Yalnız Semih gibi bir yerli stoperi satmak bence saçmalık olur. Zaten yerli sıkıntısı var bana göre satılmamalı.
Yalnız Semih gibi bir yerli stoperi satmak bence saçmalık olur. Zaten yerli sıkıntısı var bana göre satılmamalı.
Onti'yle Yiğit Antep'e kiralanmış. Bedelsiz kiralamışlar, Antep sadece maaşları, primleri falan ödeyecek. Yiğit'in satın alma opsiyonu varmış.
Screw you guys, I'm goin' home
Eğer yönetim Semih'i satmak gibi bir çılgınlık yapacaksa 20 milyon €'dan aşağı vermemeli... Saçma sapan hamleler yapılmasın artık. dışardan aldığın Semih'ten 1 gömlek düşük adama 10 milyon € verip hem de yabancı sınırına takılıyorsun,Semih'e 8 milyon verseler satacaksın?![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
dany'yi anderlecht'e iteliyormuşuz galiba![]()
Biz zamanında Servet'i Marsilya'ya iteleyebilseydik şu an çok farklı şeyler konuşuyor olurduk. Kulüp adına bir dönüm noktasıydı. Zaten olabilecek en ilginç şekilde oldu, Servet'i çok isteyen başkan öldü, transfer iptal oldu. Yani demem odur ki bi zamanlar Servet 8 milyon ediyorsa Semih şu an 18 milyon eder.
Screw you guys, I'm goin' home
Fenerbahçe Salih'i kaça kiraladı ve satın alma bedeli nedir ? Bu bilgiyi biriler bizim yönetime iletsin! Birileri daha olmamış ham meyveyi "bu çok tatlı olacak" diye satarken , bizim yönetim tatlanmış meyveyi "çürümüş meyve" olarak değerlendirip satıyor![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Dany yi iteleyemiyoruz, bedava kiralık artı maaşının %50sini falan verecekler galiba. 2.700 alan eboue yi acaba ne yapacağız?
Semih Kaya'yı 20 M € 'ya satmak falan tamamen hayalcilik. Biz ondan 2 kat yetenekli ve 2 kat formda Arda'yı bile 12 M €'ya sattık. Semih maalesef o kadar düşündüğünüz kadar yetenekli değil. Jeremy Mathieu gibi bir defans oyuncusu bile Barcelona'ya 20 M €'ya gitti daha bu sene. Bu oyuncu Semih'den 2-3 kat daha güçlü ve 2-3 kat daha topa yatkın,teknik biri. Semih için biçilen değerin düşük gelmesinin sebebi bizim Amrabat'ı 8 M € ya almamız. Ya da bunun gibi Anadolu kulüplerinin bizi kazıklaması sonucu yükselen piyasa fiyatları. Ancak bu yerli oyuncular için oluşan uçuk piyasa sadece Türkiye'de geçerli. Çünkü Türkiye'de yabancı sınırlaması var. Mesela eğer derseniz ki adamlar Tarık Çamdal için bile 6 M € istiyor biz Semih'i biz 8 M €'ya satıyoruz. Bu doğru bir değerlendirme olmaz çünkü Türkiye'de yabancı sınırlaması var ama Avrupa'da yok. Onun için bence Semih için biçilen 8 M € luk değer çok gerçekçi. Bu fiyata taraflar anlaşırsa ben transferin gerçekleşmesine olumlu bakıyorum.
Semih için bence 8 rakamı iyidir ancak satılmaması için daha öncelikli sebep yabancı sınırıdır. Yabancı sınırı varken Semih gibi Galatasaray'da ilk 11 oynayan bir adam satılmamalı. Yoksa 8 rakamı Türk stoper için çok iyi bir rakam![]()
Gladbach'taki Alvaro Dominguez ismi dönmeye başladı şimdi de.(via34cimbom34)
G.Saray savunması bence çok kötü durumda.
Muslera, Telles ve Semih var banko oynayacak sağ bek ve stoper bence şüpheli.
Ortada Selçuk - Melo,
kanatlardan birinde Olcan var diğerini bilmiyorum ne durumda ilerde Burak arkasında Sneijder.
Bana kalırsa üst düzey bir stoper ve kanat oyuncusuyla G.Saray bu sezon rahat şampiyon olur ama tabi forvete de alternatif alınması lazım. Burak-Umut ikilisinden birisi sakatlandı mı Berk'e kalıyorsun ki bunu da kimse istemez.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Transferin son gününde Almeida ve Burdisso gibi çöp bir stoper transfer ederiz. Acı ama gerçek bu. Transferin son gününde hangi takım iyi oyuncusunu bırakır arkadaş ?
Bence Balanta gelecek de forvet şüpheli
Valla kadro yeterli bence,sadece alternatif alınmalı.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Ne yapılacaksa yapılsın artık. Her sene aynı saçmalık.
Ünal aysaldan transfer aciklamasi basliklarini okumaktan ben sıkıldıysam gs taraftarina hakgetire
River Plate As Başkanı , Balanta'nın bu ay içerisinde Galatasaray ya da bir İtalyan takımına transfer olacağını açıkladı.
İnşallah transfer gerçekleşir. Sol beke de alternatif olacağı için çok olumlu bakıyorum bu transfere.
Balanta FM'deki gibiyse,çağ atlatır savunmaya.
Maksimum 13 olan Jumping'iyle mi? Yapmayın arkadaşlar. Yaninda Astori olur, Doria olur veya bu tarz bir adam olur Balanta ile tandem oluştururlar eyvallah ama bu şekilde semihle Balanta olmaz. Boyumuz çok kisa.
Bence Galatasaray, Süper Kupa maçını bekliyor. Sonuçta bu sene kendisine hedef olarak Fenerbahçe'yi seçmiş durumda. Onlara karşı yapılacak mücadelede ortaya konacak futbol ve skor transferin hızını tamamen şekillendirecek.
...
Şu an Semih'in gitme ihtimali var Juventus'a. Juventus'un ona karşı ciddi ilgisi var. Eğer fiyatta anlaşılırsa kendisi de gitmek ister. Balanta ile H.Balta stoperde çok başarılı bir ikili olabilirler. H.Balta bu sene Semih'den çok daha iyi oynadı stoperde. Hatta bazı maçlara da sol bek Balanta, stoper de Chedjou-H.Balta ile çıkılabilir. Böylece Telles'in de iyi bir alternatifi olmuş olur. Bir taşla iki kuş misali bir transfer olacağı için ben destekliyorum bu transfer hamlesini.
Transfer için önce eldekileri göndermek lazım. Vakit de daraldı iyice, eksikler fazlasıyla bariz. Süper Kupa'da farklı kazansak bile hem lig hem de Avrupa için öncelik sırasına göre forvet, tecrübeli stoper, orta saha, bek transferi şart. Gerçekçi bakarsak olasılık düşük. Amrabat, Dany ile başlayan Hajrovic ile zirve yapan saçma transferler ve sorumluları sağolsun.
Ha bu arada Balanta'nın alternatifi de Alvaro Dominguez. Pek tanıdığım bir oyuncu değil maalesef. Bilgilendirebilecek birisi varsa yazsın hakkında birşeyler.
Aynı söylediğim gibi eğer Balanta Fm'de ki gibiyse,çağ atlatır.Uzun stoper istiyorsanız Servet Çetin orada.
Alvaro Dominguez'i daha mantıklı buluyorum. Bir diğer ihtimal Semih 8 e falan giderse yerine Koray monte edilir.
Bu arada Joel Campbell söylentileri arttı. Millet niye bu kadar heyecanlaniyor anlamıyorum Demba Ba'dan, Cardozo'dan iyi bir SANTRAFOR değil bence. Bize santrafor lazim değil mi?
Joel Campbell çok potansiyelli bir oyuncu ve çok çalışkan. Geleceğin en iyi forvetlerinden biri olacaktır. Yani Bruma tarzı bir transfer olur. Ama Arsenal'in bırakacağını sanmıyorum
Joel Campbell'ı çok isterim ama golcü olarak değil. Büyük kulüplerin golcülerine bakarsak;
Negredo, Giroud, Dzeko, Diego Costa, Drogba, Balotelli, Pazzini, Soldado, Mandzukic, Lewandowski, Klose, Ibrahimovic, Falcao...
Bunların hepsi yere sağlam basan, fizik gücü yüksek oyuncular. Fizikli denince akla hemen uzun boy geliyor ama öyle olması şart değil. İkili mücadele gücü yüksek olması ve gol vuruşlarını iyi yapması asıl önemli olan. Bizim Ümit Karan öyleydi mesela. Boyu kısaydı ama çok güçlüydü ve çokta iyi sıçrıyordu kısa boyuna karşın. Ayrıca son derece golcüydü. Barcelona ve Liverpool gibi takımlara deplasmanda attığı goller hala aklımda. Tanju Çolak keza...
Bize bu tarz güçlü ve bitirici bir forvet lazım. Ceza alanında duracak, yapılacak ortaları atılacak pasları gole çevirecek.
Büyük takımlar neden bu tarz forvetler tercih ediyorlar? Çünkü hücum oynuyorlar ve sürekli ceza alanına orta yapıyorlar. Bu ortaları veya pasları değerlendirecek bir hedef santrafor lazım. Rakip savunmacılar arasında fiziksel olarak ezilmeyecek, son vuruşları etkili...
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
Mevlüt Erdinç, basın toplantısında Saint Etienne'de kalacağını açıkladı. TRTSPOR canlı yayınladı.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı