1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Açıkçası ben İngiltere gibi olmak istemiyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın holiganlık istemiyorum ama stada gelen adam çekirdek çitleyip maçı izlemeyecek abi. Boğazı yırtılana kadar bağıracak takımını destekleyecek. Oturup sadece maçı izlersen ev sahibi olmak deplasmanda olmak falan hiç önemi kalmaz. Tribünde meşale de olacak. Ben pasolig e tamamiyle karşıyım. Tamamen TFF'nin yaptığı saçmalıklardan sadece biri. Tribün canlı olmak zorunda.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Açıkçası ben İngiltere gibi olmak istemiyorum. Sakın yanlış anlaşılmasın holiganlık istemiyorum ama stada gelen adam çekirdek çitleyip maçı izlemeyecek abi. Boğazı yırtılana kadar bağıracak takımını destekleyecek. Oturup sadece maçı izlersen ev sahibi olmak deplasmanda olmak falan hiç önemi kalmaz. Tribünde meşale de olacak. Ben pasolig e tamamiyle karşıyım. Tamamen TFF'nin yaptığı saçmalıklardan sadece biri. Tribün canlı olmak zorunda.
    Hocam sen İngiltere Liginin maçlarını izliyor musun? Bence çekirdek çitlemekle yakından uzaktan alakaları yok. Adamlar maç boyunca monoton bir şekilde aynı tezahüratı yapmıyorlar doğrudan pozisyonlara reaksiyon gösteriyorlar. Biz ancak kendimizi pohpohluyoruz çok iyi taraftar gruplarımız var diye, İngiltere'de maçın gidişine göre taraftar sürekli olaylara tepki veriyor. Ayrıca maçın sonuna doğru da sürekli tezahüratlar yapılıyor. Kim çıkarmış bunu bilmiyorum ama İngiltere'de milletin çekirdek çitlemesi külliyen yalan. Açıkçası ben taraftarın 90 dakika boyunca aynı tempoda bağırmasındansa İngiltere'de olduğu gibi gidişata göre reaksiyon göstermesini tercih ederim. Bence sahaya daha iyi baskı oluşturuyorlar.

Passolig'in varlığı bence çok doğru ve geç kalınmış bir uygulama. Tabi uygulamada her zaman olduğu gibi şaibeli çok fazla şey var. Meşale olayı futbolu doğrudan etkiliyor maalesef görsel olarak hoş olabilir ama birincisi dumandan oyun duruyor, taraftar etkileniyor ve bizim barbar seyircimiz o meşaleyi her zaman sahaya atıyor. Yasaklanması kesinlikle doğru karar.

Mesaj Yetkileri