Forza San Marino!!!
Originally Posted by rexpo1994 Ege,epeydir foruma giremiyordum,neler neler yapmışsın maşaallah tebrik ederim.Libertas uçmuş.San Marino da uçacak inşallah Originally Posted by Leonadias Fransa'nın arkasından alırız yerimizi Originally Posted by pusathan01 Aynen Fransanın arkasından devam ederiz. Belkide bellimi olur Fransızlara bir süpriz yapar lider de çıkabiliriz. Originally Posted by RagnarLothbrok Sen cıvıttın ama iyice böle arka arkaya kupalar şldegalibiyetler falan alışık değiliz kalpten götürme bizi avrupada grup güzel 2. olur çıkarız Originally Posted by Banega Hadi bakalim, en kotu ikincilik istiyoruz bu grupta! Originally Posted by ibo1919 Fransa'nın arkasında ikincilik gelir kimse ŞL kurasına yorum yapmamış zor kura ama geçebiliriz. Originally Posted by mami2602 Ege bütün sayfaları okudum Tatildeyken boş durmamışsın resmen ateş etmişsin Avrupa şampiyonasına San marino ile kalmak mükemmel başarı Originally Posted by RodiMood Forza San Marino!!! Hepinize teşekkürler Sezonu saat 22.00'a kadar bitirmek istiyorum Euro 2032 için tavsiyelerinizi bekliyorum bu arada
Forum Rules