Hele şükür be aldık kupayı.
Hele şükür be aldık kupayı.
volkan penaltılara da çalışmış meloyu sevmem ama yaptığı hareket kasıtlı yapmayın böyle şeyler
sen böyle şey yaparsın adam gelir azizin topçusu der ki haklıdır
Neden Volkan üzerine yürüdü Melo'nun bilen var mı?
Tebrikler Fenerbahçe.
İki takımıda hazır görmedim lig için.
FM Gazetesi
Beyler Volkan Melo'ya niye atladı bi anlatın bana ya çözemedim ben. Melo kaçırdı yere baktı sonra bi baktım Volkan Melo'ya uçuyor, mevzu neydi?
Screw you guys, I'm goin' home
Uçan tekme nerede ben göremedim. Tamam bende sevmem volkanı da biraz objektif olun. Melo orada üstüne çullanıyor gibi göstermek için arka kısmını volkana doğru attı.
Muslera'ya yazık oldu.
sahada galatasaray adına kupayı isteyen tek adam vardı o da muslera bi tek onun adına üzüldüm yönetim bu maçlardan sonra hala gitsin balanta tarık erkan peşinde koşsun takımın forveti yokhatta orta sahaya da adam lazım selçuk ve yekta ile yürümez
Melo'nun bir suçu yok. Melo penaltıyı kaçırdı, arkadaşlarına doğru giderken Volkan sevinirken Melo'nun üstüne düştü sonra Melo'ya da bir şey yapmışçasına üzerine yürüdü. Herhalde Volkan, Melo'nun orada kasıtlı olarak durup onu ittiğini falan düşündü.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Valla volkanin o hareketinden sonra yarin obur gun arenada bir sey olursa kimsenin bik bik otneye hakki yok acikca simdiden soyleyeyim.
Macla ilgili hakeden kazandi.
Fenerbahçe'ye tebrikler Galatasaray hiç bir şey yapmadı çünkü ama şu Volkan neden kırmızı yemedi merak ediyorum.102X65'lik sahada sevinecek bi Melo'nun sırtı mı kaldı ya?
Volkan her zaman aynı şeyleri yapıyor. Ondan sonra bizim taraftarlar saldırınca suçlu oluyor.
Bu sezon zaten sert geçecekti. Böyle hakemler olacaksa daha da zor geçecek. Özellikle Volkan'ın penaltılarda yaptığının savunulur tarafı olmadığı gibi sarı kart da hafif o harekete.
O değil de, Melo gibi bir adam Volkan karşısında sus pus arkadaşlarının yanına gitti bir karşılık vermeden. Orada suçlu olduğunu biliyor muydu, yoksa Volkan'dan mı tırstı anlayamadım.![]()
Öncelikle Galatasaray'a göre daha iyi bir takım olduğumuz gerçeğini sahada gördük,ilk yarıda iyi oynadık ama maçın genelinde orta sahamızla hücum hattımız arasında çok büyük eksiklik var o boşluğuda doldurması gereken isim Diego..Lisansı çıksaydı farklı bir maç olabilirdi..Galatasaray'a gelecek olursak savunma ikilisi çok iyi oynadı bence ama Yasin-Olcan-Burak üçlüsüyle bu sezonu zor tamamlarlar kesinlikle iyi bir Bruma'nın 11'e yerleşmesi lazım..Muslera bu maçta takımın herşeyiydi..Fenerbahçe'de Sow-Meireles'i nasıl o kadar süre oyunda tuttu İsmail hoca anlamıyorum ilk maçta kararlarıyla hayal kırıklığına uğrattı,Volkan da artık süresi doldu yaptığı hareketler çok abartıya kaçtı tamam Melo topa gelirken ağzındaki sakızla hareket yapmış olabilir niye ona karşılık verirsin..Maçın gelirleri anlamlı bir iş için kullanılacak,kazandık ama gerçek kazanan Soma oldu
Maçın buralara bile gelmemesi lazımdı; kupa Fenerbahçe'nin hakkıydı. Tebrikler.
Takımı ise hiç hazır görmedim. Sonumuz hayrola.
Zerre sevinmedim keşke kaybetseydik, Aziz Yıldırım'ın kulübe çöreklenme katsayısı arttı yine. Volkan'ın pozisyonunu ise çözemedim gerçekten. Olay neydi, Volkan niye öyle atladı Melo niye sessiz kaldı gerçekten hayret. Hele şu art arda kaçan penaltılar rezil bir maç oldu gerçekten. BAL Ligi'ndeki yerel derbiler daha tatmin edici.
pitbull - kangal çekişmesi işte ne sebep arıyorsunuz?Bana göre hak eden kazandı. Tebrikler Fenerbahçe.
Ustune falan cullanmadi beyler tekrar izleyin. Volkan sevinirken Melo kendini onune atti dussun diye havada
Volkan'ın Melo'ya yaptığı doğru olmasa da gövde gösterisi. Melo'nun yıllarca yaptığı çirkefliklerin intikamı duygusu gibi dışa vurumu oldu. Volkan'ın yaptığı şey kesinlikle yanlış, atılabilirdi ama yıllardır Melo'ya yapılanların esgeçildiği ortamda hiç de şaşırtmadı beni açıkçası. Hakemler herkese eşit davransalar ve kimseden korkmadan kartları çıkarsalar bu tip atışmaları hiç görmezdik zaten. Seyirciden kork, camiadan kork, basından kork. Sonucu bu oluyor.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Hem Melo hem de Selçuk'un kaçıracağını hiç düşünmemiştim. Bence 2 takımda düzgün top oynamadı, FB biraz daha iyi göründü o kadar. Emenike gibi forvetle çok işimiz var, ayrıca o kadar atağa çıktık 1 tane bile adam doğru karar veremedi.
Volkan için diyecek birşey yok gideceği günü dört gözle bekliyorum.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
İnsanlar Melo'yu öyle bir futbolcu olarak belirlemiş ki gözünde bu pozisyonda bile suçu Melo'da arıyorlar.![]()
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Ortamlarda hala Volkan'ı haklı görenler var. Nasıl bir körlük bürümüş sizin gözünüzü. Soma'ya adanan bu maçta tribünden su şişesi atandan farkınız yok.
Melo yine Demirören'in elini sıkmadı.