Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
Volkan'ı Ayrı Bir Dert, Melo'su Ayrı Bir Dert. Sahada Örnek Alınacak Tek Adam Var O da Muslera'dan Başkası Değil.

Muslera Çıkıp Adam Gibi Futbol Nasıl Oynanıyor Herkese Gösteriyor Bizim Geri Kafalılar Volkan ve Benzerleri Melo, Emre... Daha Çok Var Türkiye'de Bunlar Futbol Değilde Sanki Savaş Alanına Çıkar Gibi Birbirlerini Yeme Telaşında. Tamam Derbidir Merbidir Anlarım da Derbi Sadece Bizim Ülkede mi Var Real-Barça Maçı Derbi Değil mi El İnsaf Yani. Avrupa Arenasında Türkiye'yi Temsil Edemeyen Adam Kendini Türkiye'de Söz Meclisten Dışarı Bir Şey Yaptığını Zannediyorlar.

Uzun Lafın Kısası Türkiye ve Türkiye'ye Şöyle Adam Akıllı Futbolunu Oynayıp Taşıdığı Formayı Grurla Taşıyabilecek Oyuncular Lazım Sahada Sadece Futbol Oynansın Başka Bir Halt ve Maceralar Olmasın.
Tebrik Ederim %100 katılıyorum. Bu isimlere Caner'i de ekleyelim. Kendilerini kaybediyorlar reaksiyonları kendine ya da takım arkadaşlarından çok rakibe yönelik oluyor. Emre'nin, Caner'in neredeyse her lehine ya da aleyhine verilen faul sonrası yakın çekimlerdeki hareketleri ve söylemleri sürekli hakaret, küfür, tehdit içeriyor.

Portekizceyi bilmediğimiz için Melo'nun söylemlerini anlayamıyoruz.

Ancak bir kişinin ortamda ortaya dil çıkarması ya da tribünüyle orantısız sevinmesinden çok başka bir kişinin direkt belli kişileri hedef alarak ana avrat sövmesi, el hareketi yapması ya da ittirip vurmaya yeltenmesinden daha itici geliyorsa bunu algılayan kişide de problem vardır.


Videoyu tekrar izledikten sonra ek: Kambura yattı falan deniyor. Sokak biri sizin sırtınıza çullansa refleksiniz aynısı olur.