Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon
151 ile 180 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Volkan üstüne doğru atladı, Melo da kambura yatıp düşürüp sakatlamaya çalıştı. Her ikisi de kırmızı kartlık iş. Melo da hiç masum değil.
    Abi yanlış anlama da biraz saçmaladın gibi geldi. Durup dururken biri üstüne atlayınca "dur kardeşim aman bir yerin acıyacak" diye kucağına alacak hali yoktu Melo'nun.

Melo'yu günahım kadar sevmem onu da belirteyim.

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Emre ve Volkan haricinde Fenerbahçe takımını tebrik etmek lazım.

Muslera, Semih dışındada Cimbom da pek bişey yoktu. Hak eden Fenerbahçe'ydi.

Bu maç için konuşursak Melo'nun fazla göze batan bi hareketini görmedim şahsen. Volkan Demirel denen şahsiyet sağa sola salça olucağına ona buna çullanacağına poposuyla top tutup sağa sola ahlak dersi vereceğine dönsünde topunu oynasın. Daha ilk yarıda yabancı maddeler atılırken dedim ama bu adama müstehak bazı şeyler.

Bu maç için konuşursak Melo'nun yaptığı hiç bişey de yoktu.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

volkanın kırmızı kart görmesi gerekiyodu nokta net zaten hakem yeminliydi kaç kere sarı kartlık hareketlere sırf oyuncuların sarı kartı var diye faul verip kart göstermedi bizdende fenerbahçedende tek kelimeyle rezalet oynadık maçı fenerbahçe haketti , bunun en temel nedenide orta sahada oynayan "maestro" selçuk ben hayatımda bu kadar kötü bi ortasaha performansı görmemişimdir heralde kaç tane top kaptırdı hücum yapıcakken kalemizde atak oldu sayamadım zaten topu dikerek oynamasından (çoğunu rakibe gidiyo) kontraları ağır kalıp engellemesinden bahsetmiyorum bile bu adama bu sene başında zam yapıldı kaptan yapıldı hala geçen sene kaldığı yerden devam ediyo sorunu ne ki acaba ?

Volkan'ı Ayrı Bir Dert, Melo'su Ayrı Bir Dert. Sahada Örnek Alınacak Tek Adam Var O da Muslera'dan Başkası Değil.

Muslera Çıkıp Adam Gibi Futbol Nasıl Oynanıyor Herkese Gösteriyor Bizim Geri Kafalılar Volkan ve Benzerleri Melo, Emre... Daha Çok Var Türkiye'de Bunlar Futbol Değilde Sanki Savaş Alanına Çıkar Gibi Birbirlerini Yeme Telaşında. Tamam Derbidir Merbidir Anlarım da Derbi Sadece Bizim Ülkede mi Var Real-Barça Maçı Derbi Değil mi El İnsaf Yani. Avrupa Arenasında Türkiye'yi Temsil Edemeyen Adam Kendini Türkiye'de Söz Meclisten Dışarı Bir Şey Yaptığını Zannediyorlar.

Uzun Lafın Kısası Türkiye ve Türkiye'ye Şöyle Adam Akıllı Futbolunu Oynayıp Taşıdığı Formayı Grurla Taşıyabilecek Oyuncular Lazım Sahada Sadece Futbol Oynansın Başka Bir Halt ve Maceralar Olmasın.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Volkan üstüne doğru atladı, Melo da kambura yatıp düşürüp sakatlamaya çalıştı. Her ikisi de kırmızı kartlık iş. Melo da hiç masum değil.
    Melo'nun sakatlamaya çalışma çabasını nereden gördün dostum? Sanırım bu daha önceden yaptığı vukuatlardan ortaya çıkan bir önyargı olsa gerek. İki oyuncununda geçmişteki vukuatlarını bir kenara bırakıp sadece pozisyona bakıldığında Melo'nun penaltıyı kaçırınca arkasını dönüp arkadaşlarına doğru yürüyüşü ve Volkan'ın kasıtsızda olsa sevincini biraz abartılı yaşayıp Melo'nun üzerine düşmesi ve Volkan'ın da bunu yanlış anlayıp Melo'nun üzerine yürümesi gözüküyor. Olay sadece bu. Volkan'da orada Melo'nun art niyetli olarak orda durduğunu düşünüyor. Melo'da kart yememek için sadece söz dalaşına giriyor.

Ama oyuncuların 5 yaşındaki çocuktan farkları yok, koskoca adam olacaklar birde. Gerçek hayatta kim kime sen bana kasıtlı çarptın diye söz dalaşına girer ki? Ama maçta olunca herkes dayı, reis kesiliyor işte.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Abi yanlış anlama da biraz saçmaladın gibi geldi. Durup dururken biri üstüne atlayınca "dur kardeşim aman bir yerin acıyacak" diye kucağına alacak hali yoktu Melo'nun.

Melo'yu günahım kadar sevmem onu da belirteyim.
    Geriye çekilmek için zamanı var. Hakeme doğru da koşabilir. Tabi Melo gururuna yediremez bunu. Tam tersini yapıyor, Volkan atlarken eğiliyor, kambura yatıyor. Açık açık kambura yattı. Videosu varsa koyun, zaten göreceksiniz izlediğinizde. Her maçın başında hakemin kararlarını test etmek için bir rakibe hafif tekme atıp maçın geri kalanını ona göre oynayan bir futbolcudan bahsediyorsunuz.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Geriye çekilmek için zamanı var. Hakeme doğru da koşabilir. Tabi Melo gururuna yediremez bunu. Tam tersini yapıyor, Volkan atlarken eğiliyor, kambura yatıyor. Açık açık kambura yattı. Videosu varsa koyun, zaten göreceksiniz izlediğinizde. Her maçın başında hakemin kararlarını test etmek için bir rakibe hafif tekme atıp maçın geri kalanını ona göre oynayan bir futbolcudan bahsediyorsunuz.
    Volkan'ın orada ne isi var arkadas ? Hala melo hala melo. Valla sizin gozunuz kör olmuş.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Ne GS'liyim ne FB'li de maçı herkez gibi bende izledim kafa topunamı çıkıyolarda kambura yatsın böyle bi yorum olabilirmi bari yorumları tarafsız yapın. 90 a 120 sahada koşacak sadece orasımı vardı heryer doluydu doğru boş koltuk yoktu

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maç için de bir yorum yapayım: F.Bahçe 90 dakikada oynadığı futbol ve kaçırdığı gollerle G.Saray'a göre daha fazla hak etti kupayı ve hak ettiği şekilde kazandı.

G.Saray'ın çok eksiği var. Stoper, forvet ve orta sahanın ortasına ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Selçuk, Melo, Sneijder ve Yekta dışında o bölgede alternatif bir isim yok. Bunlardan 3'ü direkt oynuyor zaten.

F.Bahçe ise G.Saray'a göre daha hazır ve daha az eksiği var. Diego girince takıma, bu sisteme ve oyun yapısına nasıl yansır; onu da zamanla göreceğiz zaten.

Bu Arada Sadece Volkan-Melo Pozisyonuna Bir Cümle Ayırırsak Volkan %100 Çirkef iken Melo %50 Çirkefti O Pozisyonda.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın sorunu ne defans, ne kanat, ne de forvet. Galatasaray'ın sorunu selçuk ve melo. Telefondan yazdığım için detaya giremeyeceğim, anlayan biri aciklasin. Ayrıca Alex Telles çok kötü.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Tebrikler Fenerbahçe,hak ettiler.

Muslera hariç bütün takım vasat durumda şu an,özellikle hücum hattı çok uyumsuz oynadı.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Volkan'ın orada ne isi var arkadas ? Hala melo hala melo. Valla sizin gozunuz kör olmuş.
    İkisi de kırmızı kart yazmıştım yukarıda.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Buyrun beyler pozisyon çok net, ilk 2 görüntü belli ediyor zaten olayı. Volkan gidiyor Melo'nun üstüne doğru uçuyor hepimizin de bildiği gibi Melo böyle bir olayda geri çekilecek adam değil o da sırtını dönüyor. Melo'nun sarı doğru ama Volkan'ın net kırmızısı var. Bu olay direk olarak rakibi tahrik etmeye girer, hemde ağır tahrik.
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0"]Volkan vs Melo[/YOUTUBE]
    Screw you guys, I'm goin' home

Biz yanlış görmüşüz. Melo öyle bir kambura yatmış ki Volkan ölebilirmiş.

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Melo dil çıkarırken adamsın melo diyenler şimdi fair-playden bahsediyor

Volkan kurtardı gittiği Meloya zamanında Melonun Emreye yaptığının değişik versiyonunu yaptı.Melo kardeşimiz yediremedi olsun.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Melo bilerek kambura yattı çünkü Volkan'ı sırtından sektirip stadın dışına atmak istedi. Vay hayın çocuk Melo. Biraz edep yahu. Kafalar Aziz Yıldırım kafası. Melo orada saldırsa ne olurdu. O dövse bu dövse ne olurdu. Sen bu hareketi yaparsan Arena'ya geldiğinde de ne anan kalır ne bacın. Bu sorunu da passolig le çözsenize.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by E.Cartman View Post
    Buyrun beyler pozisyon çok net, ilk 2 görüntü belli ediyor zaten olayı. Volkan gidiyor Melo'nun üstüne doğru uçuyor hepimizin de bildiği gibi Melo böyle bir olayda geri çekilecek adam değil o da sırtını dönüyor. Melo'nun sarı doğru ama Volkan'ın net kırmızısı var. Bu olay direk olarak rakibi tahrik etmeye girer, hemde ağır tahrik.
    [YOUTUBE="http://www.youtube.com/watch?v=kIxgiVFpIZ0"]Volkan vs Melo[/YOUTUBE]
    Maçın içinde yaparsanız bu hareketin cezası sarı kart olur. Burada kasıt var. Tahrik vardır ya da yoktur, önemli değil. Kavgaya girerseniz, kasıtlı birine zarar vermeye çalışırsanız cezası kırmızı olmalıdır kurala göre.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Dil çıkartılan eleman da aynı tezeğin laciverti diyelim. Hani ona takılırsanız eğer o elemanında geçmişi pek sağlam değil. Sağa sola küfürler gırtlak kesmeler vs.

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Orada duran Melo değil de Semih olsa şuan bu pozisyon konuşulmuyordu bile hatta Volkan gidip '' birşeyin var mı kardeşim? '' bile derdi. Ama orada duran Melo olunca işler değişiyor, kafadan başka senaryolar yazılıyor. Yok aslında Melo orada durmuyordu, Volkan'ı gider ayak sakatlamaya çalıştı vs. Yukarıda video paylaşılmış ve pozisyon net olarak gözüküyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Volkan'ı Ayrı Bir Dert, Melo'su Ayrı Bir Dert. Sahada Örnek Alınacak Tek Adam Var O da Muslera'dan Başkası Değil.

Muslera Çıkıp Adam Gibi Futbol Nasıl Oynanıyor Herkese Gösteriyor Bizim Geri Kafalılar Volkan ve Benzerleri Melo, Emre... Daha Çok Var Türkiye'de Bunlar Futbol Değilde Sanki Savaş Alanına Çıkar Gibi Birbirlerini Yeme Telaşında. Tamam Derbidir Merbidir Anlarım da Derbi Sadece Bizim Ülkede mi Var Real-Barça Maçı Derbi Değil mi El İnsaf Yani. Avrupa Arenasında Türkiye'yi Temsil Edemeyen Adam Kendini Türkiye'de Söz Meclisten Dışarı Bir Şey Yaptığını Zannediyorlar.

Uzun Lafın Kısası Türkiye ve Türkiye'ye Şöyle Adam Akıllı Futbolunu Oynayıp Taşıdığı Formayı Grurla Taşıyabilecek Oyuncular Lazım Sahada Sadece Futbol Oynansın Başka Bir Halt ve Maceralar Olmasın.
    Tebrik Ederim %100 katılıyorum. Bu isimlere Caner'i de ekleyelim. Kendilerini kaybediyorlar reaksiyonları kendine ya da takım arkadaşlarından çok rakibe yönelik oluyor. Emre'nin, Caner'in neredeyse her lehine ya da aleyhine verilen faul sonrası yakın çekimlerdeki hareketleri ve söylemleri sürekli hakaret, küfür, tehdit içeriyor.

Portekizceyi bilmediğimiz için Melo'nun söylemlerini anlayamıyoruz.

Ancak bir kişinin ortamda ortaya dil çıkarması ya da tribünüyle orantısız sevinmesinden çok başka bir kişinin direkt belli kişileri hedef alarak ana avrat sövmesi, el hareketi yapması ya da ittirip vurmaya yeltenmesinden daha itici geliyorsa bunu algılayan kişide de problem vardır.

Videoyu tekrar izledikten sonra ek: Kambura yattı falan deniyor. Sokak biri sizin sırtınıza çullansa refleksiniz aynısı olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Galatasaray 4-2-3-1 oynayamaz bu oyuncularla bunu çok net görmüş olduk. Ne Selçuk oyunu üstüne kurabileceğiniz bir oyuncu, ne bu kanat oyuncuları ne yapmaları gerektiğini biliyor.

Selçuk, kaldığı yerden devam ediyor. İnanılmaz kötü ve yetersiz. Pasların %70'i isabetsiz ki zaten aldığı topların çok büyük bir bölümünü Burak'a şişiriyor. Şuursuzca yaptığı presle en çok koşanlar listesine girmesinin hiç bir anlamı yok. Bu sistemde verimli olacak bir topçu değil kesinlikle.

Yasin inanılmaz derecede vasattı. Resmen sahada yok gibiydi. Savunmayı da oldukça aksattı Telles'i zor durumlarda bıraktı. Kesinlikle daha çok çalışmalı ve kendisini daha çok geliştirmeli. İlk 11 için hazır değil kesinlikle.

Telles savunmada kendisine yardım geldiği bölümlerde de bazen geç pozisyon aldı. Kim geliyor kim gidiyor pek farkında olmuyor açıkçası ki konsantrasyon düşüklüğü denilebilir.

Veysel, ileri çıkışları etkili olsa da savunmada sürekli yanlış pozisyon aldı. Bu adamı ben geçen sene son Gençlebirliği maçında izlemiştim ve o maçta da sapır sapır dökülmüştü bu konuda. Fazlasıyla heyecanlı ve tecrübesiz gözüktü oynadığı oyunla.

Olcan, Trabzon'da kaldığı yerden devam edebileceğini, geriye koşmazsa onu taşıyacak oyuncuların olduğunu falan zannediyor hala ki ilk yarıda neredeyse hiç savunmaya yardıma gelmedi. Bu lakayıtlığı takım oyununa fazlasıyla zarar veriyor. Sağ çizgide oynadığı zaman tek marifeti içeri kat edip şut atmak ki bu bence fazlasıyla kısırlaştırıyor hücumları. Bu adam orta sahanın ortasında iki yönlü oyuncu olarak ya da sol bekte kullanılırsa çok çok çok daha yararlı olacaktır.

Burak ikinci yarı ve uzatmalarda iyi bir performans gösterdi. İyi tek toplar attı, pozisyon kovaladı, pres yaptı. Fakat bence göze en çok çarpan, çarpmıyorsa da çarpması gereken aktif dinlenme halindeyken topsuz oyundaki savunma pozisyonu almamasıdır. Bu nedenle rakip takımlar oyunu direk orta sahadan kurabiliyorlar ki bu da takım merkezini oldukça geriye çekmeye neden oluyor.
    Çok fazla hücum faul yaptığı da bir gerçek.

Sneijder 10 numara pozisyonunda oynadı ve markaj altında kayboldu. Takım oyun merkezini ileriye taşıyamadığı için pek bir varlık gösteremedi.

Bruma, oyuna girdikten sonra didindi, çabaladı, genel olarak iyiydi. Savunmaya da eskiye oranla çok daha fazla yardım etti.

Muslera, Melo, Chedjou ve Semih takımın en iyi performanslarını gösterdiler neredeyse hatasız oynadılar.

Mancini'nin kıymetini bence herkes şu an çok daha iyi anlıyordur diye düşünüyorum. Tamamen oyuncuların zaaflarını gizleyen ve iyi oldukları yönleri öne çıkaran bir sistem yaratmıştı ve de oyuncuları ezbere değil tanıyarak, izleyerek mevkiilendirmişti sahada. Hakan Balta'yı stoperde, Sabri'yi sol bekte ve sağ açıkta, Sneijder'i Gizli Oyun Kurucu şeklinde 4-3-3'ün ileri 3lüsünün solunda -ki Hollanda Milli Takımı Dünya Kupası'nda 3.olurken onu yine aynı şekilde kullandılar ve inanılmaz derecede iyi performans gösterdi, yine.-, Emre Çolak'ı ön libero da ki bu maçlarda Modric performansı göstermişti bence Emre, zira yüksek tekniği ve çevikliği sayesinde oyunun yönünü çok hızlı bir şekilde değiştirebiliyor ve pas trafiğinin hızını çok iyi bir şekilde arttırabiliyordu ve hamleleri de gayet iyiydi eğer ki pozisyon almayı yani kısaca savunma yönünü daha da geliştirebilirse ve bu konuda ısrar edilseydi iyi bir iki yönlü oyuncu olacaktı, Semih'in sağ bekte çıkarttığı harika maçlarda da gördüğümüz gibi gayet iyi tercihleri vardı. Takım hem takım halinde iyi savunma yapıyor hem de sahadaki görevler itibariyle herkesin zaaflarını gizliyordu sistem. Fakat 4-2-3-1 olarak gördüğümüz bu sistemin yürümeyeceği çok açık.

Prandelli de umarım Mancini gibi yeri geldiğinde 3-5-2, 4-3-3, 3-4-3 gibi sistemleri kullanır ve iyi bir sistem yaratır çünkü ne yazık ki kağıt üstünde durduğu gibi durmuyor bizim oyuncularımız.

Maça dönecek olursak Fenerbahçe maçı tamamen haketti çok daha organizeydiler ve ne yapmaları gerektiğini biliyorlardı. Maç genel olarak sıkıcıydı ve temposu düşüktü. Galatasaray'ı söylediğim gibi hiç beğenmedim, Fenerbahçe'de de İsmail Kartal'ın oyuna müdahalelerini pek beğenmedim. Taktiksel olarak geçen senenin aynısıydılar zaten.

Penaltı atışlarında Volkan'ın dikkat dağıtma taktiği dünya kupasından Tim Krul'u hatırlattı bana, oldukça başarılı buldum Volkan'ı bu konuda. Fakat Melo'nun penaltısını kurtardıktan sonra DURUP DURURKEN gidip Melo'nun üstüne atlaması ve ortamı germesi bence çirkindi.

Tribünlerde fazlasıyla iğrençti. Bu cahilliği, bilinçsizliği, holiganlığı gördükçe Türkiye'deki futboldan iğreniyorum ben açıkçası, hiç zevk alamıyorum. Keşke daha kaliteli olsa taraftar profilleri.

..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by BaFraLı View Post
    Dil çıkartılan eleman da aynı tezeğin laciverti diyelim. Hani ona takılırsanız eğer o elemanında geçmişi pek sağlam değil. Sağa sola küfürler gırtlak kesmeler vs.
    Emre'nin yeterince vukuatı var. Bazıları da cezasız kalmıştır, doğru. Hakemleri de o yüzden eleştirdim zaten. Pozisyonda Emre yok. Onu da ayrıca eleştiririz.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Emre'nin yeterince vukuatı var. Bazıları da cezasız kalmıştır, doğru. Hakemleri de o yüzden eleştirdim zaten. Pozisyonda Emre yok. Onu da ayrıca eleştiririz.
    Dil çıkartanları savunanlar şimdi fair play hesabı yapıyomuş ya o yüzden kastettim.

Yoksa kimin ne karakterde olduğu belli.

Fenerbahçe bu maçı hak etti gerçekten. Son hareketler bunun önüne geçti tabiki.

Muslera'ya da cidden yazık yahu adam daha ne yapsın. Muslera hatrına o penaltıları atsaydınız bari ya. Melo ve Selçuk sıkıntılı başladı sezona.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Burada iki insanın yaptığı gereksiz tahrik edici olayları savunmayın arkadaş siz birbirinize düşmeyin iki gereksiz adam için değer mi

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Volkan Demirel: "Belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa o iş de bana kalacak. Ceza almak istemiyorum" (FB TV)

Yani evine gidip galibiyeti kutlayıp keyif yapmak varken. Ne bileyim ya.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi neyi tartışıyosunuz penaltı atışlarında kırmızı kart verilmedi raddesine geldi kapatalım dükkanı bunu da tartışacaksak
    olayı değil geldiğimiz durumu tartışmalıyız bu hale neden nasıl geldik yoksa volkan kırmızı yer bi sonraki derbide aynı tatava devam eder

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beyler futbolcuların söylediği bu tür sözleri de forumda paylaşmayalım mümkünse. Oradan biri gelip o söze hitaben bir şey yazarsa olaylar çok başka yerlere gidebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Arkadaşlar hakaret etmemek gibi basit bir kuralımız var. Buna uymak çok zor olmasa gerek.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Hakem ilk 45 dakikaya damga vurmasaydı bu kadar uzamayacaktı maç. Emre'ye verdiği sarıyla resmen sindirdi Emre'yi. İkinci yarı döküldü adam. Telles verilmeyen kartlar, penaltı vs. Bir de Bekir'in pozisyonu var, orada da saçmaladı.

Takım gayet iyi durumda. Tek sıkıntı Sow ve Kuyt'ın içeriye girmemeleri. Kuyt özellikle orta açmak yerine kendisine orta açılması için içeri girseydi çok farklı olabilirdi. Adam bütün kafa toplarını aldı ama işte yanlış yerdeydi.

Galatasaray da fizik olarak çok kötü. İşleri zor bence bu sene. Bir de taraftarı daha sezon başında böyleyse bu sezon yine olaylar eksik olmaz.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Sayfa 6 / 10 İlkİlk ... 45678 ... SonSon

Mesaj Yetkileri