Quote Originally Posted by nannar View Post
Selçuk'un performans düşüklüğü tamamen kendine bakmamasıyla alakalı... Sistemle falan alakalı değil... Sneijder ilk geldiğinde dökülürken şimdi zıpkın gibi,Selçuk ise günden güne eriyor. Batuhan Karadeniz de yetenekli bir oyuncuydu ama kendisine bakmayınca hali ortada.Selçuk futbol oynamayı istiyorsa kendine çeki düzen vermeli
onun çeki düzen vermesini mi bekleyeceğiz abi ?

benim kızdığım nokta şu ki bu adam neden ilk 11 ?

selçuk mu diyor beni zorla oynatın diye. yani ben futbolcuya kızmıyorum. kendi tercihidir. futboldan soğumuştur ailevi problemleri vardır ne bileyim belki bir rahatsızlığı vardır olabilir yani.
yaşattıkları için her zaman kendisine müteşekkir kalacağım.
fakat şu an galatasaray'ın değil kayseri erciyes'in bile ilk 11'inde oynayamayacak düzeyde.
sanki zorla top oynatıyorlar gibi bir hali var. abi oynatmayın yahu !
antrenmanlarda çoşup maçta mı böyle oluyor bilmiyorum da hoca bunu nasıl göremez artık kafayı yiyeceğim ya.
mancini'de de aynı şekilde oldu.
şimdi yerine kim oynayacak diyenler çıkacaktır.
bak alt yapıdan 16 17 yaşında iyi idman yemiş bir çocuğu koy en azından takıma zararı olmaz yahu.

yeniden söylüyorum ben selcuk'a kesinlikle kızmıyorum. sonuçta kadroyu o yazmıyor yani, alırsın karşına konuşursun selcuk'cuğum böyleyken böyle seni bu hafta oturtuyorum dersin. biter.