1 ile 30 arası toplam 14383 sonuç

Konu: Beşiktaş Transfer Haberleri

Hybrid View

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Linnes'in de twitter hesabından, kulübünün kendisini bırakmadığını yazdığı söyleniyor. Bu durumda, sağ beke Valencia'dan Pereira ya da M.City'den Richards'ı alsınlar isterim. Sağ bek şartoğlu şart!
    Öyle yazmamış. "Kulüpler bir transfer için bir çözüm bulamıyor gibi görünüyor. Hâlâ bir Molde oyuncusuyum." demiş. İngilizce'yi de yeni öğreniyor herhalde.

Linnes ofansif bek. Richards stoperden bozma savunma beki. Richards yanlış iş olur bence.
    Last edited by Cengo : 31.Ağustos.2014 at 18:15
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Öyle yazmamış. "Kulüpler bir transfer bir çözüm bulamıyor gibi görünüyor. Hâlâ bir Molde oyuncusuyum." demiş. İngilizce'yi de yeni öğreniyor herhalde.

Linnes ofansif bek. Richards stoperden bozma savunma beki. Richards yanlış iş olur bence.
    Evet, sonradan ben de senin söylediğin gibi yazdığını okudum. Bana göre de, öncelik Linnes olmalı. Gerekirse Molde'ye ödenecek rakamı 500 bin euro daha arttırıp bitirmeliyiz bu transferi.

Sosa'nın fiyasko olacağını düşünmüyorum. Türkiye şartlarında iyi bir transfer. Orta sahanın her bölgesinde oynuyor; sağ açık, sol açık, orta ofans. Kariyeri de sağlam ve geçen sene La Liga şampiyonu, Şampiyonlar Ligi finalisti A.Madrid ile başarılı maçlar çıkardı.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Evet, sonradan ben de senin söylediğin gibi yazdığını okudum. Bana göre de, öncelik Linnes olmalı. Gerekirse Molde'ye ödenecek rakamı 500 bin euro daha arttırıp bitirmeliyiz bu transferi.

Sosa'nın fiyasko olacağını düşünmüyorum. Türkiye şartlarında iyi bir transfer. Orta sahanın her bölgesinde oynuyor; sağ açık, sol açık, orta ofans. Kariyeri de sağlam ve geçen sene La Liga şampiyonu, Şampiyonlar Ligi finalisti A.Madrid ile başarılı maçlar çıkardı.
    Bu gece Molde'nin şampiyonluk maçı varmış. Kazanırsa bırakırlar görüşü hakim.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2010
    Yer
    Kırşehir

Jose Sosa'yı 2-3 yıldır takip ediyorum. Bayern Münih, Napoli gibi takımlarda oynamasına rağmen bence kariyerinin en iyi döneminde. Adı geçen isimler içerisinde fiziği en iyi olan isim ayrıca duran top sorunumuzu da çözebilecek biri. Parası da fena değil. Bence iyi bir transfer, beklentileri karşılayacaktır.

Mesaj Yetkileri