1 ile 30 arası toplam 47 sonuç

Konu: St. Etienne - Karabükspor | UEFA Avrupa Ligi Play-Off 2.Maç

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Aga niye açıyosun şöm ağzını bende diyorum neden kaçırdı bunlar ard arda. Cimbom maçlarında konuşma sen pls. ((
    Ha ha ilk maçta da yazmıştım St Etienne orada işi bitirecek diye, ben biraz duygusal yaklaşıyorum o anki sinirle asıp kesici yorumlar yazabiliyorum ama izlerken Waterman'ın tuttuğu penaltıyı bildim, Ayrıca Son atılan 2 penaltıyı da bildim. Şöm ağızdan çok bence biraz görünen köy olayı var burda.

Karabük'ün son 15-20 dakika Allah ne verdiyse 1 gol için yüklenmesi lazımdı. Hoca yanlış yaptı. Çünkü 1-0'ken 2-0 olsa bile yine 1 gol işe yarayacaktı. Çok yanlış yaptılar. Mantıken uzatmalara kalması St Etienneye yarayacak. Çünkü onlar fizik olarak daha güçlüler. Zaten açıkça da görüldü bu. Bu yorgunluk bence penaltılara da yansıdı. Karabük biraz akıllı olsa geçerdi turu.

Ben kızgınım açıkçası. Biraz akıllı olacaksınız. İlk katılması önemli tabi ama sonuçta profesyonel bir oyun bu. Sen 3-4 pas yapamıyorsan, yanındaki adama pas atmaktan acizsen elenmeyi hakediyorsun. Ah diyorum sadece ah.

Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post

Yalnız bir Fenerle falan oynasa Karabük bu kadar haşat olmuyordu, şaka maka St Etienne kadar tempo yapamıyormuş bizim takımlar demekki resmen felç ettiler Karabüklü oyuncuları, acayip bitap düştüler, çok ilginç bir durumdu.
    Türkiye'de oyunun tempolu olmasının önünde en büyük engel; güzide hakemlerimiz.

Federasyon herşeyi bırakıp ligin temposunu arttırmaya odaklansa şuana kadar yaptıklarından çok daha önemli birşeye imza atacak.

Mesaj Yetkileri