1 ile 30 arası toplam 17312 sonuç

Konu: Galatasaray Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Emmanuel Eboue'ye Florya'ya giriş yasağı geldi. Sarı kırmızılı takımda yeni sezon için kadroda düşünülmeyen ve kendisine kulüp bulması istenen Emmanuel Eboue, gelen teklifleri kabul etmeyince takımda kaldı.

Son olarak Premier Lig takımlarından Hull City ve Leicester City ile görüşmeler yapan ancak anlaşma sağlayamayan Eboue, paf takımla Florya'da çalışmalarını sürdürüyordu. Ancak Galatasaray Yönetimi son olarak Fildişi Sahilli futbolcuya Florya Tesisleri'ne giriş yasağı koydu.
    Geçen FB-Karabük maç konusunda yazdıklarımda kastetmek istediğim buydu işte. Ayıp ya. Adam ne yaptı? Teknik direktörle mi tartıştı? Kulüple ilgili olumsuz mu konuştu? Takım arkadaşlarıyla sorun mu yaşadı? Edepsiz hareketlerde mi bulundu? Hayır, sadece işimiz bitti kendisiyle.

Takımda düşünmüyoruz, işimiz bitti diye böyle mi olması lazım? Bahane hazır; "milyon euro'ları götürdü karşılığında fazla katkı yapmadı". Ne güzel profesyonellik ama...
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Geçen FB-Karabük maç konusunda yazdıklarımda kastetmek istediğim buydu işte. Ayıp ya. Adam ne yaptı? Teknik direktörle mi tartıştı? Kulüple ilgili olumsuz mu konuştu? Takım arkadaşlarıyla sorun mu yaşadı? Edepsiz hareketlerde mi bulundu? Hayır, sadece işimiz bitti kendisiyle.

Takımda düşünmüyoruz, işimiz bitti diye böyle mi olması lazım? Bahane hazır; "milyon euro'ları götürdü karşılığında fazla katkı yapmadı". Ne güzel profesyonellik ama...
    Abi herif kaç tane takimi reddetti. Sirf bize zarar olmak icin. Yönetim doğru yapmış.

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Redrum View Post
    Abi herif kaç tane takimi reddetti. Sirf bize zarar olmak icin. Yönetim doğru yapmış.
    Belki de gerçekten Galatasaray'dan gitmek istemiyordur, belki reddettiği takımlar talepleri karşılayamayacak teklifler yapmışlardır bunları bilemeyiz ki.

Benim yorumum ise Eboue'ye şans verilmeliydi.

Nesil
    2009
    Yer
    Turksportal

Bu suç mu yaw? Gelen teklifleri kabul etmek veya reddetmek en doğal hakkı değil mi oyuncunun? Kaldı ki kulüp beni bu şekilde silip atarsa, idmanlara bile almazsa ben de aynısını yaparım valla kimse kusura bakmasın.

Bu adam 2-3 sene sonra futbolu bırakacak belki. Tabi ki kendisi için maddi açıdan en iyi olanı düşünecek ona göre hareket edecek. Futbolu bırakan her futbolcu teknik direktör veya yorumcu vs olacak diye bir kural yok sonuçta. Bu adamın tek geliri bugüne kadar ki birikimi olacak belki. Ama biz istiyoruz ki her gelen futbolcu Galatasaray'a tapsın, gel denince gelsin git denince gitsin, alacağı varsa silsin vs vs... Bilmiyorum, bana bencilce geliyor.

Ayrıca Eboue önemli maçlarda genelde iyi oynamıştır. Hiçbir şey yapmadıysa en azından Semih, Emre gibi gençlere destek olmuş yerlilerin yapmadığı abiliği yapmıştır. Özgüven kazanmalarına yardımcı olmuştur.
    NOBLESSE OBLIGE!
    17.06.2014

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    Bu suç mu yaw? Gelen teklifleri kabul etmek veya reddetmek en doğal hakkı değil mi oyuncunun? Kaldı ki kulüp beni bu şekilde silip atarsa, idmanlara bile almazsa ben de aynısını yaparım valla kimse kusura bakmasın.

Bu adam 2-3 sene sonra futbolu bırakacak belki. Tabi ki kendisi için maddi açıdan en iyi olanı düşünecek ona göre hareket edecek. Futbolu bırakan her futbolcu teknik direktör veya yorumcu vs olacak diye bir kural yok sonuçta. Bu adamın tek geliri bugüne kadar ki birikimi olacak belki. Ama biz istiyoruz ki her gelen futbolcu Galatasaray'a tapsın, gel denince gelsin git denince gitsin, alacağı varsa silsin vs vs... Bilmiyorum, bana bencilce geliyor.

Ayrıca Eboue önemli maçlarda genelde iyi oynamıştır. Hiçbir şey yapmadıysa en azından Semih, Emre gibi gençlere destek olmuş yerlilerin yapmadığı abiliği yapmıştır. Özgüven kazanmalarına yardımcı olmuştur.
    Adrian, Paulo Henrique, ne bileyim Jimmy Durmaz a teklif gelen dünyada, eboue'ye hayli hayli teklif gelmiştir. Sorun su ki 2 kusur m euro verebilecek enayi kulüp dünyada tek Galatasaray dır. Tamam teklifi kabul edip etmemek en doğal hakki olabilir. Ben eboueyi severim de. Ama biliyor ki gözden çıkarılmış. Oynayamayacak. Maliyeti de yuksek. Bir kulup ile bir veya daha fazla yıllık sözleşme imzalayamaz miydi yıllık 750 m euro ya mesela? İmzalardı. Ama dedi ki gerekirse bir yıl top oynamam ama 3 yıllık para kazanirim. Bizimkiler de o zaman kardeşim bu son para kazanman olur sen idman da yapma biz paranın oderiz evinde otur diyerek oyleye boyle demiştir ve iyi yapmıştır. 3 yılda kazanacagı parayi bir senede hem de topa değmeden kazanacak daha ne olsun? Bizim yönetim basta bu sözleşmeyi oyuncuyu ikna etmek adına baya yuksek tutmuş. Mecbur. Ama su anda da göz gore gore somurulmeyi hak ediyor diyemeyiz. Ben valla kati bir adamım. En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Adrian, Paulo Henrique, ne bileyim Jimmy Durmaz a teklif gelen dünyada, eboue'ye hayli hayli teklif gelmiştir. Sorun su ki 2 kusur m euro verebilecek enayi kulüp dünyada tek Galatasaray dır. Tamam teklifi kabul edip etmemek en doğal hakki olabilir. Ben eboueyi severim de. Ama biliyor ki gözden çıkarılmış. Oynayamayacak. Maliyeti de yuksek. Bir kulup ile bir veya daha fazla yıllık sözleşme imzalayamaz miydi yıllık 750 m euro ya mesela? İmzalardı. Ama dedi ki gerekirse bir yıl top oynamam ama 3 yıllık para kazanirim. Bizimkiler de o zaman kardeşim bu son para kazanman olur sen idman da yapma biz paranın oderiz evinde otur diyerek oyleye boyle demiştir ve iyi yapmıştır. 3 yılda kazanacagı parayi bir senede hem de topa değmeden kazanacak daha ne olsun? Bizim yönetim basta bu sözleşmeyi oyuncuyu ikna etmek adına baya yuksek tutmuş. Mecbur. Ama su anda da göz gore gore somurulmeyi hak ediyor diyemeyiz. Ben valla kati bir adamım. En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.
    Konuyu değiştirmek gibi olmasın ama şu hareketi fm de yapmayan var mı ya, ne hale getirdi şu oyun bizi be
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    Balıkesir

En iyi oyuncumla bosman kuralıyla fmde rakip bir takim anlassin, kadro dışı bırakır 6 ay agir kalecilik idmani yaptiririm. 2 haftada bir de ceza verir maaşını keserim.
    Neyse ki Allah spor dünyasını senden korumuş
    Football is simple,but Football Manager is not

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Quote Originally Posted by Corpus View Post
    Neyse ki Allah spor dünyasını senden korumuş
    ahahahaha Tam benliksin ya

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Haha

Prandelli demiş ki: Dzemaili'yi Melo'nun alternatifi olarak değil, ilk 11 için aldım. Bir de sanırım defans 4lusunu yerlilerden kurabiliriz demiş.

Beyler yoksa selçuk kesiliyor mu? Ya Rabbim su selçuk kesilsin de gerekirse Muslera yerine sinan oynasin.
    Veysel, Semih, Hakan, Tarik
    Melo , Dzemaili
    Olcan Sneijder Bruma/Pandev
    Burak
    11 i denenmeli. Veya Olcan sol içte oynayıp Bursaspor maçı gibi bir taktikle de oynanabilir. Olcan 'ı sol içte oynatmam diyorsa Furkan Ozcal i falan oynatsin yeter ki Selçuk oynamasin
    Last edited by Redrum : 03.Eylül.2014 at 11:34

Mesaj Yetkileri