1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Trabzonspor - Rostov | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 1.Maç

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Onur Kıvrak: Klasik Onur Kıvrak. Kurtarışlar yaptı, defansla iletişimi çok iyiydi, güven verdi.
    Bosingwa: Şahane oynadı. Bu sene 10 mac böyle oynasın yeter zaten. Kusursuzdu.
    Mustafa Yumlu: Sahanın en iyilerindendi. Sertliği, duran toplarda etkinliği, zamanında yaptığı fouller ve araya girmeleriyle baya başarılıydı.
    Belkalem: Topu oyuna sokması fena değildi. Biraz daha uyum sağladıktan sonra defans baya güven verecektir.
    Musa Nizam: Hava toplarında etkiliydi, iyi defans yaptı. Hücum yönünde çok on plana çıkmadı ama güzel mac çıkardı, ishak'in isi zor
    Sefa: çok etkili olamadı fakat çok mücadele etti. Bu tarz kanat takim için olmazsa olmaz. Direnç kattı takıma. Topları da kotu kullanmadı.
    Yusuf: hızlı ve driplingleri çok iyi. Ama mental olarak çok zayıf. Yine de tehdit eden bir oyuncu. Fena değildi.
    Medjani: hem kesiciligi, hem topu oyuna sokusu çok basarili. Orta sahayı taşıdı.
    Constant: topu her ayağına aldığında müthiş driblingler yaptı veya paslar attı. Yaratıcı anlamda en iyi oyuncusu trabzonun. Biraz kondüsyon sıkıntısı var, zamanla atlatacaktir. Net iyi transfer.
    Soner: Çok kotu oynadı. Bu takımda bence yeri yok zira çok yetersiz çok.
    Cardozo: ayağına fazla top tasinamadi. Ayrıca cardozo su anda cardozo gibi değil. Buna rağmen hücumda büyük tehdit oluşturdu ve klasini da sürekli gösterdi.
    Ayriyeten,
    Fatih atik: çöp.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Ayriyeten,
    Fatih atik: çöp.
    Şuna çok güldüm

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Öncelikle tebrik ederim.

Hocanın dediği kadar da imkansız değilmiş he? Constant nasıl oynadı bilmiyorum izlemedim maçı ama bizim ligimizde iş yapacak bir oyuncu Constant.

Emanuelson'u da bir Türk takımı alsın isterdim ben mesela o da çok yetenekli oyuncu özellikle kanatlarda çok iyi iş yapar bizim ligimizde.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri