Quote Originally Posted by mustangshelby View Post
Takımın eli ayağına çok dolaştı buralarda oynamamanın verdiği acemilik çok belli oldu, Bilic takıma %100 gol olacağına inanmıyorsanız şut atmayınmı dedi ne yaptı bilmiyorum ama şut çekilmesi gereken yerlerde şut çekmedik (korner atamamamızdan bellidir sanırım), 3. değişiklik hamlesi çok geç kaldı (anlıyorum Tolganın sakatlığını bekledi ama bu işler beklemeyle olmaz) yani 2-0 olsa ne olur 5-0 olsa ne olur senin golü atman lazım gerekirse 2 savunmayla oyna, bekler hiç oyuna dahil olamadı savunma yapmaktan sağ bek sorununu bir türlü çözemedik bu yönetimin hatası, anlamsızca maçın ilk yarısında (Veli,Oğuzhan) sarı kart görüp müdehaleleri pasifleştirmek zorunda kaldık orta alanda, Demba Ba top alabilmek için çok geriye geldi kanatlara açıldığımızda orta açıcak ceza sahasında adam yoktu 10 numara eksikliği çok hissedildi yönetimin hatası, Hazır olmayan G.Töre'nin yerine maçlarda oynayan (Feyenoord ve hazılrık) daha hazır durumdaki Kerim'in girmemesi hata, 2.00'lık defans oyuncusunun olduğu savunmaya uzun top atmak hata. Anlicağınız yönetim geçer not alamadı, Bilic geçer not alamadı, Takım savunması geçer not aldı, kondisyon geçer not alamadı, atak geçer not alamadı. Dakika 70-75 arası bir pozisyon oldu kırmızıdan önce Veli topa vurdu top arsenallinin önünde kaldı ve 2'ye 3 kaldık defansa dönemedik yorgunluktan (Alexis) 80.-85. dakikada 4 kişinin arasından topu çıkarıp faul aldı.
O şutları çekseydiniz Arsenal 20 dk önce bitirirdi maçı. Her yerden şut çekilmez. Gereksiz çekilen şut, topun hakimiyetini rakibe vermek demektir.