1 ile 30 arası toplam 60 sonuç

Konu: A Milli Takım Aday Kadrosu Açıklandı

Hybrid View

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Bu şimdi ne alaka ben onu çözemedim?

Fatih Terim ile bağlantısı ne yani? F. Terim müneccim mi ki o adamın 3 ay sonra ne durumda olacağını bilsin. 1 saniye sonrasının garantisi yokken bu söylediğin çok saçma geldi bana.

Tam tersine Terim şevkini kırmamak ve gösterdiği çabayı görmek adına forma vermiş o bunu farkına varamamış. Burada sorun Terim de değil her zaman olduğu gibi bizim koca kafalı oyuncularımızda.
    Turgut Doğan, milli takım seviyesinde değilken milli takıma çağırdı. Turgut o zaman hangi seviyedeyse şimdi de o seviyede. Milli takım seviyesiyle PTT 1. Lig seviyesi aynı mı? Bence hayır.

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Falcao9 View Post
    Turgut Doğan, milli takım seviyesinde değilken milli takıma çağırdı. Turgut o zaman hangi seviyedeyse şimdi de o seviyede. Milli takım seviyesiyle PTT 1. Lig seviyesi aynı mı? Bence hayır.
    Mesele o seviyede olmak değil görmüş ki bir ışık var çocuğu buraya çağırayım kendini buralarda oynaması için geliştirmesi adına yardımcı olayım istemiştir düz mantık. Bir kere Milli takım havası alan biri özgüveninde artış gözlenir ve daha çok çalışır.
    He olmazsa zaten bir daha çağırmaz.

Mesaj Yetkileri