1 ile 30 arası toplam 4455 sonuç

Konu: Trabzonspor Transfer Haberleri | Marko Marin ve Douglas Teixeira

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Tuttomercatoweb'e göre kulübümüz, Lazio'nun 23 yaşındaki Angola asıllı sağ beki Luis Cavanda ile ilgileniyor.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geçen sezon ki grup maçlarından biliyiorum Cavanda'yı. Çok çok etkili bir oyuncu ama Bosingwa varken yabancı sağ beke gerek olduğunu düşünmüyorum.
    Bosingwa da gönderilebilir. Geçende Malouda'nın gönderildiğini okumuştum. Cavanda'yı tanımıyorum; fakat bu bölge kritik bir bölge. O bölgede çift yönlü ve hızlı oyuncu gerekiyor. Şener savunma konusunda Bosingwa'dan iyi değil. O da hücuma dönük bir oyuncu.

Quote Originally Posted by bjk_melo_151 View Post
    Bosingwa da gönderilebilir. Geçende Malouda'nın gönderildiğini okumuştum. Cavanda'yı tanımıyorum; fakat bu bölge kritik bir bölge. O bölgede çift yönlü ve hızlı oyuncu gerekiyor. Şener savunma konusunda Bosingwa'dan iyi değil. O da hücuma dönük bir oyuncu.
    Bosingwa'nın iki yönü de harika, hızı da çok iyi. Allah nazarlardan saklasın. Şener'i Bosingwa'nın yedeği olsun diye almaya çalışıyoruz.

Mesaj Yetkileri