1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Amacım polemik yaratmak değil kesinlikle fakat ;

Her iyi oyuncunun kötü dönemi olur. Ki Selçuk da 25-26 yaşında bir oyuncu değil. 30 yaşına geldi ve futbol hayatının son baharında. Selçuk hakkında senelerdir çekememezlikten dolayı yok düz topçu, yok abartılıyor falan diyenlere de gün doğdu maalesef. Hatta Emre ile bile kıyaslayanlar oldu senin gibi. Son 1 yıllık performansına bakarak bir anda böylesine üst düzey bir Türk oyuncuyu silip atamazsınız. Selçuk, Galatasaray'a geldiği ilk sezondan geçen sezonun başına kadar süper bir grafik çizgi. Hatta bir ara Avrupa'da maç başına en fazla başarılı pas yapma oranında Xavi'yi geride bırakarak 1.sırada yer almıştı.(Xelçuk) Hatta Avrupa'yı da geçtim. Ligde attığı frikik golleri, attığı şık goller, verdiği klas paslar ne çabuk unutuldu(düz topçu bunları yapamaz en nihayetinde) ??

Kısacası formsuz şuanda Selçuk. Bunu nedeni de biraz kendi kişisel sorunları biraz da saha içindeki yardımlaşmayla alakalı.

jevox06, Selçuk'un kötü grafiğinin nedenini çok iyi özetlemiş. Okuyup, objektif yaklaşırsak sevinirim
    yok ben daha önce de aynısını söylüyordum , Emre ile bile derken ? Selçuk ne yetenek ne kariyer olarak Emre'nin yanına yaklaşamadı , bundan sonra da yaklaşamaz zaten.

Ünal Aysal için de Aziz Yıldırım'ın daha beteri demiştim zamanında , mahvetti makine gibi işleyen takımı , daha da beter edicek.Zamanla görürüz.

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by titates1 View Post
    yok ben daha önce de aynısını söylüyordum , Emre ile bile derken ? Selçuk ne yetenek ne kariyer olarak Emre'nin yanına yaklaşamadı , bundan sonra da yaklaşamaz zaten.

Ünal Aysal için de Aziz Yıldırım'ın daha beteri demiştim zamanında , mahvetti makine gibi işleyen takımı , daha da beter edicek.Zamanla görürüz.

Emre'nin yeteneğini falan bilmem de kariyer olarak İnter ve Newcastle'da(ırkçılık vukuatı da var) yedek beklemek, At.Madrid'e de göstermelik gitmesinden(şike davası) başka ne yaptı bir anlatırsan sevinirim ? Ayrıca eğer kariyeri sana göre başarılıysa(!) bu hangi takım sayesinde ve hangi hoca sayesinde oldu onu da bir yazarsan sevinirim.

Ünal Aysal ile Aziz Yıldırım'ı kıyaslama konusunda da gerçekten çok komik buldum yorumunu. Hiçbir kulüp başkanı takımına Aziz kadar maddi-manevi zarar vermemiştir(vermeye de devam ediyor). Kaldı ki bu konuda Ünal Aysal çamur atılacak en son kişidir Türkiye'de. Geldiği günden beri senin dediğin gibi makine gibi işleyen bir sistem kurdu. Fakat geçen sezon yapılan hatalı transferler, finans olarak kötüye sürükledi takımı. GS, finansal açıdan her zaman sıkıntılı bir takımdı. Burada Ünal Aysal'ın herhangi bir yanlış yönetiminin olduğunu sanmıyorum. Geçen sezon devre arasında boşa giden onca para bizi bu sezon böylesine bir sıkıntıya sürükledi. Eğer devre arası yapılan takviyeler takıma yararlı olsaydı zaten şampiyon olurduk ve oradan gelen para da finansımıza artı bir değer olarak yazılırdı. Yani burada suçlu teknik ekip ve idari menajerlerde. Onların har vurup harman savurmasından dolayı böyle bir açık oluştu kulübün finansal yapısında.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by dAleksic View Post

Emre'nin yeteneğini falan bilmem de kariyer olarak İnter ve Newcastle'da(ırkçılık vukuatı da var) yedek beklemek, At.Madrid'e de göstermelik gitmesinden(şike davası) başka ne yaptı bir anlatırsan sevinirim ? Ayrıca eğer kariyeri sana göre başarılıysa(!) bu hangi takım sayesinde ve hangi hoca sayesinde oldu onu da bir yazarsan sevinirim.

Ünal Aysal ile Aziz Yıldırım'ı kıyaslama konusunda da gerçekten çok komik buldum yorumunu. Hiçbir kulüp başkanı takımına Aziz kadar maddi-manevi zarar vermemiştir(vermeye de devam ediyor). Kaldı ki bu konuda Ünal Aysal çamur atılacak en son kişidir Türkiye'de. Geldiği günden beri senin dediğin gibi makine gibi işleyen bir sistem kurdu. Fakat geçen sezon yapılan hatalı transferler, finans olarak kötüye sürükledi takımı. GS, finansal açıdan her zaman sıkıntılı bir takımdı. Burada Ünal Aysal'ın herhangi bir yanlış yönetiminin olduğunu sanmıyorum. Geçen sezon devre arasında boşa giden onca para bizi bu sezon böylesine bir sıkıntıya sürükledi. Eğer devre arası yapılan takviyeler takıma yararlı olsaydı zaten şampiyon olurduk ve oradan gelen para da finansımıza artı bir değer olarak yazılırdı. Yani burada suçlu teknik ekip ve idari menajerlerde. Onların har vurup harman savurmasından dolayı böyle bir açık oluştu kulübün finansal yapısında.
    ilk mesajında amacım polemik yaratmak değil demişsin ama şu yazınla yatırıp bi dövmediğin kalmış. Gerek yok böyle şeylere. Selçuk İnan, Emre Belözoğlu'ndan futbol kariyeri olarak başarısızdır. Buna bu kadar tepkiye gerek yok.

Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım konusuna gelince bir kere koskoca kulüp başkanından bahsederken "Aziz" yazmak seviye düşürücü. İkincisi Ünal Aysal şu an için evet bence de başarılı bir başkandır ama Aziz Yıldırım'ında çok başarılı görüldüğü zamanlar vardı. Hemde uzunca yıllar herkes bunu kabul etti. Zirvede olmak yıpratıcıdır. Aziz Yıldırım yıprandı değerini kaybetti. Ünal Aysal içinde oraya doğru bir gidiş görülüyor.Eğer zamanında bırakmazsa ileride başarısız başkanlar arasında anılabilir. Sen sinirlendiğin için de bu değişmiyor. Son olarak Paraları teknik ekip harcamaz, oyunlarda olur bu. Teknik ekip istedi başkan aldı elbette ama maddi imkanın yoksa almayacaksın,alırsan sorumluluk sende demektir.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    ilk mesajında amacım polemik yaratmak değil demişsin ama şu yazınla yatırıp bi dövmediğin kalmış. Gerek yok böyle şeylere. Selçuk İnan, Emre Belözoğlu'ndan futbol kariyeri olarak başarısızdır. Buna bu kadar tepkiye gerek yok.

Ünal Aysal ve Aziz Yıldırım konusuna gelince bir kere koskoca kulüp başkanından bahsederken "Aziz" yazmak seviye düşürücü. İkincisi Ünal Aysal şu an için evet bence de başarılı bir başkandır ama Aziz Yıldırım'ında çok başarılı görüldüğü zamanlar vardı. Hemde uzunca yıllar herkes bunu kabul etti. Zirvede olmak yıpratıcıdır. Aziz Yıldırım yıprandı değerini kaybetti. Ünal Aysal içinde oraya doğru bir gidiş görülüyor.Eğer zamanında bırakmazsa ileride başarısız başkanlar arasında anılabilir. Sen sinirlendiğin için de bu değişmiyor. Son olarak Paraları teknik ekip harcamaz, oyunlarda olur bu. Teknik ekip istedi başkan aldı elbette ama maddi imkanın yoksa almayacaksın,alırsan sorumluluk sende demektir.
    Polemik gerekirse yaratırız. Selçuk İnan bu ülkenin en önemli orta saha oyuncusudur. Bu kadar çabuk bir kenara atılmasına kimse göz yummamalı. Karalama politakasından vazgeçsin çekemeyenler. Güven aşılayıp geri kazanmak yerine, yerin dibine sokup harcamak ne kadar da kolay. Ama asıl zor olan bireyleri geri kazanmak. Bunu başarabildiğimizde ülke futbolu olarak da seviye atlarız.

Fakat Aziz Yıldırım'ı savunan hiçbir adam benim gözümde haklı değildir. Türk futbolunun hali ortada. Başarıya giden yolda her yol mübahtır deyip yapmadığı dalavere kalmayan bir kulüp başkanına " Aziz " diye hitap ederken ayıp oluyor diyorsunda; O " Aziz " binbir dolap çevirip, ülke futbolunu yanındaki yandaşlarıyla birbirine katarken ayıp olmuyor mu peki ?? Bu kadar futbolsevere yazık değilmi ? Hadi onu da geçtim, Fenerbahçe'ye yazık değil mi ? Bu kadar kirli oyunun döndüğü Türk futbolu için burada birbirimize atıp tutuyoruz, farkında olmadan kırıcı da olabiliyoruz.

Kimse ola ki yanlış anlamasın. Ben kurumları değil bireyleri tartışıyorum. GS'lı olduğum için FB'yi kötülüyor asla ve asla değilim. Bu yazdıklarımı objektif gözle okuyan herkes görüşlerimin doğru olduğunu da görecektir. Hepinize sevgi ve saygı duyuyorum. Uzatmasak iyi olur. Bana kalsa günlerce bu tarz konuları tartışırım fakat forumda böyle diyaloglar hoş karşılanmıyor.

Mesaj Yetkileri