Anket Sonuçlarını Görüntüle: Süper Kupayı Kim Kazanır?

Voters
34. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

21 61.76%
  • Galatasaray

13 38.24%
Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910
271 ile 275 arası toplam 275 sonuç

Konu: Süper Kupa Karşılaşması | Fenerbahçe - Galatasaray | 3-2 (Penaltılar Sonucu)

Nesil
    2009
    Yer
    Cape Town

Ya hepimiz biliyoruz diger takim taraftarlari Melo`dan nefret ediyor hatta biz de bazi hareketlerini kesinlikle tasvip etmiyoruz.

Fakat gecmisi unutun, dunku pozisyona bakin.Taraftarliginizi, nefretinizi birakin, dunku pozisyona tarafsiz bir sekilde bakin.Sirf Volkan`i savunacagim diye komik durumlara dusmeyelim lutfen.Yanlis anlasilmasin, burada Melo`yu savunmak icin demiyorum, bunu Galatasaray`li biri de yapsa cikar hatali derim.

Bence Volkan artik Fenerbahce kalesini Mert`e veya bir baskasina devretmeli.O eski kaleciligi de kalmadi gibi.

Bence konuyu kitleyin gitsin

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Abi büyüğümsün saygım sonsuz.Ben Volkanı korumuyorum.Yaptıkları doğru değil.Melo da pozisyonda bana göre suçlu.Ben önceki mesajlarımda dikkat ederseniz Bekirle Elmanderin fotoğraflarını da koydum kardeşlik dedim ama bazı arkadaşlar irdeledi de irdeledi yok Meloyu hala suçlu mu falan.Ben 2 tarafta suçlu dedikçe adam yok Melo şöyle yok Melo böyle.Volkan köylümüz yazdık bi arkadaşımız dalga geçer gibi yok melo da madridde bilmem ne boş konuşmalar cevap verme gereği bile duymadım.Tamam sadece Volkan suçlu dedik ona bile laf edildi.Evet Melo suçsuz tamam.
    Last edited by Nedvedmania : 27.Ağustos.2014 at 16:05 Reason: Alıntı silindi

Quote Originally Posted by Kryptonite View Post
    Abi büyüğümsün saygım sonsuz.Ben Volkanı korumuyorum.Yaptıkları doğru değil.Melo da pozisyonda bana göre suçlu.Ben önceki mesajlarımda dikkat ederseniz Bekirle Elmanderin fotoğraflarını da koydum kardeşlik dedim ama bazı arkadaşlar irdeledi de irdeledi yok Meloyu hala suçlu mu falan.Ben 2 tarafta suçlu dedikçe adam yok Melo şöyle yok Melo böyle.Volkan köylümüz yazdık bi arkadaşımız dalga geçer gibi yok melo da madridde bilmem ne boş konuşmalar cevap verme gereği bile duymadım.Tamam sadece Volkan suçlu dedik ona bile laf edildi.Evet Melo suçsuz tamam.
    valla kardeşim

feneri gs'ı geçtim. bu takım tutma işi din gibi bir şey.

futbolcuların rakip takımlara, taraftarına, futbolcularına karşı biraz dikkatli davranması gerekiyor.
    hadi o hareketi yaptın hedefin melo'ydu ok sıkıntı yok.
    bir de maç sonu neden hala üzerine konusuyorsun da insanları iyice kurduruyorsun.

zaten ben bu olayı o kadar ciddiye almıyorum ki daha kötülerini görmüştük. o top kontrolü olsun, kasıklardaki sakatlıklar olsun.

bu olay artık son damla oldu. bunu atıyorum caner ile yekta yaşasa bu maçla beraber unutulur giderdi.

o yüzden yani unutulmayacak ve maalesef ki hesabı sorulacaktır. he umarım ki can saglıgını etkileyen bir şey olmaz küfürle pankartla biter.

ki zaten bu forumda 6.hafta diyenlerin çoğu o şekilde düşünüyor. kimse birileri girsin volkan'a kafa göz dalsın istemiyor. yani güzel bir kapak yapılsın olay bu 6. haftadan kasıt.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Maç hakkında konuşulacak bir şey kalmamış gibi gözüküyor. Kupayı kazanan Fenerbahçe'ye tebrikler. PFDK'dan bir gelişme olursa Fenerbahçe Sohbet Alanında devam edebilirsiniz.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Sayfa 10 / 10 İlkİlk ... 8910

Mesaj Yetkileri