruplara kalicagini dusunuyorum. Umarim ben de yanilirim..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Yarın, maçta açılacak dev pankart:

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Meali nedir?
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Zafer bizim olacak!

Konuda belirtilmemiş sanıyorum . Mücadele Star TV'den yayınlanacak . Atiba'nın oynamayacağı söyleniyor Feyenoord maçlarının kahramanlarındandı kuşkusuz . Oğuzhan o bölgeden denenebilir . Bilic Mustafa - Demba Ba'yı birlikte oynatacak mı merak ettiğim nokta bu.Başarılar Beşiktaş .

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Konuda belirtilmemiş sanıyorum . Mücadele Star TV'den yayınlanacak . Atiba'nın oynamayacağı söyleniyor Feyenoord maçlarının kahramanlarındandı kuşkusuz . Oğuzhan o bölgeden denenebilir . Bilic Mustafa - Demba Ba'yı birlikte oynatacak mı merak ettiğim nokta bu.Başarılar Beşiktaş .
    Bu kadro iş yapar bence:

Tolga

Necip - Franco - Ersan - İsmail

Kerim - Veli - Oğuzhan - Olcay

Demba Ba - Pektemek

Cenk Gönen, Motta, Sivok, Serdar Kurtuluş, G.Töre, Cenk Tosun ve yetişirse Atiba yetişmezse de Uğur Boral kulübedeki isimler olur.

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Bu kadro iş yapar bence:

Tolga

Necip - Franco - Ersan - İsmail

Kerim - Veli - Oğuzhan - Olcay

Demba Ba - Pektemek

Cenk Gönen, Motta, Sivok, Serdar Kurtuluş, G.Töre, Cenk Tosun ve yetişirse Atiba yetişmezse de Uğur Boral kulübedeki isimler olur.
    Evet en ideal belirttiğiniz kadro olur ancak Bilic'in Arsenal karşısında tahminim şöyle bir kadro sahaya süreceği yönünde .

Tolga

Serdar Kurtuluş Franco Ersan Motta

Necip Veli

Kerim Frei Oğuzhan Olcay

Demba Ba

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by fbdevil190737 View Post
    Evet en ideal belirttiğiniz kadro olur ancak Bilic'in Arsenal karşısında tahminim şöyle bir kadro sahaya süreceği yönünde .

Tolga

Serdar Kurtuluş Franco Ersan Motta

Necip Veli

Kerim Frei Oğuzhan Olcay

Demba Ba
    Senin söylediğin kadro da muhtemel 11'e çok yakın.

Atiba'nın olmaması, işimizi bir tık daha zorlaştırdı; fakat rakibin de önemli eksikleri var. Futbolcuların inancı, taraftarların coşkusuyla bütünleşirse güzel bir skor alabiliriz. Neden olmasın?

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri