1 ile 30 arası toplam 579 sonuç

Konu: Lucid Rüya (Rüyaya hakim olabilmek) "9 Kişi Başardı"

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by talhasolbay123 View Post
    Arkadaşlar lucid. rüyayı yaptım bu günde. yapmak. istiyorum bu lucid rüyayı sureklestirmek yani devamli yapmak için ne yapmak gerek? Birde ben dün kendi isteğimle yaptım yüksek yerlerden denize falan atladım superdi ama düşünüyorum istediklerimi yapamıyorum ucamıyorum nasıl düşünmemiz gerek? Lütfen yardım edin.
    Dikkat et arkadaşım abartma işi kafayı yersin bak

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Dikkat et arkadaşım abartma işi kafayı yersin bak
    Valla arkadaşım ben bu ise kafayı taktım. Dün lucid yaptım harika bir şey bu aksam tekrar yapacağım inşallah olur bu akşamki 2. deneyim olacak bunun için herseyi yapıyorum. BANA DUA EDİN LAN.

Quote Originally Posted by mpaker66 View Post
    Beyler, bu başkasının rüyasına girme işini bileniniz var mı? Cihan?
    Arkadaşım bunu yapabilmek için ilk önce astral seyahat yapman lazım sonra kimin rüyasına gireceksen onun yanına gitmen lazım eğer kişi parlak gözüküyorsa ona dokunman yeterli. Rüyasına girdiğinde onunla konusabilirsin ama ona sakın bu bir rüya deme veya ona bunun rüya olduğunu çaktırma eğer caktırırsan onu lucidlestirirsin sende sarsıntılı bir şekilde uyanırsın ve bundan sonra artık lucid rüya ve astral seyahat yapman %30'a kadar iner. Dikkatli ol.

Quote Originally Posted by Banega View Post
    Harika bir sey bu ya.Kaplanla fena kapistik ruyamda. Ruyada da olsa yenecegim seni diyordum, alti ustu ruya ne yapacaksin ki bana diye dusunuyordum, bilincliydim bayagi.

Bir de bunun ``Part`` hali mevcut.Bir ruyayi goruyorum, uyaniyorum, yeniden yatiyorum ve o ruya kaldigi yerden devam ediyor...
    Bende çok yüksekten.arkadaşlarımla denize atladık arkadadslarımı hayal ettim.Süper bisi.
    Last edited by Nedvedmania : 31.Ağustos.2014 at 20:31

Mesaj Yetkileri